Xperia X1 pitanja...

poruka: 74
|
čitano: 15.706
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Xperia X1 pitanja...
Sylar kaže...

Ne znam nesto cool, neki gadget nesto sto svi imaju i dobro je imati na mobu. Ima li netko stranicu za x1 programe, igre itd. pa ako moze na pm

Probaj na: wm6software,xperiax1(sve živo za X1),1800ppc,ppcfreware,zedge......

iGo 8-navigacija(stavi si voice file i karte)

clear RAM-ubrzava X1

divx player mobile

spb mobile shell 3.0.1-mrak,kao da imaš još jedan uređaj

možeš probat stavit wm 6.5 ali češ se vjerojatno vratit na 6.1

Na gore navedenim stranicama imaš mali milijun programa koji(većina)rade na X1 ali odina xperiax1 i učlani se na forum ako hoćeš ful podržane stvari.

Ako te zanima još programa,mogao bih navest još neke.Samo reci.

If you have NOS,you are the BOSS!
16 godina
neaktivan

ako ima ta opcija probaj izbrisat sve poruke, možda i to ode... ili ga probaj spojit na komp pa pomoću njega izbrisat...

edit: ovo je upućeno štrumpfeti...

Tražim posao, po mogućnosti programera, u Splitu...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 22:06 (mariik).
16 godina
neaktivan
strumpfeta_ kaže...
Zura kaže...

Ponekad se i meni X1 malo zaglupi.. ništa što jedan lijepi restart ne može popraviti :) Ipak su to windowsi.

Dakle, probaj restartat xperiu i javi jeli problem rješen.

restart je bio prvo na sto sam pomislila, sad vise ne znam sto da radim

Jedno malo pitanjce: da li koristiš nešto tipa "Mobile Shell" ili slično, ili koristiš neki od Xperia panela?

Čini mi se da sam imao vrlo sličan problem, kada mi je Xperia pokazivala uvijek isti broj novih e-mail poruka bez obzira na stvaran broj poruka. S obzirom da koristim Spb Mobile Shell, prvo sam morao izaći iz Mobile shella u onaj normalni način rada (bez panela, shella .. nadam se da znaš što mislim), zatim je uslijedio restart xperie.

Taj problem sam imao samo jednom i više se nije nikad ponovio tako da se ne sjećam baš svih detalja, al znam da me živciralo dok nisam rješio stvar.

Sigurno se nešto zaglupilo u SW-u, nadam se da ćeš uspjeti to rješiti.

15 godina
neaktivan

Molim te možeš mi pomoči neznam di da skinem taj mobil shell 3.0.1 sve živo sam pretražio i nemogu nigdje nač da se ne plača.

Help

16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Meni se naime javlja problem sto mi se kada ga slajdam ili ga gurnem u đep malo jace, mobitel zna ugasiti!? Zvuci li to kao problem koji se moze popraviti ili sam sje*an? ^^

Garancija mi je li la, mislim da je ili pri kraju ili je vec istekla...

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
trol1 kaže...

Molim te možeš mi pomoči neznam di da skinem taj mobil shell 3.0.1 sve živo sam pretražio i nemogu nigdje nač da se ne plača.

Help

link

17 godina
neaktivan
trol1 kaže...

Help

dali se bas ugasi ili ode u suspend(sleep) ako ode u suspend onda je to zbog nekog programa koji je tako namjesten ;)

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
benko kaže...
trol1 kaže...

Help

dali se bas ugasi ili ode u suspend(sleep) ako ode u suspend onda je to zbog nekog programa koji je tako namjesten ;)

Krivo si citat stavio, ako je pitanje bilo namjenjeno meni ^^

Ne, ne bas se ugasi, moram ga ponovno paliti upisivati key lozinku i pin.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Pošto namjeravam kupiti mob uskoro imam nekoliko pitanja:

1. Kada preko WIFIa idem na net, da li mi šta troši pare sa računa?

2. Koliko sa bona skine ono njezino ažuriranje kalendara vremena i ostaloga na panelima?

3. Koliko je kompaktibilna sa divixom i koliko ga dobro reproducira?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

2. Koliko sa bona skine ono njezino ažuriranje kalendara vremena i ostaloga na panelima?

Nemam X1 ali svako ti moze odgovoriti na prvo pitanje.....

1. Kada ides na net prko wifi-ja prvo skeniras mreze u okolini,e ako ima neka slobdna onda se na nju prikacis i imas besplatan net(vecina mreza su kodirane i na njih se nemozes prikaciti) U SVAKOM SLUCAJU WIFI TI NIKAKO NE MOZE TROSITI NOVCE,NOVCE TI MOZE TROSITI JEDINO KADA SE NA NETU PREKO SVOG OPERATERA I TO JE SKUPO. E sada ako nemas u okolini free mrezu najbolje ti je da kupis router,i ako imas recimo adsl na kompu,podesis ga djelis brzinu koju imas na kompu sa svim uredjajima u kuci koji imaju wifi... al znaci ako ti je brzina npr.2MB i ako si istovremeno na netu na telu i kompu imaces brzinu od po 1Mb,ako si samo na tel ili kompu imaces normalnu od 2Mb

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 18:06 (stevan94).
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
BORN kaže...

Nemam X1 ali svako ti moze odgovoriti na prvo pitanje.....

1. Kada ides na net prko wifi-ja prvo skeniras mreze u okolini,e ako ima neka slobdna onda se na nju prikacis i imas besplatan net(vecina mreza su kodirane i na njih se nemozes prikaciti) U SVAKOM SLUCAJU WIFI TI NIKAKO NE MOZE TROSITI NOVCE,NOVCE TI MOZE TROSITI JEDINO KADA SE NA NETU PREKO SVOG OPERATERA I TO JE SKUPO. E sada ako nemas u okolini free mrezu najbolje ti je da kupis router,i ako imas recimo adsl na kompu,podesis ga djelis brzinu koju imas na kompu sa svim uredjajima u kuci koji imaju wifi... al znaci ako ti je brzina npr.2MB i ako si istovremeno na netu na telu i kompu imaces brzinu od po 1Mb,ako si samo na tel ili kompu imaces normalnu od 2Mb

Imam bežični router i brzinu od 4mbps, znači mogu se spojiti s mobom na router i imam net od 2mbps (naravno će biti onoliko koliko uređaj podržava)?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 18:14 (BORN).
16 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

tako je. ali ako nisi na kompu imaces punu brzinu 4Mb(ukoliko je tel podrzava)i obrnuto ako nisi na telu na kompu ces imati full brzinu...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

Ok, hvala još uvijek ostaje:

E da BTW koliko troši facebook panel?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 18:23 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xperia X1 pitanja...

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice