Xperia mini pro softver

poruka: 15
|
čitano: 3.783
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xperia mini pro softver

Pozdrav svima.  Zanima me postoji li način da potpuno resetiram ili reinstaliram softver na svojoj xperiji mini pro, jer je skroz puk'o ( barem dvaput dnevno se ugasi iz čista mira, gubi signal, pokreće aplikacije samostalno) 
Inače ima android 2.1
ako netko zna bilo kakav savjet kako ovo riješiti bio bih zahvalan... več neko vrijeme me živcira i malo mu je falilo da ne odleti u zid. 
hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
Xperia mini pro softver

Ovo je stvarno istina. Par puta sam se jedva suzdržao da ga svom snagom ne bacim u pod i završim sa tim harassmentom kojeg mi pruža taj mobitel.

Jeli Vama radi Skype i Viber tj. možete li pričat - ja mogu samo dopisivat se. U servisima u Splitu kažu da verzija 2.1 androida to nemože.
Pitam mogu li nadogradit na 2.1 kao što piše u Bugu da može (ljetni dvobroj) kažu da ne može. 

Jukebox: http://www.youtube.com/watch?v=5sFTH4pzcwA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 11:14 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperia mini pro softver

javite se na PM za informacije.
SEMC 

0 0 hvala 0
15 godina
Xperia mini pro softver

I da, nadogradnjom na Android 2.3 GingerBread svi su problemi riješeni. Skype radi, Viber radi, nema dosadnih bugova "Prisilno zatvaranje aplikacije", dobije se brzine više i baterije. Jednostavno mi je mobitel tek sad baš moj i tek sad ga ne želim razbit. Prije sam doslovno morao hvatiti svoju ruku da ga ne razbijem. Nisam agresivac. Tko ga ima shvatit će.

Da bi se to napravilo potrebno je sljedit korake u ovom tutorijalu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553036

Najbolje je koristit njegovu preporuku ROMa MiniCM7Pro V21 i preskočiti korak 18-20 tj. otključvanje Bootloadera i instalaciju novog Karnela jer nije toliko jednostavno a i nepotrebno je po meni.

Stvarno je lako, samo u koraku 11-17 mi se pojavio error i nije se uspjeo intalirati ClockWorkMod 3.2.

To sam riješio tako da sa kliknio Unlock u aplikaciji koja se instalira uz ClockWorkMod 3.2, Superoneclick se zove. Tu sam kliknio Unlock i onda mi ga je otključao kako treba, neznam zašto to nije napravio flash tools ali onda prilikom ponovnog pokretanja ClockWorkModa (install.bat) i sljedeći korake 11-17 sve je uspješno napravljeno.

U koracima 21-25 ne spominju Wipanje prije istalacije ROMa a što treba wipat može se pogledat na Bugtv hackiranje telefona

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperia mini pro softver

LJudi pomagajte, imam xperiu mini i skinio sam s marketa antivirus trend micro. Iskljucio sam mobitel i kad sam ga ponovo upalio trazi mi odma aktivaciski kljuc al mi neda nista drugo da radim, ne mogu uc u postavke ne mogu uopce menu otvorit. Da li da napravim nadogradnju softvera jer ne znam kljuc za taj sugavi antivirus? Gubi li garanciju mobitel ako nadogradjujes softver?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xperia mini pro softver
Ako je službena nadogradnja onda ne gubiš.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Ako je službena nadogradnja onda ne gubiš.

Kako mislis sluzbena?

14 godina
neaktivan
Službena je preko Sony Ericssonovog službenog softvera koji instaliraš na komp.
Neslužbena je Custom ROM, poseban softver koji nije napisao SE nego neki nezavisni programer. Za sada ti ne prepuručujem neslužbeno jer tu može biti puno zaj*bavanja.
14 godina
neaktivan
Službena je preko Sony Ericssonovog službenog softvera koji instaliraš na komp.
Neslužbena je Custom ROM, poseban softver koji nije napisao SE nego neki nezavisni programer. Za sada ti ne prepuručujem neslužbeno jer tu može biti puno zaj*bavanja.

A ovaj sto mi se otvori kad spoim mob sa pc   da li je ona sluzbena od sonz ericssona? Nudi mi da ga updateam na 4.0. Znaci li to da necu izgubit jamstvo ako preko ovog updateam.

Evo slika doli...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 10:54 (Oseka).
14 godina
neaktivan
Xperia mini pro softver

Napravio sam update al mi nije izbrisalo program, sad lipo mogu bacit mob u smece a kupio ga ima 2 dana. Jedino kad bi nasa kljuc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xperia mini pro softver

Da mi je znat kog vraga instalirate te antiviruse na mob....

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperia mini pro softver

Napravi kao što ovdje piše

http://talk.sonymobile.com/message/213683

Kada se telefon skroz boota, izbriši taj prokleti program.

Ako baš hoćeš antivirus, instaliraj Lookout.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravi kao što ovdje piše

http://talk.sonymobile.com/message/213683

Kada se telefon skroz boota, izbriši taj prokleti program.

Ako baš hoćeš antivirus, instaliraj Lookout.

Ma necu nikakvi samo da mi bob opet radi

14 godina
neaktivan

Ajme meni nece ti se nista sam mobom desiti! Tim postupkom ulazis u Safe mode kao u Windowsu gdje mozes bez problema obrisati aplikaciju. I nista nije nesluzbeno, to je normalna funkcija Androida.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 12:38 (Suddenly Psychotic).
13 godina
neaktivan
Xperia mini pro softver

Update napravi ovako

Jedina razlika je u 7 i 8 koraku.U 7. umisto x8 izaberes Mini pro i 8. korak ti izgleda drugacije tj. prikazuje kako spojiti Mini pro,a ne x8

PS to je "cisto" instaliranje softvera iz safe moda i uredaj se spaja tek u 8. koraku i to ugasen.

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice