Xperia arc s (vodafone files? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Xperia arc s (vodafone files?

poz, na xperii arc s san stavlja custom rom, al nisan minja kernel.. rom mi je uredu radia i zbog nekih bagova na romu san isa vratit stock rom preko sony update servica, sve oke uspija al kad mi se uaplia mob iman sad neke aplikacije od vodafona, (appselect, music shop i updates(sve su app kao crvene boje) ima neko ideju za maknit to?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xperia arc s (vodafone files?
zmaaaj kaže...

poz, na xperii arc s san stavlja custom rom, al nisan minja kernel.. rom mi je uredu radia i zbog nekih bagova na romu san isa vratit stock rom preko sony update servica, sve oke uspija al kad mi se uaplia mob iman sad neke aplikacije od vodafona, (appselect, music shop i updates(sve su app kao crvene boje) ima neko ideju za maknit to?

Izvoli. :)

Keep it moddin' !
11 godina
neaktivan

sto je to, sto dobivam s tim?

ili sto ne dobivam

17 godina

Dobit ćeš ono što si tražio. :-)

Inače, ne moraš svaki put za isti mobitel otvarati novu temu, mogao si jednostavno pitati u nekoj od tema koje si već pokrenuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

zelim da maknem ta sranja od vodafona i vratit sve na stock i unroot, sve na tvornicko? to dobivam? lol

11 godina
neaktivan

Sutra ujutro budjenje prije 7, lijepo izadji van, pogledaj u nebo i vidjet ces Sunce.

Zemlja se oko toga okrece, ne oko tvoje Xperie za koju si otvorio vec bezbroj topica, i ni sam neznas sta bi sa njom.

Dao sam ti gore rezultate pretrage onoga sta si trazio, cisti stock za Xperiu Arc S , bez dodataka od operatera.

I jos ti nista nije jasno?
Ostavi se ti mobitela, da nebi napravio ciglu od njega, i jos 5 topica kako ti mobitel ne radi, stvarno si naporan{#}

Keep it moddin' !

3 0 hvala 0
13 godina

Stvarno haha. Odi zurit u sunce ili tako nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice