Sa UK,US ili EU(Šuko) plugom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa UK,US ili EU(Šuko) plugom?
Ok
Po najnovijim informacijama moja 2 komada Mi3 bit će poslana u petak ili ponedjeljak DHL-om iz Manchestera,valjda će se držati tih informacija
Ok
Po najnovijim informacijama moja 2 komada Mi3 bit će poslana u petak ili ponedjeljak DHL-om iz Manchestera,valjda će se držati tih informacija
Nadam se da nece promjeniti tu zadnju informaciju...
Njihove informacije treba uzimati s rezervom jer svakome kažu drugačije. Meni su npr rekli da je ETA tjedan dana od danas. A naručio sam još 05.08..
Njihove informacije treba uzimati s rezervom jer svakome kažu drugačije. Meni su npr rekli da je ETA tjedan dana od danas. A naručio sam još 05.08..
tako su i meni rekli,ne treba se opce zamarati. Kad posalju,posalju..
Dakle umjesto 7, ti zasad cekas 8 dana. Dizete paniku bzvz, pocnite se zaliti ako ne krene prema vama za 12, 13 dana od datuma placanja.
To bi bilo ovo, dezurni dusebriznik se nasao.. Komentar je obrisan expressno od strane Mobicitya, i do danas se nije nista promjenilo, iskreno se nadam da ce tako i ostati. :)
Navodno se radi o jednom od poznatih agenata. Pročitano na jednom drugom forumu..
Riječan.. vele po IP. adresi...
Dakle umjesto 7, ti zasad cekas 8 dana. Dizete paniku bzvz, pocnite se zaliti ako ne krene prema vama za 12, 13 dana od datuma placanja.
Paniku? Zanima me gdje si u mojim postovima mogao iščitati paniku? Fino sam nekoliko puta napisao "kad dođe, dođe".. Samo valja pročitati... To što sam ih danas pitao za drugi mobitel koji sam naručio, pa su mi odgovorili i za ovaj, je nešto sasvim drugo..
Navodno se radi o jednom od poznatih agenata. Pročitano na jednom drugom forumu..
Da, mislim da je taj navodni agent član i ovog foruma...
Gle čuda, jedan gospodin iz Rijeke dijeli kupone i ne odgovara mu baš da raste prodaja mobicityju.
Lijepo je skočila cijena za 400 kunića na mobicity-u
Za sve nas nestrpljive...
Upravo sam dobio mail od MCa... Kazu da moj mobitel salju sutra...
A tracking number ce mi poslati na mail cim paket preuzme DHL...
ako si uzeo bijeli onda mozda..
EDIT: evo i meni dosao isti mail,a sad cemo vidjet :)
ako si uzeo bijeli onda mozda..
EDIT: evo i meni dosao isti mail,a sad cemo vidjet :)
Uzeo sam crni...
I poslao sam im order number... pa su mogli vidjeti sto sam narucio... ako su uopce gledali...
Ali evo...
Ne preostaje nam nista drugo osim cekati sutra...
Nego... Dosta o ovom iscekivanju...
Kad za MI3 dolazi MIUI 6?
Nesto sam vidio da se spominje 16.8.
I da li netko zna, ovi mobiteli sa MC-a, da li su rootani ili??
16.8 je sluzbeni izlazak, samo naravno kako to bude, bit ce prvo beta verzija, svi beta testeri koji budu odabrani ce imati priliku vec 15.8 ga isprobati na svojim uredjajima.. Kad tocno cemo ga mi ostali dobiti, to se jos ne zna..
Ne, dobijes mob neotvoren, folija na kutiji jos, a na mobu stigne Malezijski ROM s hrpom gluposti i predinstaliran google play, verzija v12.. Moja preporuka, reflash prije nego uopce sim karticu ubacite u mob, i to kompletni da se apsolutno sve pobrise s moba i flashati gore zadnji DEVeloper rom 8.8.4, koji trenutno radi bolje od stablea.. U temi takodjer mozete naci i spisak aplikacija koje mozete pobrisati koje su visak da dobijete sto ugladjeniji rad mobitela, i sto manji battery drain dok je mob u deep sleepu.. Dev rom ima "tvornicki" omogucen root u permission centru, ne treba nista dodatno flashati..
Zadnji dev mozete skinuti s en.miui.com taj ima tri jezika i nema predinstaliran google play, ili s xiaomi.eu, taj je multilanguage i ima instaliran i hrv jezik, i google play..

16.8 je sluzbeni izlazak, samo naravno kako to bude, bit ce prvo beta verzija, svi beta testeri koji budu odabrani ce imati priliku vec 15.8 ga isprobati na svojim uredjajima.. Kad tocno cemo ga mi ostali dobiti, to se jos ne zna..
Ne, dobijes mob neotvoren, folija na kutiji jos, a na mobu stigne Malezijski ROM s hrpom gluposti i predinstaliran google play, verzija v12.. Moja preporuka, reflash prije nego uopce sim karticu ubacite u mob, i to kompletni da se apsolutno sve pobrise s moba i flashati gore zadnji DEVeloper rom 8.8.4, koji trenutno radi bolje od stablea.. U temi takodjer mozete naci i spisak aplikacija koje mozete pobrisati koje su visak da dobijete sto ugladjeniji rad mobitela, i sto manji battery drain dok je mob u deep sleepu.. Dev rom ima "tvornicki" omogucen root u permission centru, ne treba nista dodatno flashati..
Zadnji dev mozete skinuti s en.miui.com taj ima tri jezika i nema predinstaliran google play, ili s xiaomi.eu, taj je multilanguage i ima instaliran i hrv jezik, i google play..
E super... Hvala na opsirnom odgovoru...
Ima li negdje step by step opis kako flashati mob... postaviti taj dev rom...
Sorry ako ima negdje u temi, nisam u mogucnosit sad prelistati sve...
Ako nema, da li je netko voljan napraviti tutorial sto prvo napraviti kad stigne mob... (flashanje, dev rom...)
Hvala...
Napisat cu ja veceras ili sutra da olaksam svima, i kako preko fastboot-a napraviti cistu cistu instalaciju da vam sve pobrise, i kako flashati iza toga DEV rom..
Napisat cu ja veceras ili sutra da olaksam svima, i kako preko fastboot-a napraviti cistu cistu instalaciju da vam sve pobrise, i kako flashati iza toga DEV rom..
To bi bilo odlicno... Znaci kad stigne mob... kad ga otpakiram, sto dalje...
Hvala puno!
http://en.miui.com/thread-20799-1-1.html
Odlicne vijesti , do kraja ove godine nam vjerovatno stizu i custom ROM-ovi.
Odmah ide 4.8.8 developer kojeg sam već skinio sam xiaomi.eu
Odmah ide 4.8.8 developer kojeg sam već skinio sam xiaomi.eu
Predivne vijesti... :D
Znaci sad nam ne preostaje nista drugo nego cekati taj tracking number... A onda ponedjeljak... :D
Cim dodjem kuci i ja skidam dev 4.8.8.
I cekam step by step tutorial kako sve to odraditi... :D