Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.594
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi MI3W - review

To je Malazijski ROM, kao stabilna verzija, ali moram priznati da radi puno losije nego zadnji DEVeloper, koji je ujedno s bazom 4.4.4 i radi bolje nego ijedan do sada.. Konacno su ga poceli peglati kako treba, mislim da ce V6 kad izadje biti cudo! :)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Koliko nas ima koji cekamo svoj MI3 da bude ukrcan???

Ja sam narucio 07.08. Znaci, danas je 6. dan... 

-.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam također naručio 7.8., nikako dočekati to slanje...

13 godina
Xiaomi MI3W - review

Jel ima zaštitu stakla mob?Jer sam naletio na nekoliko recenzija po nezu i vele da nema.

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo moj danas stigao, sve 5 samo nisam do sad saznal da u njega nemože micro sd {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Kad si naručio?

Ja sam naručio 7.8 i do sad ništa.

Pitao na mail i ne odgovaraju.. Nebih bio toliko nestrpljiv ali rezervni mobitel mi je fakin experia x8....

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

sad si saznao :D
ja sam svog narucio 5.8. i ne vjerujem da ce tak skoro stici...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 9:14 (svenzy3).

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

moj je naručen 1.8

Da, yebote uopće nisam skužil da toga slota nema, pas mater...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

zato i imaju dvije verzije 16/64 isto kao i npr kod OnePlus One-a :)
Mada neznam sto ce ti vise od tih 13GB koliko je dostupno negdje..

0 1 hvala 0
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Što se tiče sd card slota, to sam znao. I malo me je prvotno bacilo u dilemu, ali kad sam prosurfao malo tražeci super telefon za te pare, jednostavno odluka je bila jasna ko dan.

Uzimaj dok britanci ne počnu naplačivati pdv

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Ma mob je avion, još k tomu za te pare, brutala, jedino eto sad mi bude sd card od 32gb stajal sa strane. A kaj se tiče update-a i root-a, mislim da nemre biti jednostavnije. Svaka čast na ovom ROM-u {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Wh1T3L10n kaže...

Koliko nas ima koji cekamo svoj MI3 da bude ukrcan???

Ja sam narucio 07.08. Znaci, danas je 6. dan... 

-.-

Ajmo jednu anketu da to utvrdimo

12 Čekam slanje Mi3-a
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Taman kad ja prodam nexus4, MI3 poskupi. Sad jos moram skupljat pare, rega za auto mi pojela skoro 4 soma kn -.-
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Danas su mi odgovorili da nemaju telefon na lageru i da nije pisalo "instock" kad sam ja naručivao 7.8. ,a pisalo je.. ali nema veze kaj je tu je..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni su čak bili rekli kada sam ih prvi puta jučer kontaktirao da se uređaj šalje u roku od 1-3 radna dana,ali su nakon par sata kada sam ih opet kontaktirao promijenili stav i rekli da čekaju uređaje,te da se nadaju da će ih ovaj tjedan nabaviti.
Uglavnom nabavljaju ih samo za nas koje smo naručili,jer ih je i tako teško nabaviti

Evo što su mi sada odgovorili,odmah su ETA pomakli na sljedeći tjedan:

It is normally dispatched within 3 working days, but occasionally our supplier feeds are a bit behind. We ship from the UK - and we use suppliers in the UK, Europe and Far East, your stock is on order from the supplier and is on the way to us. Once we receive it in Manchester we will ship on a next working day service to you. The current ETA is next week. Apologies for the delay. You will surely be notified via email regarding the tracking details once this has been shipped.

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 11:38 (robimarko).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ja sam isto naručio 05.08.. Ma kad dođe, dođe, za tu lovu se isplati {#} Samo što se meni čini da oni ni sami ne znaju tamo tko pije a tko plaća. Npr naručio sam uz Mi-3 i Lumiu 925, piše da imaju, na chatu kaže da nemaju i da redovito obnavljaju statuse glede stanja mobitela. I dalje na webu stoji da imaju. {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

ma stalno isto odgovaraju tako da :) niti se ne nadam da cu ga dobiti ovaj mjesec..

0 1 hvala 0
16 godina
Wuchko kaže...

Ja sam isto naručio 05.08.. Ma kad dođe, dođe, za tu lovu se isplati {#} Samo što se meni čini da oni ni sami ne znaju tamo tko pije a tko plaća. Npr naručio sam uz Mi-3 i Lumiu 925, piše da imaju, na chatu kaže da nemaju i da redovito obnavljaju statuse glede stanja mobitela. I dalje na webu stoji da imaju. {#}

Narucio si L925 bijelu? Ja je vec dosta vremena gledam, kad si je narucio? Stoji da je imaju tako da bi trebali poslat unutar 3 dana.

Windows Phone FTW
11 godina
neaktivan
DommY kaže...
Wuchko kaže...

Narucio si L925 bijelu? Ja je vec dosta vremena gledam, kad si je narucio? Stoji da je imaju tako da bi trebali poslat unutar 3 dana.

Da, naručio jučer popodne, sinoć došao mail da je uplata verificirana i sad mi je isti status kao i za Mi-3 "Pendind fulfilment A" :) Iako mi je na chatu par dana prije rekla da nemaju. No isto tako je rekla da redovito ažuriraju stranicu.. Tko će ga znat.. Kad god stignu, meni dobro.. 

13 godina
Xiaomi MI3W - review

Nije mi stvarno jasno cemu toliko sekiranje, narucili ste mobitel iz Velike Britanije, od provjerene firme, nije to neki kinez koji posluje iz šupe na periferiji grada..

Za bagatela pare ce te dobiti mobitel s EU garancijom od 12 mj, bez ikakvih davanja nasoj drzavi, i onda tu jos pojedinci skacu kao navijeni misevi narucio sam prije 5 dana jos nisu poslali.. Sta bi da je mob narucen iz Kine pa da ga morate cekati 15-20 dana da dodje u Hrvatsku pa jos toliko dok je na carini prije nego vam odrežu PDV?

Što bi se reklo kad god došao, dobro došao, nema davanja nikakvih, a cim dodje in stock, unutar 48h je kod vas u rukama..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav drugari :)

ovog ljeta sam bas bio u guzvi, na poslu cijeli dan, itd... Sto se tice Mi3 prezadovoljan sam. Ali svi novi korisnici pazite se, bijeli Mi3 ima klizavu podlogu i lako moze da vam klizne sa ruke. Nazalost meni je padao par puta i juce je pao s 3,5m visine. :( Zadnja podloga mu je ogrebana i ostecena. Bas mi je zao, kamo srece da mogu masku da mu zamjenim :(. Sto se tice ekrana, kupio sam pre dve nedelje zastitno staklo, 0,3mm  koje pri padu stiti vrlo dobro ekran. Zastita je samo malo ispucala. Preporucio bih svakom tu zastitu kosta 10eura.

E sad bih Vas zamolio da mi preporucite:

UltraShock Absorbing - previse izgleda debeo,

RockShield - svida mi se samo sto je od gume pa mislim da ne bi sacuvao telefon prilikom pada,

Supertanki - ne pokriva svojom zastitom citav telefon.

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
wave90 kaže...

RockShield - svida mi se samo sto je od gume pa mislim da ne bi sacuvao telefon prilikom pada,

Prvu navedenu masku imam, zlatne boje, na njoj piše Spigen, doslovno kao orginal pravi Spigen je, i mogu reci da je fantasticna.. Mobitel sjeda vrhunski u nju, i bas ako netko planira ici negdje gdje postoji veliki rizik od ostecenja, moja topla preporuka.. Mali problem je nacin na koji se stavlja, ako je folija od ruba do ruba ekrana postoji mogucnost da dignee foliju, također mora se prvo odvojiti plastika da je lakse gumu narediti. Tipke su kod mene fantasticno radile od prvog trena, dok su kod kolege Sudy-a bile teske i cudne pa ju je on prokuhao u vodi i maska radi fantasticno i kod njega.. :D Sve u svemu topla preporuka radi robusnog izgleda i kolicine gume.

Također imam ovu fensij, UltraThin koja je zapravo tanak komad tvrde plastike doslovno debljine 1mm, za ovako kad mi povecane dimenzije smetaju u djepu i šminka kao je odlicna.

I treća koju posjedujem, je klasična TPU, piše da je ultrathin, ali po meni guma ko guma, tanja nego kod prve, za svakodnevno korištenje i nespretne korisnike dušu dala, mob mi je ispao s njom milijon puta, niti jednog jedinog ostecenja..

11 godina
neaktivan
majdo kaže...
wave90 kaže...

Prvu navedenu masku imam, zlatne boje, na njoj piše Spigen, doslovno kao orginal pravi Spigen je, i mogu reci da je fantasticna.. Mobitel sjeda vrhunski u nju, i bas ako netko planira ici negdje gdje postoji veliki rizik od ostecenja, moja topla preporuka.. Mali problem je nacin na koji se stavlja, ako je folija od ruba do ruba ekrana postoji mogucnost da dignee foliju, također mora se prvo odvojiti plastika da je lakse gumu narediti. Tipke su kod mene fantasticno radile od prvog trena, dok su kod kolege Sudy-a bile teske i cudne pa ju je on prokuhao u vodi i maska radi fantasticno i kod njega.. :D Sve u svemu topla preporuka radi robusnog izgleda i kolicine gume.

Također imam ovu fensij, UltraThin koja je zapravo tanak komad tvrde plastike doslovno debljine 1mm, za ovako kad mi povecane dimenzije smetaju u djepu i šminka kao je odlicna.

I treća koju posjedujem, je klasična TPU, piše da je ultrathin, ali po meni guma ko guma, tanja nego kod prve, za svakodnevno korištenje i nespretne korisnike dušu dala, mob mi je ispao s njom milijon puta, niti jednog jedinog ostecenja..

Prva navedena mi ne odgovara jer imam zastitno staklo a i glomazan je. A ako ti je klasicni TPU sacuvao telefon od pada na asfaltu, plocicama itd... Onda mislim da je dovoljan on a i ovaj RockShield. Nisam znao da tako malena guma moze da sacuva telefon od pada.

P.S. Steta sto ne mogu zamjeniti originalnu masku mi3 :/ ili je nekako popraviti...

kiki
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 13:27 (wave90).
11 godina
neaktivan
majdo kaže...

Nije mi stvarno jasno cemu toliko sekiranje, narucili ste mobitel iz Velike Britanije, od provjerene firme, nije to neki kinez koji posluje iz šupe na periferiji grada..

Za bagatela pare ce te dobiti mobitel s EU garancijom od 12 mj, bez ikakvih davanja nasoj drzavi, i onda tu jos pojedinci skacu kao navijeni misevi narucio sam prije 5 dana jos nisu poslali.. Sta bi da je mob narucen iz Kine pa da ga morate cekati 15-20 dana da dodje u Hrvatsku pa jos toliko dok je na carini prije nego vam odrežu PDV?

Što bi se reklo kad god došao, dobro došao, nema davanja nikakvih, a cim dodje in stock, unutar 48h je kod vas u rukama..

Nije stvar u zurbi nego u tome sta izmisljaju gluposti umjesto da kazu sta je. Nije problem pricekati ni 2mj jer se isplati :)

14 godina
Mene živcira to što stalno jedno te isto tupe,kako se warehouse team trudi jako nabaviti uređaje za nas koji smo ih prije naručili i bla bla.
Te stalno ETA pomiču
robimarko@gmail.com
13 godina
wave90 kaže...

Prva navedena mi ne odgovara jer imam zastitno staklo a i glomazan je. A ako ti je klasicni TPU sacuvao telefon od pada na asfaltu, plocicama itd... Onda mislim da je dovoljan on a i ovaj RockShield. Nisam znao da tako malena guma moze da sacuva telefon od pada.

P.S. Steta sto ne mogu zamjeniti originalnu masku mi3 :/ ili je nekako popraviti...

Ne kosta te nista kupiti pa isprobati, ja sam isao tim putem, sustav eliminacije pa da vidimo sta valja, sta ne valja, i s te tri sam pre pre pre zadovoljan.. Ovu kaslicnu TPU sam i sestri stavio jer inace je po prirodi malo nespretna pa da joj ocuva mob.. S pada od 3,5m tesko da ce ti ta TPU spasiti mob, prije vjerujem da ce ova prva izdrzati.. RockShield nisam probao i tu ti ne znam nista reci..

Naravno da se moze zamjeniti, samo sve sto radis je na vlastiti rizik.. :) I samim otvaranjem telefona gubis garanciju, itd ukoliko je imas.

Zamjensko kuciste, tj taj back cover imas OVDJE, a tutorial na koji nacin rastaviti MI3, imas OVDJE.

svenzy3 kaže...

Nije stvar u zurbi nego u tome sta izmisljaju gluposti umjesto da kazu sta je. Nije problem pricekati ni 2mj jer se isplati :)

robimarko kaže...
Mene živcira to što stalno jedno te isto tupe,kako se warehouse team trudi jako nabaviti uređaje za nas koji smo ih prije naručili i bla bla.
Te stalno ETA pomiču

Bio sam u istoj situaciji i sam prije 10 dana.. Kod mene je bila stvar što je mobitel narucen za sestru, ona je u sezoni, i do sada je bila koristila Galaxy S2, kojeg je prodala curi koja radi s njom, ta cura je dala novce unaprijed jer je znala da sestrin MI3 prvo treba doci kuci, dok ga naredim i sve i posaljem joj ga da ce to potrajati.. Ali je dala novce unaprijed bez ikakve garancije.. Tako da se to svelo na 2 tjedna skakanja po glavi mi kad ce doci, a jel doso, a jel doso sad, a sad, a da nije sad doso.. Ovo je ipak laksa situacija, platili ste firmi, znate da ce te dobiti..

Offtopic:

Ovo sa sestrinim mobom i dosađivanjem da li je stigao me podsjetilo na onu foru iz filma s odlaskom na obiteljsko putovanje, i mali cijelo vrijeme sa stražnjeg sjedala pili, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, are we there yet, and how about now??

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 13:51 (majdo).
14 godina
Iako sam do sada uzeo 2 mobitela sebi iz kine,te još par frendovima.
Ipak mi je draži dati nekom u EU lovu,pogotovo jer znaju engleski kako treba,a ne chinglish kako uglavnom bude.

Najjače je to što će opet brže doći iz UK čak i ako ga budu poslali za 2 tjedna
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

kako sam imao viska vremena kontaktirao sam mobicity.com (usa) te su mi tamo rekli da bijelog(srebrnog) imaju (iako pise da nemaju), a crnog da nemaju niti se zna ikakav ocekivani datum nabavke

0 1 hvala 0
14 godina
Nema ti to veze sa UK Mobicityem
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ma nije bad pricekati ni 2 tjedna... Samo da oni daju neke tocne informacije... 

A ne danas cemo imati na stanu... Ipak ne... Sutra... Ipak ne... U subotu cemo imati na stanju 100%... Iiii ipak ne... Za 10 dana ce nam stici... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice