Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 286.252
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
wave90 kaže...

Interesuje me zasto se zove Miui 5, a kad se pogleda verzija Miui pise npr 4.7 ili V14...A kad bude izasao Miui 6 pisace verzija 5.0. Zasto to tako? {#}

http://en.miui.com/thread-2485-1-1.html

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Sto vi mislite isplatili se prodat nexus 4 i uzeti jednog MI3?

Ja osobno bih, pogotovo jer je trenutno srebrni na mobicity-u 1770 kn..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Moj drug ima Nexus 5 i bas smo uporedjivali kameru i ostale  stvari. Mi3 je bolji a cak jeftiniji. Predlozio sam mu da uzme Mi3 za 220 eura kao i ja ali ipak izabrao je Nexus 5 za 380 eura. To se zove rasipanje novca.

A da li mozete da mi pomognete oko google play stora, napravio sam ga ali da li postoji za Mi3 poseban googel play store da me ne muci vise s onim "ova aplikacija ne moze u vasoj drzavi"... Nekakav mod il nesto slicno. Imam 1Mobile Lite market al on i dalje skida preko goole play stora.

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ili preko googla skidaj, ili probaj s promjenom adrese na gmailu, stavi da si iz neke druge drzave, recimo Hrvatistan..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

jel netko probao novi softver? 4.4.3 android?

4.4.2 je bio katastrofa pa pitam jesu li šta sredili što se tiče bugova i low antutu score-a pošto na change logu ništa ne vidim takvo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 20:10 (akantic).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
akantic kaže...

jel netko probao novi softver? 4.4.3 android?

4.4.2 je bio katastrofa pa pitam jesu li šta sredili što se tiče bugova i low antutu score-a pošto na change logu ništa ne vidim takvo {#}

Ja koristim 4,3 stable verziju. Nadam se da ce uskoro izbacit neku novo i mnogo bolju stable verziju. Bilo bi dobro da omoguce slikanje u RAW formatu i slow motion kameru. :)

kiki
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

pozdrav
pred neki dan sam zdrobio, ali stvarno u pravom smislu zdrobio SGS4 (prešao autom preko njega), ne pitajte kako..i sad mi treba hitno neki pravi mob. Pošto me u tcomu veže ugovor još 13 mjeseci za s4, treba naći nešto izvan toga. Nema se love za neki razvikani smartphone, a ovo što nudi njuškalo, naspram mojih želja i mog buđeta nikako ne ide zajedno. I tako lutajući bespućima neta naišao na ovu temu. Ako se ne varam sudy_freak je prije par godina bio vrlo aktivan na forumu SGS2 i rado sam ga pratio. Pročitao temu od prve strane i odluka je, definitivno uzimam Xiaomi MI3, nešto na temelju vaših recenzija, nešto zbog samog MIUI-a, njega sam zavolio još od HTC Desire... ali... Tražeči najpovoljniju ponudu na netu naletio sam na Oneplus one na na to2c, pa vas molim iskreno mišljenje, da danas kupujete što bi uzeli???? 
Vidim da je razlika nekih 50-ak dolara za verziju 64GB. MIUI  naspram CM11?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 0:41 (mkm).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja osobno da danas kupujem opet bih odabrao MI3, i to 16 GB, prva stvar, 64 bespotrebno, ni 16 nisam apsolutno nikad uspio napuniti..

Drugo, bugovi na OnePlus One-u: OpenSSL bug i

, pametnom dosta jer kad pogledas sve te probleme, daleko je to od flagship killera kako ga prezetiraju.. :/

14 godina
neaktivan

hvala majdo.

Pregledao sam linkove i koliko vidim radi se o problemima softverske prirode (molim ispravi me ako griješim, nisam sa engleskim baš na TI) i mislim da će se to vremenom ispraviti.

Što se tiče memorije tu se ne slažem s tobom, volim imati više. Par filmova po gigu, nekoliko Alan Fordova, Dylan Dogova, Mister No, Zagor..., par 100-tina mjuze, Copilot Europa maps (jest da nikada neću u Letoniju, ali nek se nađe, tko zna...), fotke, video...napuni se.

Uspoređujući MIUI sa CM11 (Imao sam oba na HTC Desire i SGS2, na SGS4 CM11) dajem prednost MI3, gledajući hardver, OPO je tu definitivno jači. MI3 je izašao lani, OPO ove godine...Uskoro će MI4...

Neznam što da radim....

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 9:52 (mkm).
15 godina
Xiaomi MI3W - review

pozdrav,

otkuda je najbolje naručiti mob? s obzirom na cijenu i brzinu dostave

0 0 hvala 0
13 godina
bozhan kaže...

pozdrav,

otkuda je najbolje naručiti mob? s obzirom na cijenu i brzinu dostave

Mobicity UK je po mom najbolji izbor. Uređaj je out of stock trenutno, ali cijena bijelog modela je 180.99 GBP što je cca 1770kn. Dakle stvarno genijalna ponuda.

Npr. ja sam naručio sebi iPad koji je bio out of stock pa su ga na kraju poslali nakon cca 10 dana.

11 godina
neaktivan

@mkm

Po harveru je jači?! ajde molim te ne laprdaj. jedino šta ima gigu više rama al to ne daje ništa osim više prostora za aktivne aplikacije. procesor je identični sa 0,2ghz većim taktom (ako to primjetiš u radu uređaja onda svaka čast) i podrškom za 4g. ispričavam se za offtopic, ali {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 21:43 (akantic).
14 godina
neaktivan

@akantic

Što se pjeniš? Samo navodim. I nema isti ni procesor ni grafiku ni kameru ni zaslon....Jest da se to u radu uređaja možda ne vidi, ali ima valjda neke veze...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 22:28 (mkm).
13 godina
mkm kaže...

@akantic

Što se pjeniš? Samo navodim. I nema isti ni procesor ni grafiku ni kameru ni zaslon....Jest da se to u radu uređaja možda ne vidi, ali ima valjda neke veze...

Nije toliko bolji da za njega daš skoro 1000kn više.

Ram ima GB više, ali procesor je isti, bez obzira što Qualcomm jednog zove 800, a drugog 801. Unutra je ista arhitektura, iste Krait 400 jezgre koje su kod 801 jače clockane i imaju istu grafiku, Adreno 330, koja je kod 801 na višem taktu.

Kamera je izgleda bolja kod 1+1 i zaslon je također, ali nije toliko da opravda razliku u cijenu. Također bi spomenuo veću masu kod 1+1 modela.

11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

nije da se pjenim. nego dođeš tu na temu od mi3 i onda govoriš kako je opo bolji. nitko ovdje nema opo i ne može ti to reć, dok ti je tu najmanje 15 ljudi reklo kako je mi3 vrhunski mobitel i nisu se žalili na niti jedan problem. po meni je stvar ukusa i to najviše do softvera jer hardverski nećeš osjetit razliku. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 1:34 (akantic).

0 0 hvala 0
14 godina
akantic kaže...

nije da se pjenim. nego dođeš tu na temu od mi3 i onda govoriš kako je opo bolji. nitko ovdje nema opo i ne može ti to reć, dok ti je tu najmanje 15 ljudi reklo kako je mi3 vrhunski mobitel i nisu se žalili na niti jedan problem. po meni je stvar ukusa i to najviše do softvera jer hardverski nećeš osjetit razliku. 

Mislim stvarno dosao je tu u Mi3 i iznio sto je kod Oppa bolja, odmah mu treba zuti zapicit. Covjek je u potrazi za mobitelom i dobro je rekao, sad dali ce to osjetit samo on zna.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo naručen maloprije preko to2c. Samo da još carinu izbjegne i to je to. Imate pravo, ne isplati se soma kuna bacit zbog gige rama.

Zna li netko koliko otprilike treba sa Singapore shiping da stigne do mene?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review
Nije mi jasno, kolika je cijena na to2c? Ako platis carinu bit ce ti skuplje nego na mobicity, a ako ne ustedit ces 100kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

ako netko naručuje mala pomoć (već 100x prožvakano...) samo treba malo truda za pročitati

MI3 16 GB

mobictiy MI3, po meni najpovoljnija varijanta ako se uzme bijeli 181 funta, nema PDV(ni kod njih niti kod nas) i besplatna dostava uz kod

xiaomishop iz EU skladišta 309 $ + 48$ dostava, nema PDV

za ove dvije varijante nema PDV jer se naručuje iz EU zemalja i vodi se da je PDV plaćen u toj zemlji iz koje se naručuje, nema ponovnog plaćanja PDV

dostave budu kroz par dana na kućnu adresu,

gledati dal je mob 'in stock'

iz Kine cca 290 $ + lutrija dal te kači PDV ili ne i dostava+carina cca 15-30 dana

tu je još i pitanje garancije, slanje moba u Kinu, EU garancija pa nek i to uđe u obzir kod odabira

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 11:11 (batizg).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Na to2c je cca 1600 kn, na mocicity 2100. Nekako računam da će proći bez carine, naručivao sam već dosta toga iz kine i samo jednom su mi zaustavili paket na carini. Sve što mi je stizalo u kuverti ( a vidio sam na početku teme da je sudy_ dobio u kuverti) mi nikada nisu carinili, pa se nadam. Gledajući vaše recenzije, nitko još nije imao problem sa telefonom, osim softverskih, pa sam zaključio da mi netreba garancija...

14 godina
neaktivan

danas ujutro na mobicity nije bilo bijelog po 181 funti, crni za 217...

15 godina
mkm kaže...

pa koliko vidim, crni je 200 funti, ne 217. Bijeli je 181 funtu. Samo što su oba out of stock.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 12:56 (antimadridista).
13 godina
antimadridista kaže...
mkm kaže...

pa koliko vidim, crni je 200 funti, ne 217. Bijeli je 181 funtu. Samo što su oba out of stock.

Ja sam naručio uređaj koji je bio out of stock, i poslali su ga prema meni točno za 10 dana.

14 godina
Xiaomi MI3W - review

neke se javi ak nekom treba mi3 crni na pp, imam viška jedan kom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

edit: trebalo je u pp

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 12:54 (bbbmarko01).
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Evo, navodno je Gorilla Glass 3 u Mi3. - link

P.s. sutra će povodom 4. godišnjice biti Sale day za Xiaomi uređaje, a time i Mi3.
Pa ako netko nije obavio kupovinu, nek' sutra kupi. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Xiaomi MI3W - review

biti ce na svakom shopu sale ili samo odredeni? sta je sa xiaomishop.com?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

na mobicity 160 funti ali je out of stock, i da li zna itko kod za besplatnu dostavu

0 0 hvala 0
16 godina
Jel se moze naruciti sada i kad dode platiti po toj cijeni 160 funti?
Windows Phone FTW
13 godina
DommY kaže...
Jel se moze naruciti sada i kad dode platiti po toj cijeni 160 funti?

Da, ali moras platiti sada. Onda osiguravas cijenu koja je navedena. Kod za free shipping je ukfship, a imas i popust od 15gbp cf15, tocno koliko kosta shipping. A besplatan shipping se dobije i kada narucis dva accesoriesa, pa iskombiniraj.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice