WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.978.284
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Sad smo bar saznali zasto su na androidu,ne zato sto vrijedi nego zato sto ihbima vise

2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

@nicky.sl

Na androidu zna :)

EDIT: sad probah na win i stvarno izbaci pogresan rezultet ;) Superiorna platforma ;););););)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 13:44 (Torent).
9 godina
odjavljen

dupli...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 13:47 (Torent).
9 godina
odjavljen
uragan kaže...
Sad smo bar saznali zasto su na androidu,ne zato sto vrijedi nego zato sto ihbima vise

Jer calculator radi tacno ;)

8 godina
neaktivan
Uh pa to je ipak neki razlog

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da li vam kod korištenja navigacije - karte signalizira za kamere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sad sam bas probao,kad maknes iz standardnog rada,pokazuje tocno isto kao i na androidu,opet pokusavas s nekim laznim argumentima

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Hahhahaa a u standardnom pokazuje pogresno? Znati treba nestandardni rad da pokaze standardni rezultat ;) Genijalno....

U kojem to onda tacno modu pokazuje tacni rezulat? A evo nadjoh scientific nacin rada treba da se postavi za elementarne racunske operacije....

Genijalno!!!!!!!!!!!!!!

Znaci na androidu je to bug jer u svakom modu rada pokazuje tacno i ne moras misliti jel tacno ili nije....Hmmmmmmmmm Ima potencijala ta w10m platforma....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:07 (Torent).
8 godina
neaktivan
A probaj

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

E, već ste lagano dosadni sa tim izdrkavanjem. Kako vam se da već valjda 100 stranica pisati isti k (iz oba tabora)? Napisali ste kome se W10M sviđa a kome ne, nitko već tjednima nije napisao ništa novo nit pametno a tema se pretvorila u prepucavanje čiji je veći. Ne bi da ste dioničari Googlea ili Microsofta kako se ponašate, bem vas nenormalne (da budem fin).

Otvorim temu, nadam se da ću vidjet što pametnog a kad ono rasprava ko u vrtiću, još samo fali da se drekecima gađate.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Cekaj ti mrtav hladan kazes da je ok da calculator u bilo kojem modu rada pokaze pogresan rezultat sa 4 elementarne racunske operacije????????????

8 godina
neaktivan
Ti to ne razumijes

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

U pravu si ne razumijem. Kao master masinstva godinama ucim matematiku i stvarno ne razumijem kako je ok da calculator pokaze pogresan rezultat sa 4 elementarne operacije. Ajd please prosvijetli me...............

I cemu sluzi standardni nacin rada ako je 2+2/2 scientific ;)

8 godina
neaktivan
Previse se uzbudjujes,meni je bitno da mi izracuna,kak se zove nacin rada mi je nebitno

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Standardni ne parsa zagrade tj. uopće ne zna što su tako da, tehnički, rezultat je točan. To što očekuješ da poštuje PEMDAS, to je drugo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
odjavljen

Hahahaha koji si ti lik ;) Da te nema treba te izmisliti ;) Naravno nebitno jel tacno ili pogresno bitno je da izbaci nesto ;)

Znaci za calculator trebas koristiti help da znas u kojem modu rada radi tacno ;)

9 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Standardni ne parsa zagrade tj. uopće ne zna što su tako da, tehnički, rezultat je točan. To što očekuješ da poštuje PEMDAS, to je drugo.

O kakvim zagradama ti pricas? Ovo je elementarna matematika, operacije prvo drugog i treceg reda i ne trebaju zagrade....

Tehnicki niti bilo kako drugo rezultat NIJE tacan. Bio bi tacan da je islo ovako:

2+2 pa izbaci 4 i onda ukucas /2 i izbaci 2. Pogledaj sliku. Lijepo pise na calculatoru da je 2+2/2=2 sto NIJE tacno....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:21 (Torent).
8 godina
neaktivan
Pa sve ti pise,to je ipak WP

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pogledaj kako u scientific i programmer modu radi. Ili ukucaj to isto u google pa ćeš vidjeti što mislim

9 godina
odjavljen

Tebe sam smatrao ozbiljnim forumasem ali sad lupas gluposti.... Calculator je izbacio da je 2+2/2=2 i to tako pise i ni u kakvom modu ili bilo kakvom razvlacenjue tumacenja pravila NIJE tacno.....

Evo poslusao te i ukucao u google i zamisli sta je izbacio.... 3!!!!

Bing. Neces vjerovati isto 3. Yahoo nevjerovatno opet 3. Znaci sam za win je to 2 hmmmmmm

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:26 (Torent).
17 godina
neaktivan
Ti ne kuzis sta ti zele reci. Ti jesi upisao 2+2:2 ali s obzirom da ne gledas u monitor dok to ukucavas onda ni neznas da je on bacio rezultat automatski od "2+2" dok si ti stisnuo simbol za kvocijent ":" .
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
neaktivan

EDIT: Na isti nacin ti rade oni kalkulatori od 20kn - ne pamte sve brojeve do znaka "=" vec kako ti unosis novu mat operaciju on izracuna prvo prethodnu operaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 15:31 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

To ne mijenja na stvari da na ekranu pise 2+2/2=2 Tumaci ti to kako hoces dok god to pise to nije tacan rezultat......Na rucnim calculatorima to ne pise i ide tvoja logika....

Znam ja kako je  on to izracunao naravno ali ne smije pisati ovo sto pise...

16 godina
odjavljen
Torent kaže...

Tebe sam smatrao ozbiljnim forumasem ali sad lupas gluposti....

Džabe ti objašnjavati. Sjedi i razmisli zašto u jednom modu radi "pogrešno" a u drugom ispravno.

9 godina
odjavljen

Ok ja sam glup pa ne razumijem zasto na ekranu pise 2+2/2=2 i da je to tacan rezultat. Ne u matematickom smislu nego nekom drugom.... Genijalno....

Ali jos cu te pitati da mi pojasnis kojom logikom je predvidjeno da istuoperaciju u dva moda rada radi na razlicit nacin i na ekranu ispise razlicit rezultat za isti matematicki izraz.

I na jednom i na drugom pise 2+2/2= samo je rezultat razlicit....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:50 (Torent).
17 godina
neaktivan
Na rucnim kalkulatorima od 20kn ti uopce ne pise taj history npr.
Ugl problem je izgleda u prikazu povijesti racunica, a ne u samom racunanju.

A ti to sad shvati kako hoces...
9 godina
odjavljen

Nema ni ovdje histry-a. Samo pise 2+2/2=2

a ti kazes da je to tacno....

Zar obicni korisnik calculatora mora znati razliku u nacinu rada calculatora??????????? PA nije to excel...

ZNAM JA kako je on dosao do rezlutata ali zasto je radio tako??????????????? Zasto razlicito racuna isti izraz????????? I ako racuna zasto na ekranu ne pokaze ovako:ž

Standard:

2+2

4

/2

2

scientific

2+2/2=3

Sta bi vas nastavnik matematike rekao na ovu vasu logiku?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:53 (Torent).
16 godina
odjavljen
Torent kaže...

Standard:

2+2

4

/2

2

scientific

2+2/2=3

Sta bi vas nastavnik matematike rekao na ovu vasu logiku?

E jesi nedokazan u pm.

Standard:

2+2/2

1  2

Prvo se izvršava zbrajanje pa onda dijeljenje tog rezultata JER SI TAKO UPISAO I STANDARD RADI KAO JEFTINI KALKULATOR SA PLACA!

Scientific:

2+2/2

2  1

PARSIRA cijeli upisani izraz nakon entera ili = i zato prvo dijeli a onda zabraja.

J3bote!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 15:01 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

A sta ti je ovo boldano "history" malo iznad lijevo???

On ne racuna isti izraz na dva razlicita nacina, vec pogresno izbaci isti izraz za dva razlicita izracuna: Jedan izracun gdje pamti sve operacije i brojeve do potvrde, i drugi izracun gdje pamti brojeve samo po redosljedu operacija (a ne prioritetu).

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 15:30 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
darko964 kaže...

Da li vam kod korištenja navigacije - karte signalizira za kamere?

krivo si shvatio opciju kamere. to nisu policijske kamere da ti pokazuje već uživo kamere koje snimaju promet. 

policijskih kamera nema ni sa Here na androidu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice