- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dupli...
Jer calculator radi tacno ;)
Da li vam kod korištenja navigacije - karte signalizira za kamere?
Hahhahaa a u standardnom pokazuje pogresno? Znati treba nestandardni rad da pokaze standardni rezultat ;) Genijalno....
U kojem to onda tacno modu pokazuje tacni rezulat? A evo nadjoh scientific nacin rada treba da se postavi za elementarne racunske operacije....
Genijalno!!!!!!!!!!!!!!
Znaci na androidu je to bug jer u svakom modu rada pokazuje tacno i ne moras misliti jel tacno ili nije....Hmmmmmmmmm Ima potencijala ta w10m platforma....
E, već ste lagano dosadni sa tim izdrkavanjem. Kako vam se da već valjda 100 stranica pisati isti k (iz oba tabora)? Napisali ste kome se W10M sviđa a kome ne, nitko već tjednima nije napisao ništa novo nit pametno a tema se pretvorila u prepucavanje čiji je veći. Ne bi da ste dioničari Googlea ili Microsofta kako se ponašate, bem vas nenormalne (da budem fin).
Otvorim temu, nadam se da ću vidjet što pametnog a kad ono rasprava ko u vrtiću, još samo fali da se drekecima gađate.
Cekaj ti mrtav hladan kazes da je ok da calculator u bilo kojem modu rada pokaze pogresan rezultat sa 4 elementarne racunske operacije????????????
U pravu si ne razumijem. Kao master masinstva godinama ucim matematiku i stvarno ne razumijem kako je ok da calculator pokaze pogresan rezultat sa 4 elementarne operacije. Ajd please prosvijetli me...............
I cemu sluzi standardni nacin rada ako je 2+2/2 scientific ;)
Standardni ne parsa zagrade tj. uopće ne zna što su tako da, tehnički, rezultat je točan. To što očekuješ da poštuje PEMDAS, to je drugo.
Hahahaha koji si ti lik ;) Da te nema treba te izmisliti ;) Naravno nebitno jel tacno ili pogresno bitno je da izbaci nesto ;)
Znaci za calculator trebas koristiti help da znas u kojem modu rada radi tacno ;)
Standardni ne parsa zagrade tj. uopće ne zna što su tako da, tehnički, rezultat je točan. To što očekuješ da poštuje PEMDAS, to je drugo.
O kakvim zagradama ti pricas? Ovo je elementarna matematika, operacije prvo drugog i treceg reda i ne trebaju zagrade....
Tehnicki niti bilo kako drugo rezultat NIJE tacan. Bio bi tacan da je islo ovako:
2+2 pa izbaci 4 i onda ukucas /2 i izbaci 2. Pogledaj sliku. Lijepo pise na calculatoru da je 2+2/2=2 sto NIJE tacno....
Pogledaj kako u scientific i programmer modu radi. Ili ukucaj to isto u google pa ćeš vidjeti što mislim
Tebe sam smatrao ozbiljnim forumasem ali sad lupas gluposti.... Calculator je izbacio da je 2+2/2=2 i to tako pise i ni u kakvom modu ili bilo kakvom razvlacenjue tumacenja pravila NIJE tacno.....
Evo poslusao te i ukucao u google i zamisli sta je izbacio.... 3!!!!
Bing. Neces vjerovati isto 3. Yahoo nevjerovatno opet 3. Znaci sam za win je to 2 hmmmmmm

EDIT: Na isti nacin ti rade oni kalkulatori od 20kn - ne pamte sve brojeve do znaka "=" vec kako ti unosis novu mat operaciju on izracuna prvo prethodnu operaciju.

Tebe sam smatrao ozbiljnim forumasem ali sad lupas gluposti....
Džabe ti objašnjavati. Sjedi i razmisli zašto u jednom modu radi "pogrešno" a u drugom ispravno.
Ok ja sam glup pa ne razumijem zasto na ekranu pise 2+2/2=2 i da je to tacan rezultat. Ne u matematickom smislu nego nekom drugom.... Genijalno....
Ali jos cu te pitati da mi pojasnis kojom logikom je predvidjeno da istuoperaciju u dva moda rada radi na razlicit nacin i na ekranu ispise razlicit rezultat za isti matematicki izraz.
I na jednom i na drugom pise 2+2/2= samo je rezultat razlicit....
Ugl problem je izgleda u prikazu povijesti racunica, a ne u samom racunanju.
A ti to sad shvati kako hoces...

Nema ni ovdje histry-a. Samo pise 2+2/2=2
a ti kazes da je to tacno....
Zar obicni korisnik calculatora mora znati razliku u nacinu rada calculatora??????????? PA nije to excel...
ZNAM JA kako je on dosao do rezlutata ali zasto je radio tako??????????????? Zasto razlicito racuna isti izraz????????? I ako racuna zasto na ekranu ne pokaze ovako:ž
Standard:
2+2
4
/2
2
scientific
2+2/2=3
Sta bi vas nastavnik matematike rekao na ovu vasu logiku?
Standard:
2+2
4
/2
2
scientific
2+2/2=3
Sta bi vas nastavnik matematike rekao na ovu vasu logiku?
E jesi nedokazan u pm.
Standard:
2+2/2
1 2
Prvo se izvršava zbrajanje pa onda dijeljenje tog rezultata JER SI TAKO UPISAO I STANDARD RADI KAO JEFTINI KALKULATOR SA PLACA!
Scientific:
2+2/2
2 1
PARSIRA cijeli upisani izraz nakon entera ili = i zato prvo dijeli a onda zabraja.
J3bote!
A sta ti je ovo boldano "history" malo iznad lijevo???
On ne racuna isti izraz na dva razlicita nacina, vec pogresno izbaci isti izraz za dva razlicita izracuna: Jedan izracun gdje pamti sve operacije i brojeve do potvrde, i drugi izracun gdje pamti brojeve samo po redosljedu operacija (a ne prioritetu).

Da li vam kod korištenja navigacije - karte signalizira za kamere?
krivo si shvatio opciju kamere. to nisu policijske kamere da ti pokazuje već uživo kamere koje snimaju promet.
policijskih kamera nema ni sa Here na androidu