WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.034.853
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Revent UWP

korisna aplikacija za one koji puno koriste kalendar. Koristi outlook Calendar API, a temelji se na template-ima.

Pojednostavljeno, omogućava grupiranje događaja, npr. sportski, obiteljski, zdravstveni, its. ovisno o korisniku. Za rad s 2 template-a je besplatna.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav,

ima li netko problema sa whats app-om tokom današnjega dana?

Od jutra mi kod otvaranja samo piše loading. Pokušao sam reinstall same aplikacije, pokušao sam i factory reset.

Build telefona je 14977; fast ring

Problem je na mobile data i na wifi-ju. Zanimljivo je i to da mi je krepala i rba na dlanu, samo stoji splash screen i ko da nema protoka podataka.

Cogito Ergo Sum
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ne znam što očekuješ od mobitela kojeg primarno koristiš, a držiš na njemu build iz fast ringa.
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Ne znam što očekuješ od mobitela kojeg primarno koristiš, a držiš na njemu build iz fast ringa.

Navedeni fast build je instaliran po izlasku istoga. I do sad nisam imao nikakvih problema. 

S druge strane da mislim da bi bilo puno više aplikacija pogođeno, a ne samo dvije.

Cogito Ergo Sum
14 godina
WindowsPhone - Općenito
Ja nisam imao problema sa WA. Da probaš možda betu instalirati, da vidiš hoće to raditi.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

čuj, taj fast ring čak nije od prve iduće ver. W10, koja bi trebala izići na proljeće, nego tek od one druge slijedeće, planirane za jesen 2017. Ima tu lijepih novotarija, ali ipak u ranoj fazi testiranja, pa su mogući takvi problemi kakve imaš.

Ano ti je to glavni mob. svakako preporučam preći na slow ring ili release preview. Ako nije glavni, ugodna zabava s brojnim novotarijama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 22:10 (dick_of_the_sheep).
9 godina
neaktivan
ISPRAVAK - Krivo sam napisao. Ispravno je da to nije update za aktualni W10, nego rana faza testa za idući W10.

Sorry.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo samo da javim, sa wa beta ista stvar, loading i to je to
Ma mislim da cu ga sa wdrt-om vratit na 8 pa spustit release preview. Sve bi bilo super da nisam kabel ostavio na poslu

Cogito Ergo Sum
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2016 21:06 (Apocalypso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Apocalypso kaže...

Evo samo da javim, sa wa beta ista stvar, loading i to je to
Ma mislim da cu ga sa wdrt-om vratit na 8 pa spustit release preview. Sve bi bilo super da nisam kabel ostavio na poslu

Zašto uopće stavljaš Insider build na primarni telefon?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vala kao korisnik WP solidno sam zadovoljan. Ima grešaka na aplikacijama fejs i messanger te na olx.ba kad otvorim artikal pa nazad error se neki desi.

Ima li ko 930ku da koristi kako ste zadovoljni s njom?

1 0 hvala 0
14 godina
Imao sam 930, tj. jos imam al ekran ne radi. Ok telefon, sad imam 950 i mogu reci da je razlika u performansama vrlo mala. Baterija na 930 je dosta slaba. Ne znam sto da napisem, ako imas neka konkretna pitanja...
9 godina
neaktivan
Pa kako recenzije se prave? Imas mob tjedan dana i pises recenziju...
9 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

If you're a Windows phone fan and are on the fence about buying a Lumia 950 or Lumia 950 XL, I wouldn't hesitate to endorse that decision. If you're still using an older Lumia, then this upgrade will be worth your while. If you're coming from other platforms however, it's a different story.

Ako prelazis sa drugih paltformi preporuka je nemoj ;)

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dobro, uglavnom vidi se pomak naprijed

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
nije nemoj, nego druga priča. Driga priča znači - može i ne mora.

U mom slučaja ta "druga priča" je bila uspješni prelazak s Andrida na WP.
10 godina
odjavljen
dick_of_the_sheep kaže...
nije nemoj, nego druga priča. Driga priča znači - može i ne mora.

U mom slučaja ta "druga priča" je bila uspješni prelazak s Andrida na WP.

Ti si nebitan al ajd kad si se vec javio kako komentarises da i u ovom clanku se govori windows phone i windows 10 mobile a ne windows 10 a i nisi odgovorio na pitanja....

Samo pricas sta ti padne na pamet ali argumentovana rasprava nula bodova....

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/hp-sprema-windows-10-mobile-uredaj-srednje-klase/245654.aspx?page=1&jumpto=5238742&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 16:06 (Torent).
18 godina
neaktivan
Nigga kaže...

Vala kao korisnik WP solidno sam zadovoljan. Ima grešaka na aplikacijama fejs i messanger te na olx.ba kad otvorim artikal pa nazad error se neki desi.

Ima li ko 930ku da koristi kako ste zadovoljni s njom?

Imam ja 930. Prilično zadovoljan. Ne koristim facebook i viber, jedino whatsapp od tih i radi kako treba Povremeno Word i Excell (ništa poweruser tipa) i isto ok.

Baterija traje dosta dugo, edge je brz i bez grešaka. Imam 3-4 igre instalirano, od 2048 i solitarea do zahtjevnijih poput angry birds go i asphalt 8 - rade dosta brzo i bez trzanja.

Eh sad mane: Mislim da je povezano stim da koristim bluetooth slusalice pa svaki put dok me netko zove (nakon sto iskljucim bt) pocne mi šaltat između ikona za bt i razglass i tako ostane na jednoj pa moram iskljucit (npr razglas) prije nego se javim. Zašto je to tako neznam, bug sam prijavio već prije manjih patcheva al jos je aktivno. Druga mana - youtube aplikacije su dosta loše, od onih koji su prakticki neupotrebljive kolko trzaju do onih koji manje trzaju. Trenutno koristim jednu koja eto trza samo par puta u pjesmi  Naravno, youtube preko edgea radi bez tih problema....

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
14 godina
WindowsPhone - Općenito
Kakvo trzanje? Jesi probao myTube? Odlična aplikacija. Najbolje u njoj što možeš i samo audio slušati.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
5220 kaže...
Kakvo trzanje? Jesi probao myTube? Odlična aplikacija. Najbolje u njoj što možeš i samo audio slušati.

Trzanje, freezanje (audio i video) - zablokira mi se cijeli mob na trenutak. Koristim metrotube trenutno, od svih besplatnih koje sam probao to mi je ispalo najbolje.

Nisam probao myTube ali vidim da ima trial verziju, je li to vremensko ograničenje ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 16:46 (AA-d00d).
14 godina

Koliko znam besplatna je
edit: sad vidim da nije, zapravo sam je davno kupio.

myTube! https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrcwf3l

Iako to tvoje smrzavanje vise zvuci kao da je nesto do samog uredaja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 17:25 (5220).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
5220 kaže...

Koliko znam besplatna je

Budem probao sutra sa myTubeom pa ću vidjeti. Palo mi je napamet da je to možda zbog kombinacije sa bt slušalicama odnosno dok mi je bt aktivan - možda ga tu nešto koči. Budem probao i preko obične žice...

11 godina
neaktivan
5220 kaže...

Koliko znam besplatna je

beta je badava

myTube Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdt29j

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dobio na probu prije kupnje par dana lumiu 730 dual sim sa zadnjom službenom verzijom wp10.

1. - jel se face i messenger aplikacije uobičajeno loadaju po 5-10 sec? jer i kad pogasim ostale aplikacije u pozadini ove se dosta dugo loadaju...

2. - ne mogu naći night mode u opcijama ni u action baru - jel uopće postoji to na ovom sistemu?

3. - kako mogu namjestiti svijetlost? imam samo 3 preseta, ne mogu naći slider

4. - outlook mi ne synca gmail račun kako treba, tj. kad si pošaljem testni mail sa drugog računa, ne dobijem obavijest da sam dobio mail, nego moram ući u outlook app i onda dobijem obavijest (onaj banner na gornjem dijelu ekrana)

5. - ne znam jel to do ekrana (4,7" 720p) ali hrv tipkovnica je užasno zbijena, kad je prebacim na us onda je ok, jer su tipke šire - ali nemam naše znakove... a ne vidim nigdje na storeu bilokakve zamjenske tipkovnice?

Ke?!

0 0 hvala 0
14 godina
chewbacca kaže...

1. Da, sporo se loadaju, nešto brže na boljim modelima. Radi se o portovima s iOS-a koje očito nisu ispolirane kako treba.

3. Slider možeš naći u postavkama, najlakše doć do njega preko ovih "Quick actions" ikonica u action centru, samo drži duže stisnuto ikonicu za osvjetljenje.

4. Kako ti je u postavkama stavljeno, svako koliko da mail provjerava?

5. Tipkovnica je zbijenija nego engleska i bezveze s onom kvačicom. Ja koristim uglavnom englesku i prebacujem na hrv preko razmakcije ako mi trebaju HR slova. Koliko znam nema zamjenskih tipkovnica.

Za ovo pod 2 nisam siguran šta bi bilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 20:43 (5220).
10 godina
odjavljen

Portovima? Zar nema univerzalne app za fb i messanger?

14 godina
Jesu one UWP su ali koliko znam port s iOS-a.
17 godina
neaktivan
Torent kaže...

Portovima? Zar nema univerzalne app za fb i messanger?

ne isplati se za ovih 18 korisnika 

10 godina
odjavljen

Vjerujem jer te iste univerzalne app na win 10 rade odvratno lose. Kao i sve ostale koje sam probao.

18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Savjet kupi je ako je bezobrazno jeftina, inače preskoči.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice