WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.036.950
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
uragan kaže...
Ha ha,jos cu se i sazaliti nad ovim hejterima,vjerojatno se muce sa svojom kramom kad ih tolko zanima wp a za ios nemaju

da, zato da sad prodam svoj android flagship mogu odma kupit dva WP10 flagshipa, eto to dovoljno govori o situaciji u kojoj je WP10

mi nismo hejteri ovde samo pokušavamo pomoć, zar bi vi prošli kraj djeteta koje se utapa i ne pokušali mu pomoć

14 godina
odjavljen

Ti si stvarno retardiran ....

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ti si stvarno retardiran ....

da, po forumu se ljudi olako razbacuju uvredama, a kad se nađu sa nekim lice u lice postaju manji od makova zrna, keyboard warriorsi

9 godina
neaktivan
Ne razumijem pomoc u necemu sto je odlicno,kolko sam uspio procitati ovdje,wp ne mogu smisliti samo oni koji ga i ne koriste i neznaju prednosti

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Nekima je stvarno dosadno u zivotu, pa ovdje lijece osobne frustracije.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Ne razumijem pomoc u necemu sto je odlicno,kolko sam uspio procitati ovdje,wp ne mogu smisliti samo oni koji ga i ne koriste i neznaju prednosti

evo ti pomozi meni, imam wp, treba mi aplikacija za online banking za erste i za hpb, pošto stalno naglašavate da je wp više za poslovnjake, eto, mala pomoć

9 godina
neaktivan
Promijeni banku

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Promijeni banku

eto odgovora, smiješan isto kao i korisnici wp-a koji tvrde da je savršen

9 godina
neaktivan
Mozda nisam dobro informiran ali ja se ne bih usudio sa androidom ici na netbanking

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Mozda nisam dobro informiran ali ja se ne bih usudio sa androidom ici na netbanking

pa vjerojatno nisi dobro informiran, ja koristim online banking već godinama na mobitelu, šta kod nas šta vani i nikad ništa, niti će bit ikad išta

šta se tiče mjenjanje banke, jeli mi lakše prominit mobitel pa surađivat sa svim bankama nego imat wp pa bit osuđen samo na pbz, malo realnosti ljudi

9 godina
neaktivan
Hmh,mozda si u pravu,ipak ako mi kazu u informativnoj emisiji na hrt-u da je jedino android nesiguran za to,meni dovoljno

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
davor333 kaže...
Ja jos nisam dobio odgovor koje godine je definitivno propast win phonea?

http://www.theverge.com/2016/1/28/10864034/windows-phone-is-dead

Eto ti citaj sta god te znaima. Apsolutno niti jedan pokazatelj nije pozitivna godinama vec. Eto ti u prilogu komapracija prosle i ove godine na najvecim trzistima.... Nigdje niti jedan plus za w10M a niti jedna minus za android.... MS ne proizvodi vise lumie a navodno ce proizvoditi surface phone. Navodno. Podrsku daje druga firma van MS-a kojoj ce jednog dana isteci ugovor.... Ja stvarno ne znam koliki zaludjenik moras biti i govoriti da W10M ima buducnost.....

Pocetak 2015 godine je kraj prodaje i od tada prodaja srmoglavo pada....

OSim toga da vas nekoliko ovdje je zadovoljno sa doticnim nikad niko od vas nije pokazao niti jedan pozitivan pokazatelj da ima nade za W10M osim dandovih "meni radi"....

10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Hmh,mozda si u pravu,ipak ako mi kazu u informativnoj emisiji na hrt-u da je jedino android nesiguran za to,meni dovoljno

Hahhahaha HRTova emisije je mjerodavna za bilo sta? hahahahhahahaha joj daj odrasti.....80+% mobitela na svijetu je na andoridu i kad si cui ili vidio da je neko popusio virus ili lovu na nadoridu a imas ih oko sebe stotine koje vidjas svaki dan... Ili ti vjerujes vise HRT-u nego ocima????

17 godina
neaktivan
uragan kaže...

hahaha

pa kažu i na hrt-u ima 15 godina da je svake godine turizam porastao za 20%, da je bia takav rast kako su oni govorili dosad bi svake godine bilo 3 milijarde gostiju u hr, toliko o hrt-u

malo sam sad zatečen da si mi hrt naveo kao izvor za nešto

17 godina
neaktivan
Torent kaže...
uragan kaže...

Hahhahaha HRTova emisije je mjerodavna za bilo sta? hahahahhahahaha joj daj odrasti.....80+% mobitela na svijetu je na andoridu i kad si cui ili vidio da je neko popusio virus ili lovu na nadoridu a imas ih oko sebe stotine koje vidjas svaki dan... Ili ti vjerujes vise HRT-u nego ocima????

ej, nemoj se zajebavat sa hrt-om

10 godina
odjavljen

o sto? ;)

9 godina
neaktivan
Da odrastem? Pa bih onda trebao vjerovati osobi koju uopce ne poznam i kojoj jedino znam da je emotivno vezana uz svoj android mobitel,dobra sala

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

ma jok viste tako relaksirano oko svog mobitela ;) Vidi se ;) Ja svoj sutr aprodam i kupim drugu platformu ali nemam sta... Ostaje andorid ali da l ce biti pixel, htc huawei samsung nemam pojma.... Sta mi se sprdne u tom momentu a sta ces ti kupiti iduce godine? Imaces 3 modela mozda u ponudi a i to je pitanje....

9 godina
neaktivan
Pa i ovaj mi je dobar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torent kaže...

o sto? ;)

povisti će ti namet i ukinut "sam u kući" božićem, a ne pa to oni već ne pokazuju, utakmice hrvatske, u pa ni to, aj. hrt me podsjeća a windows phone, ne daju ti ništa, to naplate i sprdaju se sa tobom

17 godina
karlanal kaže...

šta se tiče mjenjanje banke, jeli mi lakše prominit mobitel pa surađivat sa svim bankama nego imat wp pa bit osuđen samo na pbz, malo realnosti ljudi

Osuđen si na dvije najveće banke, i nekoliko manjih.

Što je lakše promijeniti je individualno...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
10 godina
odjavljen
Elles D. kaže...
karlanal kaže...

Osuđen si na dvije najveće banke, i nekoliko manjih.

Što je lakše promijeniti je individualno...

U pravu si. Lakse promijenuti banku nego naci novi model W10M od nekog renomiranog proizvodjaca ;)

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Erste Baking - web aplikacija?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ha ha,ne smijes tako brutalno sa hejterima,sad si cupaju kosu jer su se bezuspjesno trudili

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

koja radost nasli banku u kojoj mogu koristiti ebanking na w10m ;) Kako malo treba da budes sretan....

9 godina
neaktivan
Dovoljno mi je i to st imam odlican mobitel

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

DrNasty XXX-Man Lazarus Long Danny_HR Jeste vi već na skijanje otišli?

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kaze torent da ce u 2017 biti 3 w10m mobitela,pa to je super,necu morati puno razmisljati,znam da nece biti smeca,iako mi to nije prioritet jer mi je i ovaj koji imam odlican a nije mi bitno da na stol pred ekipom stavim novi skupi mobitel

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dva mjeseca me nema, a rasprave iste kao i prije dva mjeseca. Slabi su to argumenti protiv WP kad ni nakon dva mjeseca ne daju rezultate. Iste mete isto rastojanje. Torent i društvo - otpustiće vas Google. Niste uspješni. (A i kak vam se da raditi za tu špijunsku firmu - CIA ih je stvorila, zar ne).

Sorry, nisam mogao izdržati a ne primjeriti, premda sam rekao da se više neću javljati.

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Hehhehe ma google se osjeca ugorzenim sa W10M platformom.... Sve nas zaposlio da zatremo sjeme tog rastuceg (opadajuceg) zla ;) cccccc Paranoja se danas uspjesno lijeci....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice