WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.037.090
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Torent je uspjesno sabotirao ovu temu, nemam vise volje doci ni procitati jer se sve vrti oko njegovih nebuloza i trolanja. Ima li ovdje moderatora?

Ovo bi trebala biti tema za razmjenu iskustava i savjeta izmedju korisnika WM, a ne za raspravu da li je WM mrtav ili nije sa jednim ili dvojicom Android fanatika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 10:43 (knight).

12 0 hvala 0
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

A šta ćeš kad torent zna što je najbolje za nas, i slažem se s tobom torent i nekoliko takvih ka šta je on uništili su ovu temu a uspješno uništavaju i samu bit foruma.

neda mi se
9 godina
neaktivan
Mene su samo uvjerili da je ovo odlican os jer mi se cini da sami sebe pokusavaju utjesiti jer su napravili pogresku i odabrali losiji os

8 0 hvala 0
16 godina
@knight

Tema se zove WindowsPhone opcenito, tako da torrent moze sta hoce.

Uostalom covjek ima pravo na misljenje, te ako zeli svaki dan iznositi cinjenice koje se vama svidjale ili ne.

Ja pratim temu samo da se nasmijem koliko fanatika ima na obje strane. Ako se tebi ne svidja blokiraj ga i miran si.

@torrent - samo nastavi, zabavno je ;)
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

3 15 hvala 0
15 godina
merio kaže...
@knight

Uostalom covjek ima pravo na misljenje, te ako zeli svaki dan iznositi cinjenice koje se vama svidjale ili ne.

Ja pratim temu samo da se nasmijem koliko fanatika ima na obje strane. Ako se tebi ne svidja blokiraj ga i miran si.

Kolega, ja nemam ništa protiv toga da u ovoj temi bilo tko piše što god želi. To je najmanji problem, pa u krajnjem slučaju, za to služi forum. Naravno da ima kolega torrent pravo na svoje mišljenje, ali postoji razlika između "iznošenja činjenica" koje se nama sviđaju ili ne, i evidentnog i očitog trollanja. Mislim da, ako nas već ima 10-tak u ovoj temi kojem torrentovi komentari i "mišljenja" ne odgovaraju, čisto sumnjam da je problem u nama desetorici..Ako ga nešto zanima, neka slobodno napiše. Ako nešto ne razumije, tu smo kolege pa ćemo mu pomoći, netko zna više, netko manje. Ali mislim da mora postojati razlika između trollanja i iznošenja svojeg mišljenja..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
18 godina
merio kaže...
@knight

Postoje pravila konstruktivnog vodjenja diskusije. Postoje i moderatori. Tako da nema potrebe da glumis Torentovog advokata.

Pored naslova, prva poruka na ovoj temi ima zelenim slovima naglaseno:  "Svaka konstruktivna rasprava je i više nego dobrodošla!"

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 15:48 (knight).
10 godina
odjavljen
alen4430 kaže...
merio kaže...
@knight

Kolega, ja nemam ništa protiv toga da u ovoj temi bilo tko piše što god želi. To je najmanji problem, pa u krajnjem slučaju, za to služi forum. Naravno da ima kolega torrent pravo na svoje mišljenje, ali postoji razlika između "iznošenja činjenica" koje se nama sviđaju ili ne, i evidentnog i očitog trollanja. Mislim da, ako nas već ima 10-tak u ovoj temi kojem torrentovi komentari i "mišljenja" ne odgovaraju, čisto sumnjam da je problem u nama desetorici..Ako ga nešto zanima, neka slobodno napiše. Ako nešto ne razumije, tu smo kolege pa ćemo mu pomoći, netko zna više, netko manje. Ali mislim da mora postojati razlika između trollanja i iznošenja svojeg mišljenja..

Ko odlucuje sta je trolanje? Ti? Ja sam iznio vise argumenata nego svi vi koji zastupate W10M zajedno jer cim neko kaze nesto sto vam se ne svidja krece napad....

Jesam li ista pogresno rekao? Slobodno me demantujte ali nazalost nemate cim. W10 propada i covjeku savjetujem da ne baca pare na tu platformu.... Slobodno ga ubijedite u suprotno ali cinjenice su neumoljive. U ovom momentu niti jedan objektivan pokazatelj ne govori u prilog lijepo buducnosti platforme... Ali apsolutno nit jedan. Eto izazvoa dajte mi jedan argument u korist paltforme...... makar jedan.....

knight kaže...
merio kaže...
@knight

Postoje pravila konstruktivnog vodjenja diskusije. Postoje i moderatori. Tako da nema potrebe da glumis Torentovog advokata.

Pored naslova, prva poruka na ovoj temi ima zelenim slovima naglaseno:  "Svaka konstruktivna rasprava je i više nego dobrodošla!"

Moja nije konstruktivna jer se to nekome ne svidja?????????

9 godina
neaktivan
Samo ti daj,zahvaljujuci takvima su trgovci spustili cijene pa sam ja kupio odlicnu lumiu za male novce

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Sta ces iduce godine kupiti? ;)

12 godina
protjeran
Torent kaže...

A kao da bu uskoro to uopće bitno ...  Sve ide prema cloudu , a u rukama ( možda i na kakvom čipu ugrađenom u naočale ili iza uha ) buš imal samo devices

koji je terminal prema nekoj cloud usluzi...

9 godina
neaktivan
Nenam,mozda HP elite ili mozda Alcatel,Lenovo I meni prelijepi Vaio su nazalost samo za Japansko trziste

2 0 hvala 0
12 godina
uragan kaže...
Nenam,mozda HP elite ili mozda Alcatel,Lenovo I meni prelijepi Vaio su nazalost samo za Japansko trziste

Znaju Japanci šta valja.

neda mi se
9 godina
neaktivan
Da,steta,od ovih novijih windows mobitela mi je bas Vaio sjeo nekak

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
bunkermax kaže...
Torent kaže...

A kao da bu uskoro to uopće bitno ...  Sve ide prema cloudu , a u rukama ( možda i na kakvom čipu ugrađenom u naočale ili iza uha ) buš imal samo devices

koji je terminal prema nekoj cloud usluzi...

Toje prica koja kruzi koliko vec? 10 15 20 godina? Smrt pc... pc ce biti samo terminal.... Nista od toga....

15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Mislim si nakon svega da bu i @Torent prešel na W10M!!!! Sada samo skuplja podatke o platformi, za i protiv, skužil bu da mobač na W10 dela dobro i nakon dužeg vremena, te nema potrebe menjati telefon svake godine. A onda bude jači sa znanjem i od @dadn-a!!!

Bravo @Torent, samo nastavi dalje!

10 godina
odjavljen

torent je bio na w10M vjerovatno prije nego vecina ovdje....A znanje dadna je uglavnom njemu radi i laze ko kaze d anekome ne radi i to je ok... Svim akze da je budala i da ne zna koristiti mob jer eto njemu sve savrseni radi i to nikoga ne  vrijedja... Torent nije vezan za platformu niti proizvodjaca i kupuje ono sto daje najvise za najmanje a to definitivno nije w10m.. Apsolutno niti jedne komparativne prednosti nema a mana milion a ako nista drugo nika ga ne koristi...

9 godina
neaktivan
Torent,mislim da nemas konstruktivan razlog za prelazak na android osim paranoicnih prorocanstava koji su smijesni kad dosta ,makar marginalnih izdaje windows mobitele,jos jedanput,ja sam ti zahvalan na sirenju paranoje jer sam kupio lumiu za male novce

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Torent kaže...

Toje prica koja kruzi koliko vec? 10 15 20 godina? Smrt pc... pc ce biti samo terminal.... Nista od toga....

Zapitaj se već sada koliko toga se u stvarnosti odvija na uređaju koeg držiš u rukama , a koliko se posla odrađuje tamo tamo daleko.....

A ako malo popratiš i fiancijsku situaciju korporacija ( zarada, ulaganja..) vidjet ćeš da sve više naginju cloudu.

Prije 20 god je jako malo toga bilo na netu, a danas je obrnuto , jako malo je toga na uređaju a najveći dio je u cloudu, što naravno ima neke i mane i prednosti ali je takav trend nezaustavljiv...

9 godina
neaktivan
@uragan - dok sam se pripremao za prijelaz s Androida na W10 malo sam zagledao i Vaio (Sony). Izgleda da imaju dvije verzije, s TV prijemnikom (za Japan) i bez TV prijemnika (za ostala tržišta). Očito onaj prvi, Tv ne podržava naše frekvencije.
15 godina
neaktivan
Torent kaže...

torent je bio na w10M vjerovatno prije nego vecina ovdje....A znanje dadna je uglavnom njemu radi i laze ko kaze d anekome ne radi i to je ok... Svim akze da je budala i da ne zna koristiti mob jer eto njemu sve savrseni radi i to nikoga ne  vrijedja... Torent nije vezan za platformu niti proizvodjaca i kupuje ono sto daje najvise za najmanje a to definitivno nije w10m.. Apsolutno niti jedne komparativne prednosti nema a mana milion a ako nista drugo nika ga ne koristi...

Evo ja ga koristim, znači ja sam jedan...da li sam sam u svemiru, ili još netko rado i zadovoljno koristi W10M?

16 godina
neaktivan
Koristim i ja, ali u zadnje vrijeme nezadovoljno xD.
9 godina
neaktivan
Hmh,sad cemo se braniti od (znao sam) covjeka koji se muci jer je presao sa windowsa na android umjesto da uzivamo gledajuci nadolazece windows mobitele

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
uragan kaže...
Torent,mislim da nemas konstruktivan razlog za prelazak na android osim paranoicnih prorocanstava koji su smijesni kad dosta ,makar marginalnih izdaje windows mobitele,jos jedanput,ja sam ti zahvalan na sirenju paranoje jer sam kupio lumiu za male novce

Ja sirim paranoju????????????? Boze dragi svakakvih gluposti cu cuti ovdje.... Ja sirim paranoju a MS dize ruke od platforme..... Nije ni vama lako...

bunkermax kaže...
Torent kaže...

Zapitaj se već sada koliko toga se u stvarnosti odvija na uređaju koeg držiš u rukama , a koliko se posla odrađuje tamo tamo daleko.....

A ako malo popratiš i fiancijsku situaciju korporacija ( zarada, ulaganja..) vidjet ćeš da sve više naginju cloudu.

Prije 20 god je jako malo toga bilo na netu, a danas je obrnuto , jako malo je toga na uređaju a najveći dio je u cloudu, što naravno ima neke i mane i prednosti ali je takav trend nezaustavljiv...

Tacno znam sta se odvija na telefonu....Prije 20 godina malo je bilo neta sad ga ima koliko zelis i opet imas sve ovo sto imas. Sta je u cloudu? samo ono sto ti zelis. sav computing se odvija lokalno i jos dugo ce tako.... user data jesu u claoudu alo ne mora biti... Naginju cloudu ali ne prolazi to jos uvijek....

uragan kaže...
Hmh,sad cemo se braniti od (znao sam) covjeka koji se muci jer je presao sa windowsa na android umjesto da uzivamo gledajuci nadolazece windows mobitele

Ne treba mene niko braniti jer svaki mejsec mogu sebi priustiti mob koji god pozelim ;) Ako je to definicija mucenja onda sam veliki mucenik ;) Ali barem meni sve radi a kad mi ne bude radilo kupim novi bolji ;) Ne brini ti za mene ;) Onog momenta kad pozelim w10m kupicu ga ;) Imao S6 pozelio nexus i za 48 sati sam ga imao ;) Al ako to ne pozelim brzo necu imati sta kupiti ;)

9 godina
neaktivan
Pljunimo istini u oci,kod tebe je kupovina flag ships polugodisnja prosjecna placa,normalno da ti je zanimljivo da si pametno kupio bez obzira koliko imas novaca ali ti tu moje suze ne bi pomogle

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A s druge strane(mozda grijesim)iskreno sumnjam da zaradis u jednom danu polugodisnju prosjecnu placu da bi tu pisao gluposti(ili mozda cinjenice)po forumu ljubitelja windows mobitela

1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Zar je bitno pola od ovog sto je navedeno na ovom forumu?  

Imam WP ali nisam ljubitelj. Nisam ni ljubitelj Androida ni iOSa. Androida sam imao jako puno, kao i Symbiana. Svaki OS mi je zadao vise muka nego zadovoljstva prilikom koristenja. Tako je i sa WP. Nikada nisam kupovao flagship telefone, niti namjeravam. Mislim da je to bacanje para, ali to je samo moje stajaliste. Za iste pare koje sam dao za Androide prije, sa WP i prvo 630 pa 640XL sam dobio OS koji radi. Ne kazem da Android nije radio, ali je stekao, blokao, bunio se da nema dosta mjesta, memorije i kojecega, na telefonima ispod 2k kuna. A, ponavljam, vise od toga ne dam. Mozda sam samo imao peh, mozda los izbor telefona (iako Huawei i HTC nisu marke koje su na glasu kao pretjerno "divlji jeftilen kinezi").

Je li me nakon svega briga sto Torrent tupi? Nimalo, neka uziva, iako mi nije jasna motivacija osim ispoljavanja neke unutarnje frustracije. Je li me briga sto Android od 4k kuna radi 98 puta bolje? Ne pretjerano. Imam telefon koji vise-manje zadovoljavajuce radi meni kao malo vise zahtjevnom korisniku. Hocu li preci na neki drugi OS/telefon ako se pokaze kao prilika? Vjerojatno.

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Slazem se,ni meni nije pametno kupovanje flag ships,to sam naveo jer je korisnik zelio sam sebi opravdati kupovinu istoga ali zna u dubini duse da je napravio glupost jer nije kupio Windows mobitel

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Znate onu staru poslovicu, svoje volim, tuđe poštujem.

Poštujem Torent-ove komentare i komentare ostalih forumaša, ali ovo što vi radite je pretakanje iz šupljeg u prazno.

Ponavljate se ko pokvarene ploče. Niti Torent vama uspjeva dokazivati išta niti vi njemu. Odustanite, dignite ruke i bit će te odma opušteniji :)

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

pozdrav,

nisam neki ljubitelj pametnih telefona koji god os da se vrti, draži su mi oni stari telefoni i jaka računala, al eto kako me priroda posla natjerala da nabavim pametni fon, prvo sam imao neki android sa gotovo duplo jačim hw od ove lumie 550 i on se stalno kršio i to je razlog prelaska na ms fon, i oduševljen sam, logirao sam se sa svojim insider acc i povuko mi sve kontakte , a kako vodim računa da mi kontakti pudu ispunjeni skroz od moba itd tako da je sve sjelo na svoje mjesto ko bok, sve radi fluidno evo več nekih tjedan po ne osječam nikakava usorenja, skroz sam se začudio, onako jako :D

sljedeče me zanima pošto sam na pc-u insider(relise prewiew ring), volio bi i da na fonu budem insider, pa me zanima dal postoje isto tri ringa relise prewiew, slow i fast ring, samo da stavim naglasak potreban mi je funkcionalan telefon netrebaju mi rušenja itd, na pc-usam skužio da je relise prewiew jako stabilan, e sad kakvo je stanje na telefonima i dal ko koristi lumiu 550 i da je u nekom od ringova?

vezano za sigurnost, jel na wp windows defender radi u pozadini i dal je potrebno išta, nisam dozvolio da se instalirava kaj nije iz win stora.

hvala

ps.

prezadovoljan WindowsPhone user :)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 20:20 (mrakky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da,Torent je dokazao sam sebi da mu ni pretrazivac ne radi kako treba,da ima kvalitetan Microsoft edge pretrszivac ne bi pisao gluposti kako je Microsoft odustao od svoje platforme

2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice