WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.039.830
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
tadeii kaže...
Meni na zadnjen AU buildu multi tasking radi katastrofalno, stalno resuming, rusi mi se facebook app... Ima tko jos problema...

FB aplikacija je takva, loš port.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako kome... meni radi odlično.. nikakav resuming, nema rušenja...

no kao i u messengeru imate i beta verziju koja nije 8.1/W10 kao službeni release već je "čisti" W10 pa probajte ako sa službenim imate problema...

Facebook (Beta) https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh6ct0l

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tadeii kaže...
Meni na zadnjen AU buildu multi tasking radi katastrofalno, stalno resuming, rusi mi se facebook app... Ima tko jos problema...

Facebook se ruši i na 950 - jednostavno je očajan port sa iOS-a. I za to je kriv sam Facebook, ne Microsoft.

Zato, ako baš ne možete bez nje, najbolje je maknuti ju i instalirati Betu, dok je još u Storeu:

Facebook (Beta) Facebook (Beta)

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 19:42 (kizo2703).
11 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
tadeii kaže...

Facebook se ruši i na 950 - jednostavno je očajan port sa iOS-a. I za to je kriv sam Facebook, ne Microsoft.

Zato, ako baš ne možete bez nje, najbolje je maknuti ju i instalirati Betu, dok je još u Storeu:

meni nijednom se nije srušio...

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Odlučim se ja vratiti na L930 i LG G4 dam curi i sve slozim kad stize poziv. Javim se ja i ko magarac se derem haloo da bi shvatio da mikrofon ne radi.

Koji peh, pokenem Lumia Phone Test Application kad ono ne rade mi dva mikrofona, pa je mobitel danas po treci put radi mikrofona na servisu zavrsio. Dva puta mi mjenjali maticnu, jednom tipku za kameru, 2x mikrofon i sad opet mikrofon.

E da, i tamo di sam sa LG G4 i Xiaomijem imao full EDGE signal, sa nokiom sam imao jedva jednu crticu, tako da sam i to prijavio.

Ja rekoh, napišite da zahtjevam novi mobitel, pošto je ovaj više kod vas nego kod mene, pa sad čekam daljnji razvoj situacije i odgovor od VIP-a ili Microsofta.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja i koristim cijelo vtijeme betu
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nova verzija Pokemon Go UWP

PokemonGo-UWP_1.0.29.0_arm.appxbundle

https://github.com/ST-Apps/PoGo-UWP/releases

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dobra vijest za vlasnike x50 serije Lumija a koji vole "prčkati" po mobitelu

950/950XL (i naravno ostale iz x50 serije) su dobile podršku za interop otključavanje... moj savjet malo pričekajte dok ljudi ne istestiraju za moguće probleme... no Adblocker, backup podataka iz aplikacija je tu ;D hehehehe

http://forum.xda-developers.com/windows-10/windows-10-mobile/vcreg-lumia-reg-editor-interop-unlock-t3451723

edit:

vidim sad da autor za interop unlock kaže da se na x50 uređajima da se može interop otključati ali da se ne smije MTP koristiti

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 14:29 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadn kaže...

meni nijednom se nije srušio...

Očito ovisi i o telefonu, broju pokrenutih appova u backgroundu ...

Nisam neki FB ovisnik, pa ne mogu reći ruši li se na redovnoj bazi ili samo tu i tamo.

Samo prenosim iskustva ljudi sa Windows Centrala i MSpowerusera.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

interop unlock sa Interop Tools na 950XL

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel netko ima problema sa gpsom nakon ovog novog updatea?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ima li messenger opciju za brisanje razgovora ? Ili sam corav ili nema te opcije pod win10M....

0 0 hvala 0
14 godina

Swajpaš prema lijevo razgovor.

12 godina
protjeran
Hvala.

9 godina
neaktivan
dadn kaže...

čemu to služi?

11 godina
neaktivan
zaposleni_server kaže...
dadn kaže...

čemu to služi?

za one koji vole kopati po sistemu...

16 godina
dadn kaže...

za one koji vole kopati po sistemu...

Ako znaš detalje možeš li malo objasniti što sve time dobijemo. Je li Interop Unlock identičan kao i root na Androidu? Da li Microsoft sa novim buildom krpi taj unlock, ili ih nije briga što radimo sa svojim uređajima? Možemo li pristupiti svim sistemskim fajlovima? Unaprijed se zahvaljujem na iscrpnom odgovoru.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
11 godina
neaktivan
uss kaže...

Ako znaš detalje možeš li malo objasniti što sve time dobijemo. Je li Interop Unlock identičan kao i root na Androidu? Da li Microsoft sa novim buildom krpi taj unlock, ili ih nije briga što radimo sa svojim uređajima? Možemo li pristupiti svim sistemskim fajlovima? Unaprijed se zahvaljujem na iscrpnom odgovoru.

otprilike ali na 950XL (odnosno cijela nova serija x50) ima pristup sistemskim fajlama ali je problem u njihovom mijenjanju, dok na starijim serijama nema problema... nije da ih nije briga, same nove nadogradnje barem na starijim uređajima nisu ništa promjenile ali svaka nova serija ima bolju zaštitu pa se hackeri trenutno muče sa x50 serijom...

16 godina
dadn kaže...

otprilike ali na 950XL (odnosno cijela nova serija x50) ima pristup sistemskim fajlama ali je problem u njihovom mijenjanju, dok na starijim serijama nema problema... nije da ih nije briga, same nove nadogradnje barem na starijim uređajima nisu ništa promjenile ali svaka nova serija ima bolju zaštitu pa se hackeri trenutno muče sa x50 serijom...

OK, znači MS radi zaštitu na razini firmwarea i ako se tu probije zaštita kasniji updejti sustava (bez updejta firmwarea) neće poništiti unlock.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

moze li mi ko rec di nabavit onu zadnji plasticni poklopac za lumiu 550? po mogucnosti da bude crni (ovaj mi napukao malo ) trazio po telekomima i shopovima nigde nisam naso

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

moze li mi ko rec di nabavit onu zadnji plasticni poklopac za lumiu 550? po mogucnosti da bude crni (ovaj mi napukao malo ) trazio po telekomima i shopovima nigde nisam naso

to ćeš kod njih naći teško

jedino u Mobis imaš Mozo maske http://www.mobis.hr/SearchResults.aspx?sw=maska%20lumia%20550&l=HR

jedino da kupiš preko eBay ili Aliexpressa

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Vidi na garanciji koji ti je ovlašćeni servis, pa zovi njih.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Vidi na garanciji koji ti je ovlašćeni servis, pa zovi njih.

jedini ovlašteni za MS telefone je Mobis...

16 godina

garanciju imam mob sam kupil u t comu u 4 mj samo sam racun izgubil negde sigurno mi nece priznat garanciju a i dugo bi valjda trajalo dok mi posalju novu masku nista kupicu preko ebaya radje

Samobor je lepa varoš
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li netko problema sa zvukom?

Situacija je slijedeća. Prilikom telefonskog razgovora nema zvuka u slušalici, ni na zvučniku.

Druga strana mene čuje sasvim normalno.

Prvi put mi se to dogodilo jučer (WP8.1), samo od sebe.

Zatim sam napravio hard reset, instalirao wp10 i opet hard reset. Nema pomoći. I dalje ista situacija.

Radio se o 640 modelu.

Ima netko slične tegobe ili zna što bi to moglo biti.

Edit: I gdje ga odnijeti na servis? Jel još uvijek Mobis zadužen za to? (kao nekada za Nokie)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 9:28 (Lourdin).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pa otišao ti je zvučnik i slušalica, moraš na servis ili sam mijenjati, nema tu pomoći..

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da nije..

Malo radi, malo ne.. Koliko sam vidio, izgleda da neki kontakt ode nakon nekog vremena, pa se ustvari to samo mora počistiti i složiti nazad (tako nešto).

Pa ajmo onda ovako, ima tko kakva iskustva i preporuku za dobre majstore/servise?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

samo je jedan ovlašteni servis: Mobis... svi drugi koji diraju mobitel znači gubitak garancije

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

trenutno besplatan, ima adblocker

Monument Browser

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1nsvj

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: