WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Bit će sljedeći tjedan onda

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Opet, čemu toliko cviljenje za novim buildom kad je fast insider trenutno briljantan?

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pojavio mi se neki update, samo moram čekati da se baterija napuni

Origin: Dead_Body_cRo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
TexW kaže...

Pojavio mi se neki update, samo moram čekati da se baterija napuni

nije anniversary update...

http://nokiamob.me/2016/08/10/windows-10-mobile-th2-build-10-586545-dostupan-je-za-preuzimanje/

10 godina
neaktivan
Metro Commander Pro - 31 kn trenutno besplatno https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjb30
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ljudi kakvi su vaši planovi - da li prebaciti na Release Build ili napustiti Insider? Naravno pitanje za one koji ne planiraju ostati na Fast i Slow ringu.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HP Workspace enables users to run their Windows desktop apps (x86 and x64) when docked on a Windows Mobile device with Continuum. Using HP Workspace, users can bring the Windows desktop experience, with large-screen, keyboard and mouse support, to their Windows 10 Mobile device, and without the cost of server hardware and IT administration challenges of traditional app virtualization services. A subscription is required to access this service.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
uss kaže...

Ljudi kakvi su vaši planovi - da li prebaciti na Release Build ili napustiti Insider? Naravno pitanje za one koji ne planiraju ostati na Fast i Slow ringu.

ako ne misliš primati redstone 2 preko Fast i Slow (kad izađe redstone službeno)  onda se trebaš isključiti ili prebaciti na Release preview

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Prebacio sam se sa Fasta na Release ali je dvojba da li ostati na Release ili potpuno napustiti Insider (negdje do prosinca ili siječnja).

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja sam na kratko izišao iz Insidera nazad na 8.1 i ostao zaprepašten koliko je taj OS ustvari glup i zakinut u nekim područjima... Outlook je posebna bolest, jednostavno je neupotrebljiv. Vratio na se Fast ring i nadam se najboljem

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam na kratko izišao iz Insidera nazad na 8.1 i ostao zaprepašten koliko je taj OS ustvari glup i zakinut u nekim područjima... Outlook je posebna bolest, jednostavno je neupotrebljiv. Vratio na se Fast ring i nadam se najboljem

Vjecna prica na W10M ;) Nada umire poslednja ;)

10 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

ma da ništa ne valja i ništa ne radi a koristim ga svaki dan... dajte tko vam više vjeruje sa tim bajkama koje vas dvojica pišete.... 

14 godina
odjavljen
Torent kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Vjecna prica na W10M ;) Nada umire poslednja ;)

A ti očigledno ne umireš.

16 godina
odjavljen
Majke mi, postali ste ko iOvce. Ako je tebi Outlook na 8.1 dobar, probaj onaj na Androidu, mozda ti postane jasno o cemu pricam.
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Majke mi, postali ste ko iOvce. Ako je tebi Outlook na 8.1 dobar, probaj onaj na Androidu, mozda ti postane jasno o cemu pricam.

Mora se priznati da si u pravu. Jednom kada se proba Win 10 nemoguće se vratiti na 8.1. Office na Win 10 je zvijer u odnosu na onaj sa 8.1, Edge i ovako nesavršen je puno bolji od Internet Explorera, ostale aplikacije (mape, kamera, file manager, onedrive) su po kvalietu već stigle ili prestigle svoje prethodnike.

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Transcoder je opet besplatan (8 kn)

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh5z1bg

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 11:23 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Eh momci, nazalost, morao sam prijeci u drugi tabor (p9 lite). Razlog je jako jednostavan-manjak ponude mobitela od prakticki 1500kn do 3000+ iliti od l650 do l950 nema mobitela (kupujem samo nove, iz poznatih trgovina)
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
Eh momci, nazalost, morao sam prijeci u drugi tabor (p9 lite). Razlog je jako jednostavan-manjak ponude mobitela od prakticki 1500kn do 3000+ iliti od l650 do l950 nema mobitela (kupujem samo nove, iz poznatih trgovina)

Koji si prije imao?

Ne vidim što L640XL ne valja, velik mobitel(imam filing da si krupan), dobra bakterija....

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 16:01 (Dex.pwn).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Koliko vidim po porukama u temi, imao si lumiu 520?

Mene brine što ću ja kada mi dosadi L640, jer lumiu 950 po sadašnjoj cijeni ne planiram uzimati, a pravog midrangea nema. Trebali su izbaciti 750 ili 850, umjesto što su izbacili L640 prepakiranu u "metalno" kućište. Leakova novih modela nema, što znači da ću se gotovo sigurno vratiti na android poslije ovoga.

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Past će cijena svakako

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja imam 640 XL nesto vise od godine dana, bas me vata zelja za promjenom, ali bolji modeli su mi cijenom malo previse :)

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Novim ažuriranjem je popravljen svjetski sat
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 17:12 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ima novosti za Redstone?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

neslužbena aplikacija za Xiaomi Mi Band narukvice dobila je novo ažuriranje

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblgggxtnkq

http://www.bindmiband.com/2016/08/mi-band-2-support-in-update-116.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel Redstone konačno popravio nasumično resetiranje mobitela? Opet mi se preko noći resetirao.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel Redstone konačno popravio nasumično resetiranje mobitela? Opet mi se preko noći resetirao.

ja nikad nisam imao resetiranje na WP8/W10/redstonen ni na jednom uređaju (520, 530, 535, 640, 920)...

ako ti imaš, onda je nešto problem na tvojem uređaju a ne do softvera... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 13:17 (dadn).
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

ja nikad nisam imao resetiranje na WP8/W10/redstonen ni na jednom uređaju (520, 530, 535, 640, 920)...

640 XL

Mobitel se nekad zna resetirati sam od sebe. Mislim da je zato što je Edge u pozadini(pokrenut).

16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ovaj Edge je svakim buildom sve gori i gori. Osim što još nisu popravili problem sa address barom koji ostane "visjeti" i poklopi pola stranice koju pokušavaš čitati, počeo se ponašati ko retardirani IEov rođak. Probajte surfati npr. po ovoj stranici pol sata. Puno slika, videa a i reklama - nakon 10 minuta prestane učitavati sadržaj, pa ruši tab, pa scroll krepa i tako... Na desktopu u bilo kojem browseru stranica radi bez ijednog problema. Čak i na Edgeu. I nije jedina sa takvim problemima - dakle nije do sajta nego do glupog browsera.

U početku je bio odličan, brži od Chromea i Firefoxa na Androidu a sada..

IE na 8.1 je x puta bolji ali je zato ostatak OSa drlog. Katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 13:31 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

640 XL

Mobitel se nekad zna resetirati sam od sebe. Mislim da je zato što je Edge u pozadini(pokrenut).

prekjučer je jedna 640 DS bila kod mene nakon servisa na dizanju desetke... imala je problem na gornjem desnom kutu kod pritiska da se gasila... na servisu se otkrili da je bila greška u proizvodnji pa je zamjenjena.. sada radi ok...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice