- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pojavio mi se neki update, samo moram čekati da se baterija napuni
nije anniversary update...
http://nokiamob.me/2016/08/10/windows-10-mobile-th2-build-10-586545-dostupan-je-za-preuzimanje/
Ljudi kakvi su vaši planovi - da li prebaciti na Release Build ili napustiti Insider? Naravno pitanje za one koji ne planiraju ostati na Fast i Slow ringu.
Ljudi kakvi su vaši planovi - da li prebaciti na Release Build ili napustiti Insider? Naravno pitanje za one koji ne planiraju ostati na Fast i Slow ringu.
ako ne misliš primati redstone 2 preko Fast i Slow (kad izađe redstone službeno) onda se trebaš isključiti ili prebaciti na Release preview
Prebacio sam se sa Fasta na Release ali je dvojba da li ostati na Release ili potpuno napustiti Insider (negdje do prosinca ili siječnja).
Ja sam na kratko izišao iz Insidera nazad na 8.1 i ostao zaprepašten koliko je taj OS ustvari glup i zakinut u nekim područjima... Outlook je posebna bolest, jednostavno je neupotrebljiv. Vratio na se Fast ring i nadam se najboljem
Ja sam na kratko izišao iz Insidera nazad na 8.1 i ostao zaprepašten koliko je taj OS ustvari glup i zakinut u nekim područjima... Outlook je posebna bolest, jednostavno je neupotrebljiv. Vratio na se Fast ring i nadam se najboljem
Vjecna prica na W10M ;) Nada umire poslednja ;)
ma da ništa ne valja i ništa ne radi a koristim ga svaki dan... dajte tko vam više vjeruje sa tim bajkama koje vas dvojica pišete....
Vjecna prica na W10M ;) Nada umire poslednja ;)
A ti očigledno ne umireš.

Mora se priznati da si u pravu. Jednom kada se proba Win 10 nemoguće se vratiti na 8.1. Office na Win 10 je zvijer u odnosu na onaj sa 8.1, Edge i ovako nesavršen je puno bolji od Internet Explorera, ostale aplikacije (mape, kamera, file manager, onedrive) su po kvalietu već stigle ili prestigle svoje prethodnike.
Transcoder je opet besplatan (8 kn)

Koji si prije imao?
Ne vidim što L640XL ne valja, velik mobitel(imam filing da si krupan), dobra bakterija....
Koliko vidim po porukama u temi, imao si lumiu 520?
Mene brine što ću ja kada mi dosadi L640, jer lumiu 950 po sadašnjoj cijeni ne planiram uzimati, a pravog midrangea nema. Trebali su izbaciti 750 ili 850, umjesto što su izbacili L640 prepakiranu u "metalno" kućište. Leakova novih modela nema, što znači da ću se gotovo sigurno vratiti na android poslije ovoga.
Past će cijena svakako
Ja imam 640 XL nesto vise od godine dana, bas me vata zelja za promjenom, ali bolji modeli su mi cijenom malo previse :)
neslužbena aplikacija za Pokemon GO je dobila ažuriranje
https://github.com/ST-Apps/PoGo-UWP/releases/tag/v1.1.0-rc1
upute za instalaciju
http://mspoweruser.com/how-to-install-pokemon-go-on-windows-10-mobile/
Ima novosti za Redstone?
neslužbena aplikacija za Xiaomi Mi Band narukvice dobila je novo ažuriranje
https://www.microsoft.com/store/apps/9nblgggxtnkq
http://www.bindmiband.com/2016/08/mi-band-2-support-in-update-116.html
Jel Redstone konačno popravio nasumično resetiranje mobitela? Opet mi se preko noći resetirao.
Jel Redstone konačno popravio nasumično resetiranje mobitela? Opet mi se preko noći resetirao.
ja nikad nisam imao resetiranje na WP8/W10/redstonen ni na jednom uređaju (520, 530, 535, 640, 920)...
ako ti imaš, onda je nešto problem na tvojem uređaju a ne do softvera...
ja nikad nisam imao resetiranje na WP8/W10/redstonen ni na jednom uređaju (520, 530, 535, 640, 920)...
640 XL
Mobitel se nekad zna resetirati sam od sebe. Mislim da je zato što je Edge u pozadini(pokrenut).
Ovaj Edge je svakim buildom sve gori i gori. Osim što još nisu popravili problem sa address barom koji ostane "visjeti" i poklopi pola stranice koju pokušavaš čitati, počeo se ponašati ko retardirani IEov rođak. Probajte surfati npr. po ovoj stranici pol sata. Puno slika, videa a i reklama - nakon 10 minuta prestane učitavati sadržaj, pa ruši tab, pa scroll krepa i tako... Na desktopu u bilo kojem browseru stranica radi bez ijednog problema. Čak i na Edgeu. I nije jedina sa takvim problemima - dakle nije do sajta nego do glupog browsera.
U početku je bio odličan, brži od Chromea i Firefoxa na Androidu a sada..
IE na 8.1 je x puta bolji ali je zato ostatak OSa drlog. Katastrofa.
640 XL
Mobitel se nekad zna resetirati sam od sebe. Mislim da je zato što je Edge u pozadini(pokrenut).
prekjučer je jedna 640 DS bila kod mene nakon servisa na dizanju desetke... imala je problem na gornjem desnom kutu kod pritiska da se gasila... na servisu se otkrili da je bila greška u proizvodnji pa je zamjenjena.. sada radi ok...