WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.183
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dal će ovi iz Facebooka ikad napraviti novi Messanger za Windows 10 Mobile?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...

Dal će ovi iz Facebooka ikad napraviti novi Messanger za Windows 10 Mobile?

bolje pitaj kad ćeš dobit na lottu... shvati da na pitanja tipa "kad će" nikad nećeš dobit odgovor.... bit će kad bude.. to je odgovor...

9 godina
neaktivan
Maps v5

ili kako to izgleda u praksi možete pogledati http://allaboutwindowsphone.com/flow/item/21444_Maps_v5_hits_all_Windows_10_Mo.php

Autor kaže "Great to see and one of the main reasons why I've been recommending that most people update to Windows 10 Mobile."

U prijevodu: Krasno za vidjeti i jedan od glavnih razloga zašto on preporučuje većini ljudi da se prebace na Win 10 Mobile.

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav!Kolega je kupio Lumiu 535,novu,nikad upaljenu.Htio je odmah nadograditi na 10-ku ali mu stalno izbacuje poruku da je telefon ažuriran.Da li mora ubaciti SIM i memorijsku karticu da bi mogao ažurirati na 10-ku?Hvala!

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Skini iz store-a Windows Upgrade Advisor i preko njega će ti ponuditi upgrade ako je dostupan.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Hvala!Zaboravio sam da sam i ja tako ažurirao.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima ikakav način da se postavi na zaključan zaslon(WXM) slideshow, odnosno dijaprojekcija. Na Ativ S-u je bila aplikacija Live Wallpaper koja je to radila.

@Našao sam par aplikacija, no nijedna nije imala onu opciju da označim dio fotke koji će se prikazivati(kao što moraš označiti kada postavljaš fotku na lock screen preko postavki).

Sredio sam, Dynamic Theme. Umjesto te opcije označavanja sam odrezao fotku. Dvije iste, jedna u boji, druga crno-bijela. Samo mi fali opcija da se svake minute, ili svakih 10 sekundi promijeni fotka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 13:22 (Dex.pwn).

0 1 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

i? da li uopće kužiš o čemu je riječ? samo se riješavaju tvornica a ugovarat će proizvodnju kod drugih... to ne znači da je Windows Mobile mrtav... čak je dobra vijest jer sad se barem mogu fokusirat na softverski dio, a proizvodnju ugovore onoliko koliko im je potrebno.. inače vijest stara kojih 5-6 dana...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 21:06 (dadn).
9 godina
neaktivan
... iskreno, mene muči nešto puno gore.

Naime, poznata je stvar da samo konkurencija može potaknuti ostale proizvođače (Google, Apple, ...) da rade bolje i kvalitetnije. Pa mi nikako nije jasna razina inteligencije ljudi koji tako strastveno navijaju za vlastitu štetu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mikulam kaže...
... iskreno, mene muči nešto puno gore.

Naime, poznata je stvar da samo konkurencija može potaknuti ostale proizvođače (Google, Apple, ...) da rade bolje i kvalitetnije. Pa mi nikako nije jasna razina inteligencije ljudi koji tako strastveno navijaju za vlastitu štetu.

bezveze imati tucet tvornica širom svijeta da im nabija troškove i ne prodati ih je loša odluka po tebi? 

ne boj se ti za Microsoft... pametnijji su oni nego što izgledaju... samo kad bi ljudi prestali vjerovati u sve što pročitaju na internetu....

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 21:27 (dadn).
9 godina
neaktivan
slažem se, apsolutno. Moja opaska odnosila se na navijače za propast MS i WP.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

od novog updatea imam problema sa zvukom i sistem je nekad bugged.
Da li se ikako mogu vratiti na win 8? imam lumiu 640ds

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Luka123 kaže...

od novog updatea imam problema sa zvukom i sistem je nekad bugged.
Da li se ikako mogu vratiti na win 8? imam lumiu 640ds

Skini Windows device recovery tools i s njim flashaj osmicu.

17 godina
Da li netko ima ovakvih problema s win kartama na win10? Meni to ne radi nikako otkako sam na win10 586, l830

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zdgrunf kaže...
Da li netko ima ovakvih problema s win kartama na win10? Meni to ne radi nikako otkako sam na win10 586, l830

formatiraj SD karticu

ili napravi deploy Pocket File Manager sa XDA foruma jer on prikazuje skrivene sistemske foldere pa obriši MapData folder sa SD kartice

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 13:00 (dadn).
9 godina
neaktivan
baš sam naletio na popis proizvođača/modela smartphona s W10M OS, koji su proizvedeni u zadnjih 4-5 mjeseci:

Acer Liquid M330

Jade Primo

Alcatel Fierce XL

Pixi 3

Archos 50 Cesium

Cherry Mobile Alpha Prime 5

Coship Moly X1

Funker W5.5 Pro

HP Elite X3

Trinity Nuans NEO

VAIO Phone Biz (samo u Japanu)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozz

Zanimaju me iskustva na WP10 msl da li je bolji od WP8 i to da ne bih dzabe radio upgrad 😄(posebice na L535)

LP 😆

0 0 hvala 0
15 godina
Na našu žalost wm je gotov. U smislu da će sad još i manje za njega ići razvoj aplikacija zbog vijesti o tržišnom udjelu. A smartphone bez appova je cigla. Mislim da su Live Tiles najveći promašaj u povijesti MSa. Ljudi to nisu prihvatili. Odnosno prihvatlo je 1% korisnika :)
Njihova je sreća da u desktop okruženju nisu imali konkurencije pa su ljudi umjesto prebjega na drugi os ostajali na sedmici.
12 godina
odjavljen
izzy007 kaže...
Na našu žalost wm je gotov. U smislu da će sad još i manje za njega ići razvoj aplikacija zbog vijesti o tržišnom udjelu. A smartphone bez appova je cigla. Mislim da su Live Tiles najveći promašaj u povijesti MSa. Ljudi to nisu prihvatili. Odnosno prihvatlo je 1% korisnika :)
Njihova je sreća da u desktop okruženju nisu imali konkurencije pa su ljudi umjesto prebjega na drugi os ostajali na sedmici.

Jbg, šta ćeš. 

.......
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

svatko ima svoje mišljenje... ako vam ne valja pa što onda radite ovdje i kukate.... idite na malwaredroid i ostavite nas na miru :D ;)

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
izzy007 kaže...

Ti si kao kujica. Otiđeš, dođeš, otiđeš, dođeš, ∞ ...

10 godina
neaktivan

jaka stvar.. kao da mu to nešto znači.. da je pao sa 20% onda bi to nešto značilo... ovako je smiješno vaše nabrijavanje sa 0,5-1 %.... mene iskreno boli ona stvar da li će biti na1 % ili 10%.... ignoriram ove gluposti oko stanja na tržištu jer su gluposti... za mene je jedino važno da ostane stabilan, i najviše SIGURAN a za ostalo me boli ona stvar....

12 godina
odjavljen
dadn kaže...

svatko ima svoje mišljenje... ako vam ne valja pa što onda radite ovdje i kukate.... idite na malwaredroid i ostavite nas na miru :D ;)

? Ko zna šta radi siguran je. 

.......
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

jaka stvar.. kao da mu to nešto znači.. da je pao sa 20% onda bi to nešto značilo... ovako je smiješno vaše nabrijavanje sa 0,5-1 %.... mene iskreno boli ona stvar da li će biti na1 % ili 10%.... ignoriram ove gluposti oko stanja na tržištu jer su gluposti... za mene je jedino važno da ostane stabilan, i najviše SIGURAN a za ostalo me boli ona stvar....

Tako ja jednom surfam po mobu od frenda(taj šit od OS-a), kad ono vidim neki anti virus. Reko brate ono, mora da je neka fejk app koja maže oći, kaki virusi, malveri, pizde materine hahaha. Al su jaki xD

9 godina
neaktivan
@Silwncer - ne može biti siguran OS koji se bazira na Javi, kad je Java glavni medij za zarazu svega i svačega. Osobno, nikada ne bih koristio Android OS za bankarske poslove ili poslove u kojima otkrivam svoj identitet. Amen.

Kako je preko 50% svih Andorid uređaja na verziji OS-a 2. ili 3. bez ikakve mogućnosti upgrade-a - onda ja od toga bježim kao vrag od tamjana.

Ovaj napad na WP bazira se na sociološko-psihološki poznatom obrascu - laž izgovorena 1000 puta postaje istina.

Što se mene tiče - ja Android OS mogu dodirnuti jedino štapom.
15 godina
knight kaže...
Dex.pwn kaže...
izzy007 kaže...

Ti si kao kujica. Otiđeš, dođeš, otiđeš, dođeš, ∞ ...

Ima jos jedan ovdje takav. Prepoznace se. :)

Nisam ja nigdje otišao. Već godinu i pol imam L930.

Čemu vrijeđanje. Očito si slijepo zaljubljen u WM. Sve 5. Imaš pravo biti ali treba biti i realan. MS je zeznuo sve. Spori su s dodavanjem novih stvari. Stare nisu niti pokrpali. Tileovi malo rade malo ne rade. I sad su konačno digli ruke.

Jer kad daješ OEM-ovima da za tebe rade mobitele to je isto kao da si i odustao budući da MS ima 95% udjela u svim WM uređajima. Glavni OEM-ovi (Samsung, Lg, Huawei...) niti ne razmišljaju o WM uređajima. 

Aplikacije neću ovdje niti navoditi.

Nakon objave da partnerima prepuštaju razvoj uređaja udio WM uređaja u svijetu je drastično opao. 

I to bi bilo to. 

Možda dođe famozni surface phone ali će to biti uređaj za poslovnjake. MS ne kuži consumere i orjentirat će se na poslovne korisnike. Tamo su jaki i možda tamo nešto naprave.

Pokušali su ljudima nametnuti nešto i to im se obilo od glavu. The End.

Moj PC  
8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice