Poštovanje,
laik sam u vezi Windows Phonea, a sad pošto tražim neki novi mobitel upale su mi u oči ove Lumie.
Koje su prednosti u odnosu na Androide, svi govore da nema laga, brzo sve radi, ali pitanje je aplikacija. Koliki je nedostatak važnih aplikacija kojih ima na androidu, a tu ne? Poboljšava li se to?
Kako rade whatsapp, facebook, instagram? Nisam za igrice, najvažniji mi je whatsapp da radi kak treba, da dolaze obavijesti normalno, da sve radi ko na androidu.
I za slušanje glazbe mi je bitno, vidim da nema soundclouda i još dosta za wp, jel bilo govora o tom?
Tak da sam u dilemi između lumie 640, 640 XL, a gledam i o samsung galaxy A3 i J5, sve su to cijene do 1700, 1800 kn.. Preporuke?
Nedostatak važnih aplikacija, mislim da je to osobna stvar. Recimo, imaš ugrađen Office, Onedrive i slične aplikacije koje su sinkronizirane sa Google/Microsoft accountom i rade full dobro i brzo. Što se tiče Whatsappa i Facebooka, sve bar na mojoj Lumiji 640 radi normalno, obavijesti mi dolaze na zaključanom zaslonu, nikakvih problema do sad s tim nisam imao. Što se tiče glazbe, tu ti baš ne bih mogao pomoći. Vidio sam na Microsoftovoj stranici da piše SoundHound za glazbu, a pretpostavljam da rade na sličnom principu. Ne znam, što se tiče Samsunga, možda bi tu ulazio još u obzir A5 koji je čisto solidan mob. Ali osobno se sa S3 neću vraćati na Samsung više, pa mislim da je pametnije da te netko iskusniji savjetuje :) Ako trebaš još nešto, slobodno pitaj :)