spominje se cijena nesto manje od iphonea
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
spominje se cijena nesto manje od iphonea
Znam, samo sam zaboravio da će ta cijena biti u svijetu, u RH će b iti veća(pričam o slobodnoj prodaji)
Ja se samo nadam da će VIP imati 950XL u ponudi... ako Surface phone ne izađe.
Ja Saturn.de ili ako ništa drugo Links/Telče
Stavio sam pred par dana win 10 preview i sutra se vraćam na osmicu.Par stvari me smeta, npr. nemogućnost promjene zvuka zvona, a najviše mi smeta problem kod fotografija. Recimo, fotografiram fotografiju i dok je na win 8.1 fotografija bila odmah vidljiva u mapi, ovdje je ne vidim vidljivu, ponekad čak i satima. Također, upload slika na fejs i sl. mi puno lošije radi na desetki nego na osmici.
Stavio sam pred par dana win 10 preview i sutra se vraćam na osmicu.Par stvari me smeta, npr. nemogućnost promjene zvuka zvona, a najviše mi smeta problem kod fotografija. Recimo, fotografiram fotografiju i dok je na win 8.1 fotografija bila odmah vidljiva u mapi, ovdje je ne vidim vidljivu, ponekad čak i satima. Također, upload slika na fejs i sl. mi puno lošije radi na desetki nego na osmici.
Za custom ringtonove, konvertiraj i izreži audio u m4a, trebao bi se pojaviti u ringtonovima (naravno, mora biti u Ringtones mapi). Za galeriju je trenutno rješenje ulazak u samu aplikaciju da se refreshaju slike. Za upload nemam rješenje, ne koristim tu funkciju u FB aplikaciji, pa ne bih znao. Probaj sa mobilnom stranicom uploadati, možda bude brže.
Za custom ringtonove, konvertiraj i izreži audio u m4a, trebao bi se pojaviti u ringtonovima (naravno, mora biti u Ringtones mapi). Za galeriju je trenutno rješenje ulazak u samu aplikaciju da se refreshaju slike. Za upload nemam rješenje, ne koristim tu funkciju u FB aplikaciji, pa ne bih znao. Probaj sa mobilnom stranicom uploadati, možda bude brže.
Probao sam sve to,ali baš i ne pomaže. Recimo, za promjenu ringtona u win 8.1 preko zedge-a sam skinuo pjesmu i stavio je kao zvuk i radilo je..Sad na desetki trebam umjesto jednog klika napraviti 5-6 klikova kako bi dobio istu stvar. Nije bolje ni preko mobilne stranice..Još uvijek mi se to sve čini dosta nedorečeno. Sjećam se kad sam na staroj lumiji 520 imao win 8 i nakon nekog vremena sam preko insidera stavio win 8.1, onda mi je 99% stvari odmah radilo normalno...Ovaj build mi još nikako nije sjeo. Nadam se kako će završni biti ipak puno bolji.
gledajući VIP ponudu nekako izbjegavaju poneke WP flagshipe, a još nisu 640XL uveli pa nekako sam skeptičan da bude i 950XL tako završila u "ignore" kod naših operatera...
Nisi shvatio poantu priče. Samo zato što je nešto na našem jeziku, ne znači da je nama dostupno.
Klikni na link u postu pa će ti biti jasnije
Nisam vidio link na mobilnoj verziji, ali opet sto se toga tice imam noviju verziju od ove koja je navedena.
8.10.15148.160

imam lumiu 640 xl dual sim i nadogradio sam jučer ovo smeće od win 10,pola stvari neradi kako treba,smanjena su mi slova da ni s naočalima nevidim,zateže itd,kako da se vratim na win 8.1 koji mi je normalnije od ovog smeća punog bugova
imam lumiu 640 xl dual sim i nadogradio sam jučer ovo smeće od win 10,pola stvari neradi kako treba,smanjena su mi slova da ni s naočalima nevidim,zateže itd,kako da se vratim na win 8.1 koji mi je normalnije od ovog smeća punog bugova
Microsoft NE preuzima odgovornost što si ti instalirao build. Kao drugo, obavezan je hard reset nakon instalacije (na 630 radi fenomenalno) , a za 8.1 imašinfo ovdje.
Huawei w1 nije podrzan za w10?
nisam ja reko da je microsoft kriv za ovo,tj sam sam kriv što sam to odradio a nisam isključio ažuriranje,molim te daj mi malo više pomoći na hrvatskom da mogu vratiti win 8.1,ja vjerujem da ga mogu vratiti na bivši sustav,jel tako
Huawei w1 nije podrzan za w10?
nisam ja reko da je microsoft kriv za ovo,tj sam sam kriv što sam to odradio a nisam isključio ažuriranje,molim te daj mi malo više pomoći na hrvatskom da mogu vratiti win 8.1,ja vjerujem da ga mogu vratiti na bivši sustav,jel tako
Ukopčaj mobitel na USB kabel, i instaliraj taj program s linka iz prijašnjeg posta. Ako ti mobitel nije pronađen iz prve, onda klikni My Phone is not detected. Nakon toga klikni download da skine zadnji OS s njihovih servera, i prati instrukcije na ekranu.
evo Lumie 950 XL u najavi prodaje na španjolskoj stranici. 619 € + porez
po tome ispod 6000 kn ne računajte
http://tienda.ecomputer.es/moviles-libres/125938-lumia-950-xl-ds-rm-1116-cv-es-pt-black.html
Win 10 je u testnoj fazi a ne službeno izdanje... ako nisi tester koji klinac si išao instalirati? stpljenja i čekaj finalnu verziju. a i tada budi malo strpljiv da vidiš rekacije ljudi
na hr ti je ovdje
http://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987
Postoji mogucnost pojave L650
Krasno, danas si uzeo L640 ds. i vrlo vjerojatno da ide pad cijene L640 pojavom L650. Mozda sam se trebao strpiti koji dan pa stedit 20% :(
Inace, koliko zauzima W10, i isplati li mi se zajebavati i instalirati si ga, ili da pricekam jos malo da se isprave bugovi?
Postoji mogucnost pojave L650
Krasno, danas si uzeo L640 ds. i vrlo vjerojatno da ide pad cijene L640 pojavom L650. Mozda sam se trebao strpiti koji dan pa stedit 20% :(
Inace, koliko zauzima W10, i isplati li mi se zajebavati i instalirati si ga, ili da pricekam jos malo da se isprave bugovi?
Win 10 još nije izašao službeno... ovo što je sada su testni buildovi puni bugova... čekajte finalnu verziju (stalno to ponavljam) da izađe i kakvi će biti dojmovi pa tek onda stavljajte... po mojoj procjeni prije prosinca ne razmišljajte o Win 10...
Na L640 DS ovaj zadnji build radi dobro, ima nesto bugova sta mi idu na živce al u osnovi da se koristit.

kakav je battery life u odnosu na wp8.1? citam da se zale, ali da li je osjetno losija baterija ili onak
Ugrubo receno jedno 25% brze se isprazni.

nije mi nešto jasno,instaliro sam taj lumia softer za vraćanje tj,taj alat i stavim ga na komp,uključim mobitel i otvori mi se sd kartica i telefon što imam na njemu i neznam gdje taj recoery tooll ubaciti i kako da njega na mobitelu upogonim,zanima me sama radnja da bi odradio na mobitelu s njim,da li moram instalirati nokia suite na komp,itd,znači sami postupak odrađivanja a ovdje toga nema
nije mi nešto jasno,instaliro sam taj lumia softer za vraćanje tj,taj alat i stavim ga na komp,uključim mobitel i otvori mi se sd kartica i telefon što imam na njemu i neznam gdje taj recoery tooll ubaciti i kako da njega na mobitelu upogonim,zanima me sama radnja da bi odradio na mobitelu s njim,da li moram instalirati nokia suite na komp,itd,znači sami postupak odrađivanja a ovdje toga nema
Neznam ja šta si ti instalira i šta ti otvara, tribaš instalirat Windows Phone Recovery Tooll
Novi build vani
Ne donosi nista novo. Netko probao?
Broj builda ?
Nije to novi build nego "samo" konfiguracijski update za fast ring.... Što god to značilo.
Nije to novi build nego "samo" konfiguracijski update za fast ring.... Što god to značilo.
Konfiguracija mobitela za nadolazeći build
Slučajno stisnuo "preuzmi", pa morao čekati da preuzme do kraja, nigdje nisam našao opciju za prekid.

Slučajno stisnuo "preuzmi", pa morao čekati da preuzme do kraja, nigdje nisam našao opciju za prekid.
Press and hold i otkaži preuzimanje.