WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.733
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

spominje se cijena nesto manje od iphonea

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
BlackDwarf kaže...

spominje se cijena nesto manje od iphonea

Znam, samo sam zaboravio da će ta cijena biti u svijetu, u RH će b iti veća(pričam o slobodnoj prodaji)

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja se samo nadam da će VIP imati 950XL u ponudi... ako Surface phone ne izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

Ja Saturn.de ili ako ništa drugo Links/Telče

10 godina
WindowsPhone - Općenito

Stavio sam pred par dana win 10 preview i sutra se vraćam na osmicu.Par stvari me smeta, npr. nemogućnost promjene zvuka zvona, a najviše mi smeta problem kod fotografija. Recimo, fotografiram fotografiju i dok je na win 8.1 fotografija bila odmah vidljiva u mapi, ovdje je ne vidim vidljivu, ponekad čak i satima. Također, upload slika na fejs i sl. mi puno lošije radi na desetki nego na osmici.

0 0 hvala 0
16 godina
sibica kaže...

Stavio sam pred par dana win 10 preview i sutra se vraćam na osmicu.Par stvari me smeta, npr. nemogućnost promjene zvuka zvona, a najviše mi smeta problem kod fotografija. Recimo, fotografiram fotografiju i dok je na win 8.1 fotografija bila odmah vidljiva u mapi, ovdje je ne vidim vidljivu, ponekad čak i satima. Također, upload slika na fejs i sl. mi puno lošije radi na desetki nego na osmici.

Za custom ringtonove, konvertiraj i izreži audio u m4a, trebao bi se pojaviti u ringtonovima (naravno, mora biti u Ringtones mapi). Za galeriju je trenutno rješenje ulazak u samu aplikaciju da se refreshaju slike. Za upload nemam rješenje, ne koristim tu funkciju u FB aplikaciji, pa ne bih znao. Probaj sa mobilnom stranicom uploadati, možda bude brže. 

10 godina
WackyZG kaže...
sibica kaže...

Za custom ringtonove, konvertiraj i izreži audio u m4a, trebao bi se pojaviti u ringtonovima (naravno, mora biti u Ringtones mapi). Za galeriju je trenutno rješenje ulazak u samu aplikaciju da se refreshaju slike. Za upload nemam rješenje, ne koristim tu funkciju u FB aplikaciji, pa ne bih znao. Probaj sa mobilnom stranicom uploadati, možda bude brže. 

Probao sam sve to,ali baš i ne pomaže. Recimo, za promjenu ringtona u win 8.1 preko zedge-a sam skinuo pjesmu i stavio je kao zvuk i radilo je..Sad na desetki trebam umjesto jednog klika napraviti 5-6 klikova kako bi dobio istu stvar. Nije bolje ni preko mobilne stranice..Još uvijek mi se to sve čini dosta nedorečeno. Sjećam se kad sam na staroj lumiji 520 imao win 8 i nakon nekog vremena sam preko insidera stavio win 8.1, onda mi je 99% stvari odmah radilo normalno...Ovaj build mi još nikako nije sjeo. Nadam se kako će završni biti ipak puno bolji.

10 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

gledajući VIP ponudu nekako izbjegavaju poneke WP flagshipe, a još nisu 640XL uveli pa nekako sam skeptičan da bude i 950XL tako završila u "ignore" kod naših operatera...

17 godina
NeoOS kaže...
Ovdje nije riječ o reklami nego o uputi na MS stranici.

Nisi shvatio poantu priče. Samo zato što je nešto na našem jeziku, ne znači da je nama dostupno.

NeoOS kaže...
S ovim zadnjim nisam skužio što želiš reći jer imam Lumiu 640 DS koja ima Update 2.

Klikni na link u postu pa će ti biti jasnije

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nisam vidio link na mobilnoj verziji, ali opet sto se toga tice imam noviju verziju od ove koja je navedena.

8.10.15148.160

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

imam lumiu 640 xl dual sim i nadogradio sam jučer ovo smeće od win 10,pola stvari neradi kako treba,smanjena su mi slova da ni s naočalima nevidim,zateže itd,kako da se vratim na win 8.1 koji mi je normalnije od ovog smeća punog bugova

dajac
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
odjavljen
dajac59 kaže...

imam lumiu 640 xl dual sim i nadogradio sam jučer ovo smeće od win 10,pola stvari neradi kako treba,smanjena su mi slova da ni s naočalima nevidim,zateže itd,kako da se vratim na win 8.1 koji mi je normalnije od ovog smeća punog bugova

Microsoft NE preuzima odgovornost što si ti instalirao build. Kao drugo, obavezan je hard reset nakon instalacije (na 630 radi fenomenalno) , a za 8.1 imašinfo ovdje.

mmm bili čiku ?
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Huawei w1 nije podrzan za w10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nisam ja reko da je microsoft kriv za ovo,tj sam sam kriv što sam to odradio a nisam isključio ažuriranje,molim te daj mi malo više pomoći na hrvatskom da mogu vratiti win 8.1,ja vjerujem da ga mogu vratiti na bivši sustav,jel tako

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
MasinGeri kaže...

Huawei w1 nije podrzan za w10?

LINK

dajac59 kaže...

nisam ja reko da je microsoft kriv za ovo,tj sam sam kriv što sam to odradio a nisam isključio ažuriranje,molim te daj mi malo više pomoći na hrvatskom da mogu vratiti win 8.1,ja vjerujem da ga mogu vratiti na bivši sustav,jel tako

Ukopčaj mobitel na USB kabel, i instaliraj taj program s linka iz prijašnjeg posta. Ako ti mobitel nije pronađen iz prve, onda klikni My Phone is not detected. Nakon toga klikni download da skine zadnji OS s njihovih servera, i prati instrukcije na ekranu.

mmm bili čiku ?
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo Lumie 950 XL u najavi prodaje na španjolskoj stranici. 619 € + porez

po tome ispod 6000 kn ne računajte

http://tienda.ecomputer.es/moviles-libres/125938-lumia-950-xl-ds-rm-1116-cv-es-pt-black.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 20:20 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

Win 10 je u testnoj fazi a ne službeno izdanje... ako nisi tester koji klinac si išao instalirati? stpljenja i čekaj finalnu verziju. a i tada budi malo strpljiv da vidiš rekacije ljudi

na hr ti je ovdje

http://www.microsoft.com/hr-hr/mobile/podrska/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 20:23 (dadn).
14 godina
BlackDwarf kaže...

Postoji mogucnost pojave L650

Krasno, danas si uzeo L640 ds.  i vrlo vjerojatno da ide pad cijene L640 pojavom L650. Mozda sam se trebao strpiti koji dan pa stedit 20% :(

Inace, koliko zauzima W10, i isplati li mi se zajebavati i instalirati si ga, ili da pricekam jos malo da se isprave bugovi?

10 godina
neaktivan
BinHex kaže...
BlackDwarf kaže...

Postoji mogucnost pojave L650

Krasno, danas si uzeo L640 ds.  i vrlo vjerojatno da ide pad cijene L640 pojavom L650. Mozda sam se trebao strpiti koji dan pa stedit 20% :(

Inace, koliko zauzima W10, i isplati li mi se zajebavati i instalirati si ga, ili da pricekam jos malo da se isprave bugovi?

Win 10 još nije izašao službeno... ovo što je sada su testni buildovi puni bugova... čekajte finalnu verziju (stalno to ponavljam) da izađe i kakvi će biti dojmovi pa tek onda stavljajte... po mojoj procjeni prije prosinca ne razmišljajte o Win 10...

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Na L640 DS ovaj zadnji build radi dobro, ima nesto bugova sta mi idu na živce al u osnovi da se koristit.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

kakav je battery life u odnosu na wp8.1? citam da se zale, ali da li je osjetno losija baterija ili onak

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ugrubo receno jedno 25% brze se isprazni.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

nije mi nešto jasno,instaliro sam taj lumia softer za vraćanje  tj,taj alat i stavim ga na komp,uključim mobitel i otvori mi se sd kartica i telefon što imam na njemu i neznam gdje taj recoery tooll ubaciti i kako da njega na mobitelu upogonim,zanima me sama radnja da bi odradio na mobitelu s njim,da li moram instalirati nokia suite na komp,itd,znači sami postupak odrađivanja a ovdje toga nema

dajac
12 godina
dajac59 kaže...

nije mi nešto jasno,instaliro sam taj lumia softer za vraćanje  tj,taj alat i stavim ga na komp,uključim mobitel i otvori mi se sd kartica i telefon što imam na njemu i neznam gdje taj recoery tooll ubaciti i kako da njega na mobitelu upogonim,zanima me sama radnja da bi odradio na mobitelu s njim,da li moram instalirati nokia suite na komp,itd,znači sami postupak odrađivanja a ovdje toga nema

Neznam ja šta si ti instalira i šta ti otvara, tribaš instalirat Windows Phone Recovery Tooll 

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Novi build vani

Ne donosi nista novo. Netko probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Broj builda ?

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nije to novi build nego "samo" konfiguracijski update za fast ring.... Što god to značilo.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Nije to novi build nego "samo" konfiguracijski update za fast ring.... Što god to značilo.

Konfiguracija mobitela za nadolazeći build

16 godina
neaktivan
Kako zaustaviti preuzimanje aplikacije?
Slučajno stisnuo "preuzmi", pa morao čekati da preuzme do kraja, nigdje nisam našao opciju za prekid.
Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Marko_244 kaže...
Kako zaustaviti preuzimanje aplikacije?
Slučajno stisnuo "preuzmi", pa morao čekati da preuzme do kraja, nigdje nisam našao opciju za prekid.

Press and hold i otkaži preuzimanje.

mmm bili čiku ?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice