WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.402
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Nisam koristio nešta previše, ali dok sam koristio nije bilo laga. 

16 godina

Odlican player - sky media vip, je samo danas besplatan u wp trgovini (inace je 3$).
Ima puno opcija (stvaranje ringtona,soundcloud..) pa probajte!

Pitanje: Ako skinem pjesmu u mp3 obliku za offline slusanje u tubecastu, dali moze svirati nekako i kad izadem iz tubecasta?

edit: ima opcija u postavkama, sad vidim!

Stvarno odlican youtube klijent, ima sve!

Medutim, s gore navedenim playerom, mozete takoder downloadati pjesme s sound clouda, gledat yt video itd itd...

Mozda nije najljepsi player, al je svakako dobar i prepun mogucnosti!

Svida mi se sto za vecinu pjesama nalazi sliku albuma itd.. cak se moze podesit kako sam imao na WP7.5 verziji (neznam dal to ima jos u 8.1 ili ja nesto krivo radim) da lockscreen prikazuje ime pjesme i sliku albuma!

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 15:33 (x360gamer).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

http://www.windowsphone.com/s?appid=50ece96d-bb5d-4669-a7e1-37246d904d5c

Aplikacija koju često koristim i preporučujem ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeroC00l kaže...

Ja ne kuzim kakve su to fore sa Messengerom, Viberom ili sta ja znam cim sve ne... Vec godinu i pol koliko koristim WP, promjenio 3 telefona, nemam s tim nikakvih problema.

User enemy sucelje - o cem ti pricas? Svakim danom WP sve vise lici na j*beni iOS. Hoces rec da jabucari ne vole user friendly sucelje? Imas 3 mobilna OS-a (ako ne racunamo symbian i ostale koji su zapeli u proslosti) i fala bogu mozes birati kojeg zelis.

Maps, koji je razlog da ti trebaju na kartici???!!! Jel moguce da danas, kad svaki smartphone ima 8GP memorije minimum tebi fali prostora?? Sta trpas mobitel cementom?

Davnih dana je netko napisao da ne postoji pametni telefon, nego je svaki telefon je pametan koliko i njegov korisnik.

Ja pak ne kužim čemu takav ton... No dobro. Kulture se ili ima ili nema.

Što se notifikacija tiče, reci to stotinama korisnika po raznim forumima, koji imaju iste probleme. To su banalne stvari i na jednom ozbiljnom OS-u moraju raditi na svakom uređaju koji s njim tvornički dolazi. Sve ostalo je neprihvatljivo, pogotovo za firmu koja se trudi probiti na vrlo kompetitivno i teško osvojivo tržište.

User enemy sučelja aplikacija u usporedbi sa android appovima. Vidi se to u raznim appovima. Da sad ne nabrajam (alarmi, appovi za bilješke, snimanje zvuka, itd.). Ne znam na što svakim danom sve više sliči, u ovih mjesec i kusur dana nisam vidio nikakav pomak nabolje u samom OS-u.

Ne znam o kojih 8 GB govoriš. Na mojoj Lumiji 640 korisniku je dostupno jedva nešto više od 3 GB. Ako uzmeš da Italija, Hrvatska i Slovenija uzimaju više od 1 GB... Da ne spominjem Amere koji kukaju jer ne mogu cijele SAD staviti na mob ni u ludilu. Krasno za poslovne ljude koji putuju. Kad još tome dodaš da je micanje HERE mapa moguće na androidu... Microsoft si je ovim "fićrom" stvarno pucao u nogu.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
11 godina
neaktivan

Mislim da u mom postu bas nemas previse informacija da mozes sudit o razini moje kulture, ali dobro pustimo sad to. A da mi je izbila zila na celu, je (jbg, prelila se casa na poslu i nisam bio hladne glave u trenutku pisanja)

Evo da ne napisem sad nesto sta ne bi smio i ostanem posran ponovo samo cu staviti link link.

Notifikacije - tako je kako je. Naucis koristiti telefon na najbolji nacin koji mozes i pomiris se s time (sjetimo se samo Samsung appsa na androidu koje se nisu mogle ukloniti, koliko je trajala agonija korisnika Samsung telefona i koliko je vremena proslo dok se to nije popravilo)

Postoje velike razlike izmedju OS-ova i vjerojatno u ovom trenutku (sta se tice WP-a) nije moguce prebaciti odredjene aplikacije iz memorije telefona na karticu. Vjerujem da ce nakon nekog vremena i to popraviti (nekad davno je isti problem bio i kod androida i garmin navigacije). Ako ne prije, onda tek kada stigne WP10.

16 godina
ZeroC00l kaže...

Mislim da u mom postu bas nemas previse informacija da mozes sudit o razini moje kulture, ali dobro pustimo sad to. A da mi je izbila zila na celu, je (jbg, prelila se casa na poslu i nisam bio hladne glave u trenutku pisanja)

Evo da ne napisem sad nesto sta ne bi smio i ostanem posran ponovo samo cu staviti link link.

Notifikacije - tako je kako je. Naucis koristiti telefon na najbolji nacin koji mozes i pomiris se s time (sjetimo se samo Samsung appsa na androidu koje se nisu mogle ukloniti, koliko je trajala agonija korisnika Samsung telefona i koliko je vremena proslo dok se to nije popravilo)

Postoje velike razlike izmedju OS-ova i vjerojatno u ovom trenutku (sta se tice WP-a) nije moguce prebaciti odredjene aplikacije iz memorije telefona na karticu. Vjerujem da ce nakon nekog vremena i to popraviti (nekad davno je isti problem bio i kod androida i garmin navigacije). Ako ne prije, onda tek kada stigne WP10.

Da si probao izvesti ovo sa linka, znao bi da je taj app povučen sa storea. Bez ikakvog objašnjenja, jasno. Možeš u komentarima ispod članka pratiti "oduševljenje" korisnika takvim potezom Microsofta.

Nikako ne branim android, niti mislim da je on savršen, samo mislim da bi se WP trebao ugledati u neke njegove pozitivne strane. Radi budućnosti same WP platforme koja doista ima potencijala.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Da si probao izvesti ovo sa linka, znao bi da je taj app povučen sa storea. Bez ikakvog objašnjenja, jasno. Možeš u komentarima ispod članka pratiti "oduševljenje" korisnika takvim potezom Microsofta.

Pošto se ipak još uvijek može skinuti, samo treba imati SD karticu na telefonu i i nstalirati ga s nje.

Ako ne možeš skinuti, izvoli.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
Koliko po Vama je postena nadoplata 920tke za 1020?
Oboje par mj garancije itd?

Osim bolje kamere, sto je bolje na 1020/920?
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

1GB RAM-a vise na L1020

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav momci,dal ima kakav noviji "built" za windowss phone 10 od prije dva tjedna,ono što sam probao na 930 je bilo opako loše??

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

meni su karte Hrvatske i Bosne na sd kartici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ima li netko Microsoft Lumia 640 xl? Koliko baterija drži i ima li problema sa ekranom?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
x18x05x kaže...
Ima li netko Microsoft Lumia 640 xl? Koliko baterija drži i ima li problema sa ekranom?

Bateriju ne mogu potrošiti u jedan dan. Radim standardne stvari, internet, 3G uključen (doduše samo jedna SIM), nešto igranja, slušanje glazbe i na kraju dana imam oko 40% baterije, dodaj tome da mi je glance uvijek uključen.

Što se tiče ekrana nikakvih problema, clear black je tu, nisu AMOLED crne ali jesu "crnije" od običnog IPS LCD. Touch radi normalno, nikakvih problema do sada nisam imao, osim što mi je možda ponekad preosjetljiv pa kada je uključen "double tap to wake" mi se mobitel otključa dok je u džepu, ali to je više do mene nego do mobitela.

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
lazicki88 kaže...

Pozdrav momci,dal ima kakav noviji "built" za windowss phone 10 od prije dva tjedna,ono što sam probao na 930 je bilo opako loše??

I mene zanima...Ono sto su dali na pocetku je bio jad i cemer.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
kizo2703 kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Pošto se ipak još uvijek može skinuti, samo treba imati SD karticu na telefonu i i nstalirati ga s nje.

Ako ne možeš skinuti, izvoli.

Ne ide ni tako... Kad to pokušam, kaže:

"Can't install company app
There's a problem with this company app: Contact your company's support person for help."

Microsoftu je baš jako stalo da karte ne idu na SD karticu. Biseri, stvarno biseri.

Ajmo, ljudi, glasajte. Možda se Microsoft probudi:
https://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/3444340-save-maps-to-memory-card

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 23:29 (Mr. Fugitive).
18 godina
sirka666 kaže...
x18x05x kaže...

Bateriju ne mogu potrošiti u jedan dan. Radim standardne stvari, internet, 3G uključen (doduše samo jedna SIM), nešto igranja, slušanje glazbe i na kraju dana imam oko 40% baterije, dodaj tome da mi je glance uvijek uključen.

Što se tiče ekrana nikakvih problema, clear black je tu, nisu AMOLED crne ali jesu "crnije" od običnog IPS LCD. Touch radi normalno, nikakvih problema do sada nisam imao, osim što mi je možda ponekad preosjetljiv pa kada je uključen "double tap to wake" mi se mobitel otključa dok je u džepu, ali to je više do mene nego do mobitela.

Također nemam problema sa ekranom, sve normalno. Baterija mi izdrži 3 dana uz normalan rad (wifi, sms, pozivi, slikanje, bez igrica....).

Istim tempom 920-ka mi izdrži od 1 do 1 ipo dan. 

PSN - Muskarcina77
14 godina
Virty kaže...
sirka666 kaže...
x18x05x kaže...

Također nemam problema sa ekranom, sve normalno. Baterija mi izdrži 3 dana uz normalan rad (wifi, sms, pozivi, slikanje, bez igrica....).

Istim tempom 920-ka mi izdrži od 1 do 1 ipo dan. 

uh, ako je tako nove lumije imaju dosta bolji battery life

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
Indestructible kaže...

uh, ako je tako nove lumije imaju dosta bolji battery life

Možda (vjerojatno i imaju) ali mislim da veću ulogu ima kapacitet od 3000mAh.

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

lumia 1520 sa 3400mah ima poprilicno dobar battery life

jedva cekam ofisl win10 mobile i prve win10 telefone (citaj l940) nadam se da su rumorsi tacni

iako dvije godine star uredjaj, lumia 1520 mi je i dalje primamljiva, 6incha jeste veliko, ali Boze moj, covjek se na sve navikne

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
18 godina
Indestructible kaže...

iako dvije godine star uredjaj, lumia 1520 mi je i dalje primamljiva, 6incha jeste veliko, ali Boze moj, covjek se na sve navikne

Nije veliko, odmah se navikneš! :)

PSN - Muskarcina77
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kolika je kamera u 1520 ?

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

20 mpix

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 11:54 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Pojavila se L640 u Vipa, za sada samo u pretplatničkoj opciji.

http://www.vipnet.hr/windows-mobiteli

Solo uređaj je tradicionalno skuplji i iznosi 1699kn.

Ako nekog zanima jača tarifa za 210kn mjesečno (ili 185 ako već koristiš nešto fixno od Vipa), L640 se dobije za 149kn.

Ugovor dvije godine: XL+

- Flat pozivi i sms prema svima

- 4 GB LTE interneta

- Vip TV za van

- Međunarodnog EU prometa 50min i 50 sms

Mogli bi je očekivati uskoro u Vipme paketu za 1091 ili 1191kn (moja nagađanja na osnovu prošlosti)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jel vip ima samo 2 tarife za bonaše??? ili krivo gledam?

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Apachy kaže...

jel vip ima samo 2 tarife za bonaše??? ili krivo gledam?

OFFTOPIC SMO

Zakon i mini Zakon.

- uspostave 0,29

- mjesečno tarifa 50kn

- 1500 min/sms

- 1500mb

- nepotrošeno se prebaciva u sljedeći mjesec (maximalno do 3000mb, 3000min/sms)

- i još traje neka promo opcija gdje svaki mjesec dodaju još 1500mb ,godinu dana.  U konačnici mjesečno se može imati 4500mb.

miniZakon je sitan...30kn mjesečno, 300min/sms i 300mb.

Ja u kućanstvu imam dvije tarife Zakon i teško ih je iscrpit.....dapače, stalno su svi na 3000mb/3000min za 50kn.

Garant će L640 doći u prepaid,samo je pitanje dana.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 15:15 (torrente).
18 godina
torrente kaže...

Pojavila se L640 u Vipa, za sada samo u pretplatničkoj opciji.

http://www.vipnet.hr/windows-mobiteli

Solo uređaj je tradicionalno skuplji i iznosi 1699kn.

Novu Lumiu 640 XL sam platio 1700kn, stigla pravo iz Italije :)

PSN - Muskarcina77
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Postoji li aplikacija na wpu koja podržava bluetooth shutter? 

Radi se o ovom

Shutter Shutter
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Instalacijom WP8.1 GDR2 će ti to proradit.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
Apachy kaže...

najviše mi fali app za erste banking. ostalo više manje imam. ali kvaliteta aplikacija, i to ovih najosnovnijih) i nije na razini ios-a i androida - face, jubito, instagram, donedavno viber, skype tu i tamo još uvijek štuca... a i ovo kaj ima, updateovi redovito kaskaju za konkurencijom. vidi se da wp nije prioritet.

ne znam... ako situacija ostane ovakva kakva je sad, sljedeći mob mi vjerojatno neće bit WP. os može bit najbolji na svijetu, sa 2+ godine supporta, lag-free, jednostavan - sve je to đabe ako nema korisnika i aplikacija.

Ovo je razlog zasto sam i ja otisao na iphone sa WP. Jednostavno je zanemaren i jako puno toga nema. A i kako sibrekao i ove osnovne aplikacije ne rade dobro. Na watsapu poruke kasne,nema normalne youtube app.skype mi nikad nije radio.

Odlican operativni sustav katastrofa aplilacije. Jednog dana kad to srede i ako srede vracam se bez problema.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako ovo portanje ne pomogne moj sljedeći mob biće Galaxy S5. Ti developeri su stvarno debili i ne mogu da vjerujem da je nekima stalo samo do novca. Windows Phone je super ali jedva čekam 10 jer 8.1 postavke i trgovina su užas.

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice