WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.095
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

najviše mi fali app za erste banking. ostalo više manje imam. ali kvaliteta aplikacija, i to ovih najosnovnijih) i nije na razini ios-a i androida - face, jubito, instagram, donedavno viber, skype tu i tamo još uvijek štuca... a i ovo kaj ima, updateovi redovito kaskaju za konkurencijom. vidi se da wp nije prioritet.

ne znam... ako situacija ostane ovakva kakva je sad, sljedeći mob mi vjerojatno neće bit WP. os može bit najbolji na svijetu, sa 2+ godine supporta, lag-free, jednostavan - sve je to đabe ako nema korisnika i aplikacija.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Pa iskreno nije da mi fali ijedna. Ali eto fb appove koriste svi kasne notifikacije, kao i kod vibera. Tunein radio je dosta bugovit, zatvorim nekad app muzika svira , buffer time je velik, dosta cesto mi stream zna zastekati. Niti jedan od nekih 5 flashlight appova mi na l640 ne radi, ne pali led. Volim igrati igre, cak mi je dosadilo sjedit za pc pa sam se nekako preselio na mobilnu platformu sto se tice igranja tako da broj igrica je malen. Volio bih neki drugi "populariniji" browser. Nije da sam zahtjevan korisnik ali sam neznam zasto ovisan o tome da sve bude up to date :)
16 godina
g3arv8 kaže...
Niti jedan od nekih 5 flashlight appova mi na l640 ne radi, ne pali led. 

Flashlight XT. Najmanji i najjednostavniji app za bljeskalicu, provjereno radi i na 640 i na XL.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Apachy kaže...

najviše mi fali app za erste banking. ostalo više manje imam. ali kvaliteta aplikacija, i to ovih najosnovnijih) i nije na razini ios-a i androida - face, jubito, instagram, donedavno viber, skype tu i tamo još uvijek štuca... a i ovo kaj ima, updateovi redovito kaskaju za konkurencijom. vidi se da wp nije prioritet.

ne znam... ako situacija ostane ovakva kakva je sad, sljedeći mob mi vjerojatno neće bit WP. os može bit najbolji na svijetu, sa 2+ godine supporta, lag-free, jednostavan - sve je to đabe ako nema korisnika i aplikacija.

to sam i ja reko,ako podbace sa wp 10 nema šanse da cu kupit ponovo windows phone...no ruku na srce ipak microsoft nije nokia i nekako vjerujem da če to oni fino izgladiti...btw novi store i outlook na wp10 izgledaju fantastično!

14 godina
WindowsPhone - Općenito

mene interesuje sta tačno radi microsoft sa ovim windows 10 za telefone

build kao da je 5 mjeseci star, aplikacije su outdated, standardna music aplikacija je neka stara verzija, ne mogu preko nje da se povezem na onedrive a na onedrive mi se nalazi mjuza
onda na music preview mi ne radi na lockscreenu premotavanje muzike

onedrive je takodjer outdated, ne mogu ga updateovati, na store beta ne moze pronaci aplikaciju, a na obicnom storeu ne moze apdejtati aplikaciju

tako da samo osudjen na neku staru verziju cini mi se, nema ni postavke za stavim sifru na aplikaciju

onda da bih mogao gledati pdf fajlove, moram ih prebaciti na onedrive, i skinuti neku aplikaciju recimo OnePdf u mom slucaju i njega povezati sa onedriveom

jer kad prebacim pdf fajlove preko kompjutera u folder Documents, telefon ih uopste ne ocita

onda ove univerzalne aplikacije su ogromne, word, powerpoint sve po 100mb, really?

store beta haman pa ne radi, nadjes neku aplikaciju sa QR kodom, skeniras, i ono te prebaci na store beta, a preko store beta nece da otvori onda tu aplikaciju

gledam i dalje mi stoji da je Cyan, so mi nema nikako smisla, takodjer tu su jos stare verzije glancea, access pointa, toucha...

tjesim se da je ovo stari build, a da oni kod sebe imaju noviji, stabilniji jer ako im je ovo trenutni sto imaju, načekaćemo se mi pravo do stabilne verzije windows 10

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Evo, i na nokia mob je ta vijest bila..
Nemogu linkat preko mobitela.. C/p
Microsoft je na konferenciji Build 2015. prije nekoliko tjedana najavio mogućnost dolaska iOS i Android aplikacija na Windows 10 Mobile. Kako stvari stoje izgleda da mu baš neće biti lako privući programere za to. Prema izvješću koje je napravio Reuters, velika većina iOS i Android programera na upit o izradi WP aplikacija dala je negativan odgovor. Kako se dalje navodi programeri vole biti prisutni na najpopularnijim mobilnim platformama, a tek onda, ako se to isplati, izrađuju svoje aplikacije za ostale, odnosno Windows Phone platformu. To je sasvim razumljivo s obzirom na činjenicu da je tržišni udio Windows Phone-a manji od 5% u cijelom svijetu. Druga stvar je još uvijek prekompliciranost samih alata za izradu aplikacija za WP koje je Microsoft obećao dosta olakšati. Mada za moje potrebe imam sve potrebne aplikacije (naravno nemam ništa protiv još novih i boljih) zanima me vaše mišljenje. Da li vama hvali neka aplikacija za svakodnevnu upotrebu i koje su to?

Po meni će veću zainteresiranost donijeti univerzalne aplikacije. A i lakše portanje bi trebalo biti od pomoći. Kad izađe Win10, to više neće biti samo WP sa 5% tržišta. Nego tu dodaj i desktop korisnike. A na desktopu će Win10 vrlo brzo doći do ogromnog tržišnog udjela, sa svim ovim pogodnostima za korisnike prethodnih Windowsa.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Sve aplikacije koje koristim, WP ih ima, tako da se ne zamaram oko toga.

Radujem se novom OS-u, neka bude brz i stabilan, za ostalo ćemo lako :)

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

tjesim se da je ovo stari build, a da oni kod sebe imaju noviji, stabilniji jer ako im je ovo trenutni sto imaju, načekaćemo se mi pravo do stabilne verzije windows 10

Kakve veze ima sto je star 5 mjeseci pa ne radi se o razvoju jedne aplikacije vec citavog sistema za potpunim redizajnom i sistema i aplikacija. Najjaci su ovi koji koriste TP a dodju pljuvati kako nesto ne radi. De mi reci kad je Google ili Apple pustio TP svojim korisnicima da koriste i probaju i preko user feedbacka ubacivao ili izbacivao opcije iz sistema? Ne znam koji ces k. na TP ako nisi spreman na to da ti 90% stvari nece raditi kako treba. A komentarisanje aplikacija koje su u alpha fazi razvoja kako ne valjaju, kako ne rade je retardacija teška. 

Build koji ti imaš je daleko iza onoga što ms naziva canary ili daily buildom tako da mi u svakom momentu imamo build koji kaska za nekoliko izdanja za onim sto se trenutno testira u MS. Ako vec koristite TP onda moras imati strpljenja, s obzirom da je MS najavio da W10 za telefone nece izaci kad i za PC vec u nekom narednom periodu iza njega a kako se rok za RTM W10 blizi vise su fokusirani na peglanje desktopa nego telefona.

Evo ti ilustracija da razumijes sta ti trenutno koristis a sta se testira u MS.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni WP ima osnovne aplikacije a za ostalo se ne brinem. A ovi debili što su dali negativni odgovor za razvoj su stvarno glupi. Kada bi im MS plaćao za razvoj aplikacija onda bi počeli s radom ovako neće. Kome god pošaljem mail hoće li taj app biti za WP odgovora nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Apachy kaže...

najviše mi fali app za erste banking. 

Za Erste banking aplikaciju su za Android/iOS napravili ljudi iz firme Infinum. Prije par dana sam bio na njihovom predavanju na JobFairu na FER-u i spomenuli su da će raditi i app-ove za Win. Tako da se možda i može zaključiti kako će biti neka Erste banking aplikacija za Win u budućnosti (?).

Da li netko možda ima podatak koliki je udio Win na mobilnom tržištu u RH? One Lumiae od 520-ke pa na dalje su bile jako povoljne i čini se kao da raste njihov udio.

16 godina
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Valjda novi flagship

http://wmpoweruser.com/supposed-specs-of-microsofts-upcoming-flagships-gets-revealed/

Nebi bilo loše malo jaču bateriju stavit, nek je malo deblji mob... ko ga je8e

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 15:27 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Eto, u tome je problem.
Neznam koliko glup trebas biti da sam protiv sebe radis!!
Iovako nece niko radit aplikacije za wp, kad nema zarade.. A sam Microsoft svoje najbolje aplikacije prebacuje na konkurencije. Dok nama ista ta konkurencija uskracuje osnovne aplijacije - aka youtube.
Ironija, na konkurencije M$ aplikacije bolje rade.
14 godina
skank666 kaže...

Valjda novi flagship

http://wmpoweruser.com/supposed-specs-of-microsofts-upcoming-flagships-gets-revealed/

ovo je ogroman skok naspram prethodnih modela, daj Boze da ovako bude

11 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
skank666 kaže...

Valjda novi flagship

Pa kak skok...i L930 je ok a ovo je samo ocekivana nadogradnja :) Vise ram-a zbog boljeg multitaskinga a i mozda mogucnosti da ga koristis kao PC. U svakom slucaju, ovo bi valjalo imati...

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Još jedan član porodice na WP. Kupio sestri L535 za 700kuna, 2 godine garancije, nova. Touch radi normalno, prepoznaje prste na onoj aplikaciji.

5 0 hvala 0
14 godina
robee1 kaže...
Indestructible kaže...
skank666 kaže...

Valjda novi flagship

Pa kak skok...i L930 je ok a ovo je samo ocekivana nadogradnja :) Vise ram-a zbog boljeg multitaskinga a i mozda mogucnosti da ga koristis kao PC. U svakom slucaju, ovo bi valjalo imati...

i L930 je zahvaljujuci Windows phoneu i dalje dobra kupovina, ali kako nije skok sa 2200mah na 3000/3300mah?

17 godina
odjavljen

L930 ima 2420 mAh bateriju, tako da i nije baš neki skok. OK je ali nisam baš siguran dali je OK za toliku rezoluciju.. fak dat šit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Još jedan član porodice na WP. Kupio sestri L535 za 700kuna, 2 godine garancije, nova. Touch radi normalno, prepoznaje prste na onoj aplikaciji.

De napisi par utisaka o telefonu, hocu zeni danas sutra da uzmem taj samo dual sim. Hvala.

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ove notifikacije sa Messengera će me uništiti. Dva puta rade normalno pa ih onda nema pa dođu sa zakašnjenjem. WTF?? Da mi je skontati neku logiku... Ne do ti bog ostati u aplikaciji i očekivati da ćeš vidjeti novu poruku. Hoćeš ponekad. No ponekad nećeš... Briljantno!

Here maps ne mogu na SD karticu. Odgovor Microsofta je neka izrazim svoje stavove putem uservoicea. Kojeg očito nitko u M$ ne čita, jer postoji nekoliko otvorenih na tu temu...

U usporedbi sa androidom, aplikacije imaju neintuitivno, da ne kažem user enemy sučelje. Ne znam je li ovo zbog manje količine developera ili je sam OS na neki način ograničen i zaostao?

Dok sam kao vlasnik androida slušao pljuvačine po WP-u, uvijek sam mislio da su ti izrazi nezadovoljstva uzrokovani nekakvim velikim propustima u samom OS-u. Sad mi se čini da to nije tako. Riječ je o "sitnicama" koje korisniku pojedu živce. A pravi je problem Microsoft koji probleme ne rješava. Kod guglota mi se nikada nije dogodilo da instaliram neku njihovu aplikaciju pa da mi ona ne radi. Ovdje mi je to uspjelo sa M$ appom Storage Check. Svaka čast...još ga se ne da ni maknuti.  Microsoft je div. Ali gluhi div. Ili su WP korisnici samo presitna bića čije glasiće ne može čuti.

Možda W10 donese kakve promjene nabolje. Nada umire posljednja...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina

... ali ipak umire

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
neaktivan

Ja ne kuzim kakve su to fore sa Messengerom, Viberom ili sta ja znam cim sve ne... Vec godinu i pol koliko koristim WP, promjenio 3 telefona, nemam s tim nikakvih problema.

User enemy sucelje - o cem ti pricas? Svakim danom WP sve vise lici na j*beni iOS. Hoces rec da jabucari ne vole user friendly sucelje? Imas 3 mobilna OS-a (ako ne racunamo symbian i ostale koji su zapeli u proslosti) i fala bogu mozes birati kojeg zelis.

Maps, koji je razlog da ti trebaju na kartici???!!! Jel moguce da danas, kad svaki smartphone ima 8GP memorije minimum tebi fali prostora?? Sta trpas mobitel cementom?

Davnih dana je netko napisao da ne postoji pametni telefon, nego je svaki telefon je pametan koliko i njegov korisnik.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo dobio sam odgovor od Candy Camera i mislim da ćemo konačno dobiti novu aplikaciju za selfie pored InstaCam .

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
ZeroC00l kaže...

Maps, koji je razlog da ti trebaju na kartici???!!! Jel moguce da danas, kad svaki smartphone ima 8GP memorije minimum tebi fali prostora?? Sta trpas mobitel cementom?

Neki očito vole imati kartu od cijele europe na memoriji mobitela.

A to je 13GB, s tim da su Rusija, Francuska i Njemačka skoro pola toga, oko 5GB.

Jednostavno skineš mape od zemalja u kojima putuješ, druge obrišeš.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam problem sa spajanjem bluetooth slusalica na nokiu 635 sa win 8.1. Nade ih, prepozna i onda fail kod pair-inga! Gledam po internetu, ne nalazim rijesenje, da li mozda vi imate kakav prijedlog ili rijesenje problema? Slusalice inace rade bez ikakvog problema na androidu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
ZeroC00l kaže...

Neki očito vole imati kartu od cijele europe na memoriji mobitela.

A to je 13GB, s tim da su Rusija, Francuska i Njemačka skoro pola toga, oko 5GB.

Jednostavno skineš mape od zemalja u kojima putuješ, druge obrišeš.

Eh... trebao si citirati i onaj dio ispod.

18 godina
protjeran
ZeroC00l kaže...

Ja ne kuzim kakve su to fore sa Messengerom, Viberom ili sta ja znam cim sve ne... Vec godinu i pol koliko koristim WP, promjenio 3 telefona, nemam s tim nikakvih problema.

Ja imam Lumiu 635, i postoje problemi s notifikacijama:

1. Messenger - pročitam poruku na desktop PCu, na mobu mi to ne evidentira ni nakon pola dana, i dalje stoji notifikacija da imam nepročitanu poruku

2. Whatsapp - ako dobijem više poruka u istom razgovoru, sve mi se pokazuju u notifikacijama, kada otvorim jednu ostale ostanu u notifikacijama (nema nikakve logike ako kliknem za zadnju primljenu poruku da mi u notifikacijama stoje starije poruke iz istog razgovora)

3. Facebook - notifikacija za rođendane nikad ne radi, piše da taj i taj ima rođendan, kliknem na notifikaciju i uvijek javlja grešku.

To su sitnice koje me smetaju ali svjedeno sam puno zadovoljniji u odnosu na trzavi i neoptimizirani Android na starom mobitelu (Xperia L koja se nije mogla rootati)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan

Na dodir nije neka velika kvaliteta ali sa obzirom na cijenu razumljivo. Zvucnik nije glasan kao u L530 i L630, kamere su sredina, nisu neke bolesne slike ali nisu ni loše, mogu se iskoristiti. Evo ti na linku primjer slike: glavnom, prednjom kamerom i panorama jedna. http://1drv.ms/1SBRna0
Ako te još šta zanima reci. 

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zanima me u radu dal ima pada frejmova, da li se desava da telefon zastuca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice