WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.956.818
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Valjda novi file explorer http://www.winbeta.org/news/windows-10-mobile-closer-look-new-file-explorer-app
edit: onaj tko ovo riješi
znat će kad će TP izaćiValjda novi file explorer http://www.winbeta.org/news/windows-10-mobile-closer-look-new-file-explorer-app
edit: onaj tko ovo riješi znat će kad će TP izaći
U ponediljak, 16.02.2015
Valjda novi file explorer http://www.winbeta.org/news/windows-10-mobile-closer-look-new-file-explorer-app
edit: onaj tko ovo riješi znat će kad će TP izaći
U ponediljak, 16.02.2015
Kako se to rješava ?
Kako se to rješava ?
Nemam pojma. Upotrjebio sam svoju tupastu logiku.
Ja bi prije mozda rekao za telefone 13.02 a neka nadogradnja za pc 16.02.
1316 - 1.3.2016 najvjerojatnije
Mozda
1 = 1. dan
3 = 3. tjedna
16 - 16.2. - ponedjeljak?
ili opet, 13.2. u 16:00 sati?!
Ma moze biti stvarno svasta.... Nemoze ovo biti rjesiva zagonetka, kad nitko nije rekao dal brojke oznaucju datume, tjedne, dane, sate itd...
Dok dode - dode!
Da li se kome dešava da telefon nekad zakoči i dugo zavibrira ? Meni se to upravo desilo,je li to do telefona ili softvera ?
Da li se kome dešava da telefon nekad zakoči i dugo zavibrira ? Meni se to upravo desilo,je li to do telefona ili softvera ?
Dogodilo mi se to par puta na 630, i također HTC 8S od cure zna ponekad tako zavibrirati, definitivno je do softvera.
Koliko sam primjetio to se dogodi kada je dosta RAM-a zauzeto (par aplikacija otvoreno) i dođe neka notifikacija dok je uključena vibracija. - naravno, samo moje zapažanje i ništa znanstveno nije odrađeno što se tiče toga.
Ja koristim L630 i ako updatujem na Denim hoće li taj problem nestati ? Trenutno je Cyan na njemu.
Dakle još uvijek Denim nije dostupan
Sad baš gledam, za Hon Kong ima samo CV varijanta i ta je još uvijek na Cyan-u... Kineska ima Denim,al nije CV, nego je brandirana...
http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/wp8-availability-in-asia-pacific/
Znaci da nece izlazit?Ja sam gledao pod China ne pod Hong Kong.Tu je greska.
Nasao staru memorisku karticu i ugasim mobitel ubacim je unutra i mobitel se jednostavno zamrzne.Ekran i tipk enereagiraju a vrijeme na satu se mice.Kad ukljucim punjac on to registrira.
Bez memoriske kartice radi normalno.
Probaj drugu karticu jer ta mi izgleda neispravna

nemam drugu to i je problem.
Probaj u nekog posudit cisto da vidis jel do moba il do kartice mada sam uvjeren da jekartica u pitanju.

L630 vip , dobio sam denim. Ako nista barem ima ekvilajzer koji fino radi
I već ionako vrlo dobra baterija, uz denim traje još duže..
I ko će bit pokusni kunić? :D
bice nas vise
Imam l930 i evo od prije koji dan pocela je za***avati, rotacija radi uzasno lose. Ne da malo lagga nego bas onako, treba po 3 4 s da se okrene, prije je to radila instant. Denim imam odkad je dosao za hu verziju, znaci vec koji tjedan.
Mozda da probam reset?

Probaj reset.

Dostupan preview Windowsa 10. Trenutno za sljedeće uređaje:
- Lumia 630
- Lumia 635
- Lumia 636
- Lumia 638
- Lumia 730
- Lumia 830
Imam l930 i evo od prije koji dan pocela je za***avati, rotacija radi uzasno lose. Ne da malo lagga nego bas onako, treba po 3 4 s da se okrene, prije je to radila instant. Denim imam odkad je dosao za hu verziju, znaci vec koji tjedan.
Mozda da probam reset?
Prije reseta, jel imaš cortanu pinnanu na start i dali koristiš onaj lockscreen app od MS-a? Ako da, odpinaj cortanu i deinstaliraj taj app, oni su znali ubijat telefone...
Rekao sam da ču čekat prve dojmove, al ga skidam sad, pa ak nebu baš šljakalo,ili ako bude previše trošilo bateriju i pregrijavalo se, vratit ču natrag na 8.1... Kad je bal... :D
Rekao sam da ču čekat prve dojmove, al ga skidam sad, pa ak nebu baš šljakalo,ili ako bude previše trošilo bateriju i pregrijavalo se, vratit ču natrag na 8.1... Kad je bal... :D
daj nam sve! :D
1520 isto...upravo se instalira