WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.153
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
crozoki kaže...
WackyZG kaže...

Kad stavljate svi, evo i mene. Ima još dolje za scroll cijelog ekrana, ali tamo je "nered" od boja, pa neću stavljati. Naravno, crni wallpaper je tu da "štedim" bateriju. 

dobra ideja

Iskreno, ne primjetim neku uštedu, bez obzira što imam AMOLED. 

Nego... uspjela mi je pasti... skoro sam si ekran izbio jer je pala na gornji lijevi kut, ali je aluminij uspio popiti udarac da staklo ne pukne. Naručio onaj gumeni S-Line case poslije, ali ne valja ništa, tj. kako je mobitel skroz okružen gumom, tako su i tipke, maska ima svoje nastavke. To je nemoguće stisnuti koliko je tvrdo, tako da sam opet u potrazi za maskom. Da mi je samo naći ponovno na eBayu, kao što je bilo za iPhone, prozirno zadnje kućište i okvir u boji. Nisam stavio u watch list isad nema šanse da nađem tu masku opet. 

P.S. evo, za one koji si traže masku za 930, slike da znate što ne uzimati: 

1. utječe na rad senzora blizine, tako da u pozivu korištenje ekrana bude nemoguće

2. pretvrda guma na tipkama, stisnuti ih je prava muka

P.P.S. Našao case sa prozirnim zadnjim dijelom kućiša, naručio, pa ćemo vidjeti kako se on ponaša, kao i zeleni back case. Ima da se zeleni k'o trava u proljeće. 

1. 1.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 19:15 (WackyZG).
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Još jedno pitanje ako nisam dosadan: Da li instalirani programi ostaju isti, tj. da li on ostavi sve kako je bilo i prije ?

Sve ostaje isto Programi,poruke,mailovi.itd....

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 19:08 (Hrvoje.RH).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo ovako izgleda kod mene home. Lumia 920

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stigao Denim za 925 i 1020 u Evropi.

0 0 hvala 2
14 godina
WindowsPhone - Općenito
Bilo je i vrijeme. Već se skida...

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

evo denima na 1520 

ovo nema sim kartice je zato sto ga ne koristim kao mob.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 20:59 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
L920 jos nista..
14 godina
neaktivan

x360gamer kaže...
L920 jos nista..

i ja to cekam

vlastoručni potpis
17 godina
WindowsPhone - Općenito

bdw od denima 1520,1020,1320 mogu snimat 2/4k max 30fps i dolby digital plus 5.1 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 21:36 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
karaandrijan kaže...

x360gamer kaže...
L920 jos nista..

i ja to cekam

me2

15 godina
Za 1520 se ne cudim - nokin flagship i najnoviji hw
1020 - iako stari hw, lijepo da je dobila te opcije..ipak je jos uvjek kraljica mobilne fotografije...
1320 - zar je ona uopce pw uredaj?

Prije bi ocekivao ovako nesto na svojoj 920 onda..
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo jedan svjezi SS ;)

WP 8.1 Denim DP @ Lumia 820
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

cek malo ne pratim bas nokiu lejtli ,kaj fakat nis nije iza 1520 izaslo jer mob je iz 9.mj 2013 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako to da ja ne mogu dobit MixRadio ? Kaže mi da ne mogu zbog regije u kojoj živim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

ma to te ja pitam 

BT 4.0 LE/ apt-X after WP8 Denim update

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
4mal kaže...

bdw od denima 1520,1020,1320 mogu snimat 2/4k max 30fps i dolby digital plus 5.1 

Kolko za 1020?

2K? To je 2048x1080?

I šta ništa od 60fps?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
17 godina
WindowsPhone - Općenito

ne 1440p ,za sada nista od 60

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Desila mi se jedna jako glupa stvar, pošto sve lozinke stavim da mi pamti chrome na kompu iz jednog nepoznatog razloga mi nije zapamtio lozinku za gmail, a ja je se nemogu sjetiti.

Najbolje je kaj na mobu mi taj mail radi i aktivan je pošto je mob zapamtio lozinku Da li je ikako moguće pročitati lozinku maila na mobu? Ako išta znači mob je Lumia 920.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Imam Lumiu 636 ali vidim da se svrstava pod Lumia 635.

Sad me zanima kako dobiti update za Denim.Jer vidim da 99% ljudi ga ima.Ima li tko da korsiti Lumi 635 a da ima Denim?

Probao sam u settings update bla-bla ali i dalje nema nista...

Ima li jos koja metoda?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Imam Lumiu 636 ali vidim da se svrstava pod Lumia 635.

Sad me zanima kako dobiti update za Denim.Jer vidim da 99% ljudi ga ima.Ima li tko da korsiti Lumi 635 a da ima Denim?

Probao sam u settings update bla-bla ali i dalje nema nista...

Ima li jos koja metoda?

L636 se ne svrstava pod L635, jer je to drugi uređaj sa drugim product kodom... Ako ju ne vidiš nal MS-ovoj listi za Hrvatsko tržište, to je zato što L636 ni ne ide službeno na Hrvatsko tržište... Dakle, pogledaj u postavkama(Extras+Info/Dodaci+Informacije) za koje je tržište ta tvoja L636 i tada idi na OVU stranicu i vidi dal je "Denim" dostupan za tvoj uređaj... Al ako ti nema OTA, onda vjerovatno još nije dostupan za tvoj uređaj...  Eventualno možeš "ručno" preko računala flashnut kompaktibilan firmware koji je namijenjen L636, al iz druge države(ako ima dostupan)... Tutorial možeš pročitat OVDI...

EDIT: Moram samo napomenut da se ovim drugim načinom  gubi garancija...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 0:03 (skyhawk10).
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

nevidim nigdje za koje je trziste

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Extras+Info i nađi di piše "mobile operator" zadnja dva slova označavaju državu, na primjer kod mene je VIP-HR...

1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

HK...Znaci Hong Kong

Izgleda da ima Denim za moju Lumiu.Odlicno.Vidim da moja Lumia ima opciju instaliranja updatea bez kablova ali i dalje nema nikakvih updatea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 0:16 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dakle još uvijek Denim nije dostupan

Sad baš gledam, za Hon Kong ima samo CV varijanta i ta je još uvijek na Cyan-u... Kineska ima Denim,al nije CV, nego je brandirana...

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/wp8-availability-in-asia-pacific/

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 0:23 (skyhawk10).

1 0 hvala 1
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Šta bi ja trebao dobiti na Lumii 925 ako instaliram Denim?

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DommY kaže...

Šta bi ja trebao dobiti na Lumii 925 ako instaliram Denim?

• -Cortana, the most personal digital assistant, is now available also in the UK and China. New features for Cortana include improved natural language, car kit integration for contacts using Bluetooth, snooze reminders, and calendar improvements. Cortana even does character impersonations upon request.

-Organise and further personalise your start screen easily. Group apps into a folder on the start screen, rename the folder, and rearrange tiles inside the folder for greater personalisation.

-Improved Glance screen with Bing Weather or Bing Health & Fitness data, in addition to time and date, notifications, and app data.

-Updates to the Lumia Storyteller and Lumia Selfie apps. Available from Store.

-Connect and browse even faster with improved download speeds on mobile websites.

-Install phone updates more easily by scheduling them for a time that works best for you.

-Additional improvements to stability, battery performance, push notifications, WiFi connectivity, consumer VPN support, Apps Corner, merging and forwarding text messages, custom snooze times in the Alarms app, Store Live Tile (available in the US only), and more.

LINK

Dakle ništa što vec mjesecima nije dostupno preko PfD-a...

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Poz,

Evo imam Lumiu 630, pokušavam updateat na denim al izgleda da ga nema ili ja nešto krivo radim.

Mobile operator kaze 000-DE, tj. Njemačka i kad prebacim regiju na Njemačku i dalje nema update-a.

Availability in Europe za Njemačku za L630 su svi Cyan osim za  Vodafone. 

Također ne znam ako igra kakvu ulogu ako mi je Tele2 kartica u mobitelu.

O telefonu O telefonu
Extras+Info Extras+Info
Battlelog: D-Ki11aML
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 1:13 (Legendic1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Poz,

Evo imam Lumiu 630, pokušavam updateat na denim al izgleda da ga nema ili ja nešto krivo radim.

Mobile operator kaze 000-DE, tj. Njemačka i kad prebacim regiju na Njemačku i dalje nema update-a.

Availability in Europe za Njemačku za L630 su svi Cyan osim za  Vodafone. 

Također ne znam ako igra kakvu ulogu ako mi je Tele2 kartica u mobitelu.

Koliko vidim po slici samo je za Vodafone dostupan Denim, a tvoja je CV, koja ga još uvijek čeka....

Kartica i regionalne postavke nemaju nikakve veze, jer se provjera i sam update vrši preko product koda...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 1:19 (skyhawk10).
15 godina
neaktivan
skyhawk10 kaže...
Legendic1911 kaže...

Koliko vidim po slici samo je za Vodafone dostupan Denim, a tvoja je CV, koja ga još uvijek čeka....

Kartica i regionalne postavke nemaju nikakve veze, jer se provjera i sam update vrši preko product koda...

U redu samo to me zanimalo, hvala.

Battlelog: D-Ki11aML
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Navodno je DENIM dostupan za moju lumiu 925. Pod postavkama pise da je HU, pretpostavljam Hungary, a na toj stranici pise da je dostupan

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Samo veceras kad se vratim doma, moram ga sa recovery tool-om vratit na orginal sa PfD-a.

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice