WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.028.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

znaci goodbye IE za fontele

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

.Ljudi, je li moguće dijeljenje WiFi signala s jednog mobitela (L630/WP 8.1) na drugi (Android)? Dakle, hvatam WiFi signal s L630 i dijelim ga s drugim uređajem (u ovom slučaju smartphone s 4.4 KitKat)?

Da se razumijemo, ne želim dijeliti podatkovnu vezu, nego WiFi.

Unaprijed vam fala! 

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislim da je, ja isto imam 630 i radi ok.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo :

Sa Sa
Bez Bez
Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Nije moguće dijeliti wifi a nije ni logično... Dijeliti se može samo podatkovna veza i to putem wifi ili bluetoothom... Ako je jedan telefon u dometu rutera logično je da je i drugi...
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Novi build Windows 10 je vec vani, nadam se da ce i za telefone izbaciti ranije nego sto su najavili.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina

Nisam pratio livestream izlaganja o W10.

Moze neko rec, zasto ga cekamo?

Preciznije, koje znacajke/promjene vrijedne spomena donosi? :)

Nesto sam procitao novi browser i neke nove opcije pod postavkama?

UI se nece mjenjat ili ce biti jos bolje (citaj, bolja iskoristenost zaslona-manji razmak izmedu plocica)?

11 godina
neaktivan
Meni je uvijek smetao ovaj razmak između pločica i imeđu pločica i ivica displaya. Dosta neiskorištenog prostora pa zbog crne teme display izgleda manji nego što jest, ali mislim da će razmak ostati isti ili čak veći... E sad, prednost je što će pozadinska slika ići umjesto tog praznog prostora... Mislim da će to biti ok...
16 godina
hromidaba kaže...
Meni je uvijek smetao ovaj razmak između pločica i imeđu pločica i ivica displaya. Dosta neiskorištenog prostora pa zbog crne teme display izgleda manji nego što jest, ali mislim da će razmak ostati isti ili čak veći... E sad, prednost je što će pozadinska slika ići umjesto tog praznog prostora... Mislim da će to biti ok...

Meni ne smeta toliko bas, al ono, lijepse bi bilo!
Iskreno, crno sam koristio samo na amoledu na samsungu (manje trosi baterije, ljepse izgleda), sada posto imam lumiu 920 koristim bjelu boju kao pozadinu!

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

I LCD Lumie 920 trosi manje struje kad prikazuje crnu boju, i razlika nije beznacajna. Bio je neki test bas prije cca 6-7 mjeseci. Nije da samo amoledi trose manje ako prikazuju crnu boju

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Neville2MUFC kaže...

I LCD Lumie 920 trosi manje struje kad prikazuje crnu boju, i razlika nije beznacajna. Bio je neki test bas prije cca 6-7 mjeseci. Nije da samo amoledi trose manje ako prikazuju crnu boju

Nisam znao, stavljam odmah na crno !

EDIT: mozes li linkat taj test?
Nisam nista nasao surfajuci, osim razlicitih tvrdnji/razmisljanja.

Npr.
"IPS saves battery when using white background while AMOLED provides lower power consumption with black background. So, to save power, you need to use white background as Lumia 920 uses IPS screen."

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 12:06 (x360gamer).
14 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...

Mislim da nisi baš u pravu. AMOLED troši manje baterije kad je crna pozadina, a LCD mislim da je svejedno jer za crnu boju isto mora svijetliti dok AMOLED samo isključi piskele koji trebaju biti crni. 

Nadalje, LCD ima lošu crnu boju (crna nije baš crna), još ako osvjetljenje staviš na automatsko onda nekad toliko pojača svjetlost da crna izgleda kao siva. 

www.wpnovosti.com
14 godina
WindowsPhone - Općenito

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Na mobitelima s LCDom i nije toliko potrebno štediti i stavljati crnu pozadinu, dok ovi koji imaju AMOLED možda i primjete neke uštede.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

lakse po noci crnu koristiti, bijela ubi oci

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nije baš ontopic ,al meni je uljepšalo dan. Pošto sam ljubitelj bing sličica na dnevnoj bazi, nisam ni znao da ima mjesto na kojem su sve pohranjene u visokoj rezoluciji.

Čak ima i opcija spremanja na Onedrive.  Eto, možda se nekome svidi. 

http://www.bing.com/gallery/#

11 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

@x360gamer

evo linkao je neko gore taj test. Izgleda da sam pogrjesio, nema 920, ali u testu su 3 LCD a i svi su imali manju potrosnju kad si bili postavljeni na crno. Noje bas logicno posto se radi o LCD ekranima, neznam zbog cega su rezultati takvi. Mislim da se neisplati imati mob na crnoj temi samo zbog potrosnje baterije, pogotovo ako ti je bijela oku ugodnija. Meni je crna postavljena, jer je u mraku lakse gledati, kako i neko vec napisal.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ček a koja je razlika između LCDa, Amoleda i IPSa?

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Ček a koja je razlika između LCDa, Amoleda i IPSa?

LCDi imaju pozadinsko osvjetljenje. IPS je isto LCD samo sa malo kvalitetnijom matricom od klasicnog TFT LCDa.

Kod (S)AMOLEDa svaki pixel emitira svjetlo i nema pozadinskog osvjetljenja.. zato ako stavis recimo crnu temu, teoretski stedis bateriju jer crni dijelovi ekrana ne svijetle..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 23:25 (nixass).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I na kraju koji daje bolji prikaz?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...

Ips, ako se ne pališ na neprirodne boje.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
15 godina
Dex.pwn kaže...

ja bih rekao u teroiji AMOLED jer svaki pixel svjetli kak oce. No svako ima svoje. AMOLED ekrani su uglavnom dobri jer imaju jako dobar prikaz boje, znaci boje su zarke i jako izrazene te kad bi usporedivao sa IPS-om, na IPS-u bi bile malo "isprane".

14 godina
odjavljen
Gam3r kaže...
Dex.pwn kaže...

ja bih rekao u teroiji AMOLED jer svaki pixel svjetli kak oce. No svako ima svoje. AMOLED ekrani su uglavnom dobri jer imaju jako dobar prikaz boje, znaci boje su zarke i jako izrazene te kad bi usporedivao sa IPS-om, na IPS-u bi bile malo "isprane".

Ja iskreno i ne vidim razliku, imam Ativ S i par puta sam držao L630 u ruci i nisam primjetio razliku

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

AMOLED je bolji u prikazu tamnih boja, a IPS mete pod sa njime u prikazu svijetlih boja, posebice bijele... U teoriji bi AMOLED trebao bit štedljiviji, ali to je teoretski, praksa je ipak da su vrhunski IPS paneli(primjerice na Xperia Z3) štedljiviji... Kutevi gledanja su također teoretski na strani AMOLED-a,al opet vrhunski IPS i tu minimalizira prednost... Sa druge strane AMOLED pati od degredacije pixela,posebice plavih, a burn in je čisto normalna pojava nakon dužeg korištenja... Osobno preferiram vrhunski IPS, ako ništa drugo, ne moram pazit na to da mi se ne desi burn in, a plava i dalje ostaje plava nakon nekoliko godina uporabe...

8 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam koristio AMOLED jedno vrijeme i recimo kad palim telefon i dok je još crni zaslon sa Nokia logom, vidjele su se kao neke fleke po zaslonu.. to je još jedna "mana" AMOLED-a. Ja sam sa AMOLED-a prešao na LCD i teško da bi se opet vratio na AMOLED. Navikao sam se na boje kod LCD-a i boje kod AMOLED-a mi jednostavno više nisu ugodne. 

www.wpnovosti.com
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Ja sam koristio AMOLED jedno vrijeme i recimo kad palim telefon i dok je još crni zaslon sa Nokia logom, vidjele su se kao neke fleke po zaslonu.. to je još jedna "mana" AMOLED-a. Ja sam sa AMOLED-a prešao na LCD i teško da bi se opet vratio na AMOLED. Navikao sam se na boje kod LCD-a i boje kod AMOLED-a mi jednostavno više nisu ugodne. 

Ja kad palim svoj Ativ S nema nikakvih mrlja... Prikaže mi WPov logo, i dva puta samsungov logo i to je to...

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

A te mrlje se jedva primjete, doslovno razlika u nijansi tek toliko da se primjeti.. koliko se sjećam bilo je vidljivo u mraku, ne sjećam se točno. Nije to ništa smetalo na rad zaslona, niti je bilo toliko očito.  

edit:
evo ovako je to izgledalo, u slike u prvom postu LINK 

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 11:11 (majstorSZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zašto ne mogu normalno napraviti backup? Dođe mi do kraja i izbaci da ima neka greška

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Zašto ne mogu normalno napraviti backup? Dođe mi do kraja i izbaci da ima neka greška

Prvo obriši stari backup, pa onda napravi novi.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Isto

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice