Postoji li aplikacija kao MUSIC+ al da se mogu skidat i nase domace pjesme?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim pomoc,
radi se o Nokia 930 i prilikom razgovora ne gasi mi se ekran nego je konstantno ukljucen. Posto imam dosta razgovora dnevno koji traju dosta dugo mislim da mi to jaaaaako trosi bateriju.
Pretumbao sam cijele postavke ali ne mogu naci nigdje da ukljucim to a na svim telefonima do sad tu funkciju sam imao.
Hvala na pomoci.
vjerojatno ti ne radi proximity senzor.
jesi gledao u postavkama poziva jel ima kakva opcija?
Molim pomoc,
radi se o Nokia 930 i prilikom razgovora ne gasi mi se ekran nego je konstantno ukljucen. Posto imam dosta razgovora dnevno koji traju dosta dugo mislim da mi to jaaaaako trosi bateriju.
Pretumbao sam cijele postavke ali ne mogu naci nigdje da ukljucim to a na svim telefonima do sad tu funkciju sam imao.
Hvala na pomoci.
Je li imaš screen protector?
Je li slobodan senzor za blizinu? On se nalazi pokraj prednje kamere. Pazi da ti screen protector ne ide preko njega. Malo ga je teško vidjeti pod običnim svjetlom.
Hvala na brzim odgovorima ali pogledao sve to i nije. Trazio po postavkama i na kraju odlucio napraviti obican restart. Radi sad kao novo :)
Postoji li aplikacija kao MUSIC+ al da se mogu skidat i nase domace pjesme?
itko?
Imam Lumiu 520 na Tele2 mreži ,i dobio sam update za koji piše da je kritičan i instalirao sam ga i piše mi da imam Lumia Denim ,ali ja ništa novo nisam dobio tipa Cortana ili ona nova tipkovnica.Ako može objašnjenje ?
za one koje zanima, m-zaba je danas updejtana. valjda su riješili probleme koje su tu neki javili (neprepoznavanje zareza kod lipa kod plaćanja fotografiranjem računa)
treba neki vlasnik L920 bjelu koznu torbicu-novcanik?
pm da se dogovorimo
Jel stvarno tako malo baterija traje na 930 kako se priča i kako testovi kažu?
Manje traje od 1020??
Manje traje od 1020??
meni to nikako nije jasno, ti testovi... meni od 7 ujutro do cca 00:00 izdrži bez beda. sve mi je upaljeno (wifi kako kad, 3g, gps, motion tracker) napravim par poziva na dan od toga 2-3 duža (sa djevojkom), viber, messenger također po par poruka koje mi uredno dolaze (koji post prije sam vidio da se neki žale), tu i tamo obična poruka, cca sat vremena endomonda i isto toliko muzike na slušalicama. i koji app koji upalim tokom dana tipa readit, magnify, face itd.
ja sam jako zadovoljan baterijom.. naravno da može bolje ali glavno da nije loše, barem ne toliko loše kao što i ja sam pročitam tu i tamo
Manje traje od 1020??
meni to nikako nije jasno, ti testovi... meni od 7 ujutro do cca 00:00 izdrži bez beda. sve mi je upaljeno (wifi kako kad, 3g, gps, motion tracker) napravim par poziva na dan od toga 2-3 duža (sa djevojkom), viber, messenger također po par poruka koje mi uredno dolaze (koji post prije sam vidio da se neki žale), tu i tamo obična poruka, cca sat vremena endomonda i isto toliko muzike na slušalicama. i koji app koji upalim tokom dana tipa readit, magnify, face itd.
ja sam jako zadovoljan baterijom.. naravno da može bolje ali glavno da nije loše, barem ne toliko loše kao što i ja sam pročitam tu i tamo
Bitno da ti za ovo boldano drži baterija.
Ovo ostalo je nebitno.
Zamisli da te zove žena/djevojka a mob ugašen?
Sami problemi kad se dođe kući.
Manje traje od 1020??
930 imaš?
da
Opet isprobao 930 u vipu, ovaj put drugi uređaj, isto sa burn-inom + što mu je kamera zbugana, neće snimati a i zablokira nakon nekog vremena.
Ne kužim, kako je moguće da jedan flagship ima toliko problema?
Opet isprobao 930 u vipu, ovaj put drugi uređaj, isto sa burn-inom + što mu je kamera zbugana, neće snimati a i zablokira nakon nekog vremena.
Ja nisam vidio flagshipa bez problema. Kao što nisam vidio ni brand high-end laptopa bez problema. Niti skupih vozila. Sve je to današnja proizvodnja, gdje je bitnija kvantiteta i marketing, nego kvaliteta.
Ja nisam vidio flagshipa bez problema. Kao što nisam vidio ni brand high-end laptopa bez problema. Niti skupih vozila. Sve je to današnja proizvodnja, gdje je bitnija kvantiteta i marketing, nego kvaliteta.
Znam da sve danas ima neki bug, ali ovaj mob ih doslovno ima more, ono wtf?
Otiđi samo na wpcentral, najmanje 10 vrsta problema sam našao.
Da, ima ih, izgleda da je ta serija uređaja kronično patila od nedostatka (ili loše kvalitete) testiranja uređaja nakon proizvodnje. Kao da je prebrzo bačen na tržište.
Ne znam kakva je situacija sa Icon modelima u SAD-u, jer to su praktički isti uređaji.
Imam Lumiu 520 na Tele2 mreži ,i dobio sam update za koji piše da je kritičan i instalirao sam ga i piše mi da imam Lumia Denim ,ali ja ništa novo nisam dobio tipa Cortana ili ona nova tipkovnica.Ako može objašnjenje ?
mislim da osim jezika moras i regiju promjenit na USA.
Kako da na IE stavim da mi Google bude početna?
Kako da na IE stavim da mi Google bude početna?
Ja nemam potrebe za tim, ionako gdje god se nalazio (na bilo kojoj stranici) samo u adresnu traku upisem sto trazim, stisnem enter, i evo google rezultata. Mozda se cak ni nemoze postavit pocetna stranica, nisam siguran.
Ja očito onda imam sreće, jer sa svojom 930 iz VIP-a nisam imao nijedan problem. Sve je savršeno ispravno!
Probleme s ekranom mi je uzrokovao update "display"-a sa storea
Gubila je i signal, uzrokovano time sto je trazenje mreze bilo na automatski
Jos da xbox music i whatsapp prorade kako treba...
A ni denim ne bi skodio

Danas mi stiže 535-ca za poklon ženi (pa će njena lumia 630 stara 25 dana ići na prodaju) :)
Ako mi se svidi, možda joj uvalim moju 930-ku, malo za promjenu :)
Danas mi stiže 535-ca za poklon ženi (pa će njena lumia 630 stara 25 dana ići na prodaju) :)
Gdje si je kupio i za koliko novaca?
Jel ti 630-ka DS il obicna