WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Postoji li aplikacija kao MUSIC+ al da se mogu skidat i nase domace pjesme?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 20:28 (x360gamer).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Molim pomoc,

radi se o Nokia 930 i prilikom razgovora ne gasi mi se ekran nego je konstantno ukljucen. Posto imam dosta razgovora dnevno koji traju dosta dugo mislim da mi to jaaaaako trosi bateriju.

Pretumbao sam cijele postavke ali ne mogu naci nigdje da ukljucim to a na svim telefonima do sad tu funkciju sam imao.

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

vjerojatno ti ne radi proximity senzor.

jesi gledao u postavkama poziva jel ima kakva opcija?

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
15 godina
Bonzo kaže...

Molim pomoc,

radi se o Nokia 930 i prilikom razgovora ne gasi mi se ekran nego je konstantno ukljucen. Posto imam dosta razgovora dnevno koji traju dosta dugo mislim da mi to jaaaaako trosi bateriju.

Pretumbao sam cijele postavke ali ne mogu naci nigdje da ukljucim to a na svim telefonima do sad tu funkciju sam imao.

Hvala na pomoci.

Je li imaš screen protector?

Je li slobodan senzor za blizinu? On se nalazi pokraj prednje kamere. Pazi da ti screen protector ne ide preko njega. Malo ga je teško vidjeti pod običnim svjetlom.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hvala na brzim odgovorima ali pogledao sve to i nije. Trazio po postavkama i na kraju odlucio napraviti obican restart. Radi sad kao novo :)

0 0 hvala 0
15 godina
x360gamer kaže...

Postoji li aplikacija kao MUSIC+ al da se mogu skidat i nase domace pjesme?

itko?

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Dosao novi val Denim updatea za 930 ... Ali ne i za Hungary country variant, samo Vodafone :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam Lumiu 520 na Tele2 mreži ,i dobio sam update za koji piše da je kritičan i instalirao sam ga i piše mi da imam Lumia Denim ,ali ja ništa novo nisam dobio tipa Cortana ili ona nova tipkovnica.Ako može objašnjenje ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Za tipkovnicu jezik tipkovnice stavi englwski. Za cortanu jezik telefona engleski
vlastoručni potpis
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

za one koje zanima, m-zaba je danas updejtana. valjda su riješili probleme koje su tu neki javili (neprepoznavanje zareza kod lipa kod plaćanja fotografiranjem računa)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

treba neki vlasnik L920 bjelu koznu torbicu-novcanik?

pm da se dogovorimo

15 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Jel stvarno tako malo baterija traje na 930 kako se priča i kako testovi kažu?
Manje traje od 1020??

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meni traje dan intenzivnog koristenja (07-00h). Sasvim ok i bolje nego 1020.
16 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Manje traje od 1020??

meni to nikako nije jasno, ti testovi... meni od 7 ujutro do cca 00:00 izdrži bez beda. sve mi je upaljeno (wifi kako kad, 3g, gps, motion tracker) napravim par poziva na dan od toga 2-3 duža (sa djevojkom), viber, messenger također po par poruka koje mi uredno dolaze  (koji post prije sam vidio da se neki žale), tu i tamo obična poruka, cca sat vremena endomonda i isto toliko muzike na slušalicama. i koji app koji upalim tokom dana tipa readit, magnify, face itd.

ja sam jako zadovoljan baterijom.. naravno da može bolje ali glavno da nije loše, barem ne toliko loše kao što i ja sam pročitam tu i tamo

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...
EZY-E kaže...

Manje traje od 1020??

meni to nikako nije jasno, ti testovi... meni od 7 ujutro do cca 00:00 izdrži bez beda. sve mi je upaljeno (wifi kako kad, 3g, gps, motion tracker) napravim par poziva na dan od toga 2-3 duža (sa djevojkom), viber, messenger također po par poruka koje mi uredno dolaze  (koji post prije sam vidio da se neki žale), tu i tamo obična poruka, cca sat vremena endomonda i isto toliko muzike na slušalicama. i koji app koji upalim tokom dana tipa readit, magnify, face itd.

ja sam jako zadovoljan baterijom.. naravno da može bolje ali glavno da nije loše, barem ne toliko loše kao što i ja sam pročitam tu i tamo

Bitno da ti za ovo boldano drži baterija.

Ovo ostalo je nebitno. 

Zamisli da te zove žena/djevojka a mob ugašen?

Sami problemi kad se dođe kući. 

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
protjeran
skank666 kaže...
EZY-E kaže...

Manje traje od 1020??

930 imaš?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

da

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Da, 930.
15 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Opet isprobao 930 u vipu, ovaj put drugi uređaj, isto sa burn-inom + što mu je kamera zbugana, neće snimati a i zablokira nakon nekog vremena.

Ne kužim, kako je moguće da jedan flagship ima toliko problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EZY-E kaže...

Opet isprobao 930 u vipu, ovaj put drugi uređaj, isto sa burn-inom + što mu je kamera zbugana, neće snimati a i zablokira nakon nekog vremena.

Ja nisam vidio flagshipa bez problema. Kao što nisam vidio ni brand high-end laptopa bez problema. Niti skupih vozila. Sve je to današnja proizvodnja, gdje je bitnija kvantiteta i marketing, nego kvaliteta.

Fuck me I am famous.
15 godina
protjeran
guls kaže...
EZY-E kaže...

Ja nisam vidio flagshipa bez problema. Kao što nisam vidio ni brand high-end laptopa bez problema. Niti skupih vozila. Sve je to današnja proizvodnja, gdje je bitnija kvantiteta i marketing, nego kvaliteta.

Znam da sve danas ima neki bug, ali ovaj mob ih doslovno ima more, ono wtf?

Otiđi samo na wpcentral, najmanje 10 vrsta problema sam našao.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Da, ima ih, izgleda da je ta serija uređaja kronično patila od nedostatka (ili loše kvalitete) testiranja uređaja nakon proizvodnje. Kao da je prebrzo bačen na tržište. 

Ne znam kakva je situacija sa Icon modelima u SAD-u, jer to su praktički isti uređaji.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fiki_1 kaže...

Imam Lumiu 520 na Tele2 mreži ,i dobio sam update za koji piše da je kritičan i instalirao sam ga i piše mi da imam Lumia Denim ,ali ja ništa novo nisam dobio tipa Cortana ili ona nova tipkovnica.Ako može objašnjenje ?

mislim da osim jezika moras i regiju promjenit na USA.

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako da na IE stavim da mi Google bude početna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

Kako da na IE stavim da mi Google bude početna?

Ja nemam potrebe za tim, ionako gdje god se nalazio (na bilo kojoj stranici) samo u adresnu traku upisem sto trazim, stisnem enter, i evo google rezultata. Mozda se cak ni nemoze postavit pocetna stranica, nisam siguran.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 0:14 (DommY).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja očito onda imam sreće, jer sa svojom 930 iz VIP-a nisam imao nijedan problem. Sve je savršeno ispravno! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Takoder 930 iz tcoma, par mana al popravljeno
Probleme s ekranom mi je uzrokovao update "display"-a sa storea
Gubila je i signal, uzrokovano time sto je trazenje mreze bilo na automatski
Jos da xbox music i whatsapp prorade kako treba...
A ni denim ne bi skodio
Sretan Bozic i Nova godina
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Danas mi stiže 535-ca za poklon ženi (pa će njena lumia 630 stara 25 dana ići na prodaju) :)

Ako mi se svidi, možda joj uvalim moju 930-ku, malo za promjenu :)

Prodajem Murdered: Soul Suspect (PS4)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virty kaže...

Danas mi stiže 535-ca za poklon ženi (pa će njena lumia 630 stara 25 dana ići na prodaju) :)

Gdje si je kupio i za koliko novaca?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
12 godina
Virty kaže...

Jel ti 630-ka DS il obicna

Sami sebi smo najveci neprijatelji
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice