WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.844
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Zašto? Opet ćeš biti na istom. Evo, sad mi upravo stiže update za extras+info,"čarolijom" dobivam "Denim" sigurno.
Early adopter
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ma kakvo vraćanje OS-a?! Kad ia ako bude "službeno" onda možda...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo još jednog novog korisnika WP-a.. nakon 4 godine Androida.. WP je pravo osvježenje...

I uz put dobra igra za WP Order & Chaos Online je od prije koji dan besplatna :D

Smrt u penziji

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ažurirao "Extras + Info" na curinoj L520(T-Mobile) i dobila je "Denim" bez updatea :P... MS je stvarno nešt pošteno zahebao sa tom aplikacijom,kao i sa "Battery Saver" aplikacijom koja nikako da se sinkronizira sa baterijom(ne kaže dobar postotak)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

l520 na tmobileu, još nisam denim dobio

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

l520 na tmobileu, još nisam denim dobio

Ma nije jos ni jedna L520 na T-mobileu dobila,al "extras + info" cita kao da je gore "denim"... Problem je sto ovi kod kojih je dostupan "denim", ne mogu instalirat novi firmware ako imaju pfd i taj bug sa extras info aplikacijom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 16:59 (MasterPeace).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ne znam zaista koliko puta još trebam napisati isti post: za konkretno, 520, nema novog firmwarea, ista verzija je napisana na onoj stranici koja je bila i prije s 'Cyanom'. 'Denim' na 520tici je samo OS update, koji svako na PfDu već ima instaliran. Dakle, mi sa 520 u CV varijanti imamo tzv. 'Denim' već tjednima, samo to do danas ''nismo znali''. Kod mene se ažurirani extras+info i dalje glupira, pokazuje Cyan a trebao bi Denim.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Teerex kaže...

Ne znam zaista koliko puta još trebam napisati isti post: za konkretno, 520, nema novog firmwarea, ista verzija je napisana na onoj stranici koja je bila i prije s 'Cyanom'. 'Denim' na 520tici je samo OS update, koji svako na PfDu već ima instaliran. Dakle, mi sa 520 u CV varijanti imamo tzv. 'Denim' već tjednima, samo to do danas ''nismo znali''. Kod mene se ažurirani extras+info i dalje glupira, pokazuje Cyan a trebao bi Denim.

i meni sad pokazuje cyan hahah šta izvode majko mila..

EDIT: opet denim :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 17:46 (Klipson).
12 godina
protjeran
Teerex kaže...

Ne,nemaš denim tjednima,već imaš bug koji krivo pokazuje da je rjec o denimu... To imaju svi na pfd-u,bez obzira na uređaj... Denim je naziv za firmware, i čisto sumnjam da bi MS izbacio službeni GDR1 bez drivera za isti(kao što je to u slucaju pfd)... Na L520(CV) nije ista verzija firmwarea kao kad je bila na cyanu, a na brandiranima jeste,jer za njih još nije ni došao update...

11 godina
neaktivan
Ama babe i žabe... Jedno je OS, drugo firmware. Ako vam piše da imate Denim a niste uradili update to znači da imate bug, koji je prisuran već par mjeseci... Od treći ili četvrti put piše da je Cyan... Ja imam 1320 sa PfD i uredno piše Cyan, znači nemam bug kao ni update još uvijek...
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sada azurirani dodatci+informacije pokazuje cyan

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Jedan uređaj, dva "različita" firmwarea(ovisno jel uključen,ili isključen PfD)... :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ovaj kaos mi se nikako ne sviđa, ovog ni na Androidu nema. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Lumia 520  Country variant Denim  8.10.14219.341    3058.50000.1425.0003

S Microsmrtove stranice.

8.10.14219.341 - Ista verzija OSa kao trenutni PfD.

3058.50000.1425.0003 - ista verzija firmwarea koju imam već mjesecima. Ista verzija kao i Cyan, kad nam je zadnji put ažuriran firmware.

Dakle sve je apsolutno jasno. PfD+Cyan jednako je ''Denim'', kojeg slobodno sad možemo zvat tzv. Samo se treba pričekat da se extras+info dogovori sa sobom i da ga kao takvog prikaže i na PfD.

Usput, ovo znači da nisu riješili ni bug sa battery saver brightnessom, čemu sam se nadao zbog novog firmwarea, a za to nek se nose negdje gdje sunce ne dolazi.

Mislim, sve je to u redu i mene telefon lijepo služi, ali ako budem kupovao skuplji mob ikad, to će biti Android, ili iOS.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nepotrebno uzrujavanje oko peripetija koje zamjećuju samo ljudi koji prate ovu tematiku po IT forumima.  Kao što je spomenuto, sve radi,a ostalo su sitnice ili kao što kolega kaže "dok se postavke dogovore među sobom".

Ne vidim nikakav razlog za velika polemiziranja jer se ne radi o ničem što ima veze sa radom uređaja.

Kada već spominjete finese oko poliranja pojedinosti sa aplikacijom od baterije.  Isto se radi o trivijalnom činu kojeg će premazati glaspapirom.

Ne slažem se sa komentarima da negdje cvjeta cijeće ili ti korisnici nisu doživjeli zgode i nezgode Androida.

Hoćete primjer sakatog i pijanog izdanja ažuriranja...KitKat 4.4.2.  Sreća što Motorola izdaje ažuriranja pa je stigao 4.4.4.  Na Moto G nisam imao na punjenju natpis FULL, već je stalno pisalo Puni se.  Malo-malo nema sim kartice.  Ljudi pohisterizirali kada se svima baterija sa 100% u tri minuta smanji na 15%.

Gospodo, to su problemi,a ne ove trivijalnosti jel se firmware zove Mare ili Kate...ispravit će i nikom ništa,i ne utiče na rad uređaja.

Što će ljudi sa gore navedenim primjerom,ako im uređaj nikada neće dobiti 4.4.4?  A znate li koliko ih je..80%?!   Ako si flagship ili Nexus ili Moto-nešto, dočekat ćeš Lizalicu ili 4.4.4.  Ostali ostaju na sakatom 4.4.2.

Ovo sam sve naveo iz svog negativnog iskustva i navedeno smatram ozbiljnim problemima. Na androidu sigurno ne cvjeta cvijeće,da bi ga se prizivalo radi ovih nebitnih trivijalnosti. Dapače, većina sugovornika o ovom problemu spominje model L520.   Ne znam ima li neka tema od Alcatela ili Samsunga na kojoj se diskutira o njihovom 800kunskom uređaju i firmwareu?

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo dosao meni update - 930

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Meni još ništa na 930. Gdjd si kupio svoju?
12 godina
WindowsPhone - Općenito
L625 u ništaaa
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo Lumia Denim je tu - u Norveškoj

(puknem i screen ako mi netko kaze kak se to radi,nisam nikad imao potrebe pa ne znam )

edit: izguglao na brzinu :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 21:51 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li iceg novog i korisnog u ovom Denimu? Vidim svi zapeli ko...:D

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Nigdje ne mogu skuziti u koji koš trpaju 630 , hoce update prije ili poslije nove godine
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Dakle svi koji smo na PfD-u nećemo dobit "Denim" jer je MS iz nekog razloga odlucio izbacit GDR1 pod imenom "Denim", ali ne i firmware... Moja L930(CV) je na listi za update,al ne dobivam ništa jer imam posljednju verziju OS-a preko PfD programa... Zašto je tome tako zna samo MS... Inace je Nokijina praksa bila da službeni OS update dolazi i sa firmwareom,al izgleda da MS promjenio politiku...

EDIT: Moram se ispravit, povukla je i moja update, samo je trebalo iskljucit PfD...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 22:18 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cropunk kaže...

Evo Lumia Denim je tu - u Norveškoj

(puknem i screen ako mi netko kaze kak se to radi,nisam nikad imao potrebe pa ne znam )

edit: izguglao na brzinu :P

i kakva je kamera ima li šta novoga?'

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa malo sam nes nabrzinu pogledal,cini mi se da je bolja,da daje bolje slike,ali to ce netko tko se puno bolje od mene razumije jos bolje rec.i ne sjecam se jel si prije mogao upalit svjetlo kod slikanja,ali sad se moze. i isto sam isprobao radit foldere na pocetnom ekranu,vrlo lako ide.to je to sto sam na brzinu isprobao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo jućer mi je ponuđeno nekakvo kritično ažuriranje, poslje ažuriranja mi mob pokazuje da sam dobio denim update, radi se o lumiji 520 kupljena u linksu, nije zaključana i nisam nikada stavljao pfd...

I zanima me, što znači mali trokut pored indikatora signala (zadnja slika), to mi se zna pojavit i nestat samo od sebe ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

trokut se upali kad si u roamingu

Kappa
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 10:54 (Apachy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Roaming
16 godina
1BIT kaže...

Evo jućer mi je ponuđeno nekakvo kritično ažuriranje, poslje ažuriranja mi mob pokazuje da sam dobio denim update, radi se o lumiji 520 kupljena u linksu, nije zaključana i nisam nikada stavljao pfd...

I zanima me, što znači mali trokut pored indikatora signala (zadnja slika), to mi se zna pojavit i nestat samo od sebe ?

Trokutić je preuzet iz šučelja Symbiana i označuje ti roaming (nacionalni i internacionalni). Pretpostavka, a ti mi potvrdi ili me pobij: na Tele2 mreži si, van većeg grada i njihov signal nije najbolji na tvojoj lokaciji.

Zbog toga ti mobitel (jer Tele 2 ima ugovor s TMobile mrežom), prelazi na signal TMobile - a, kako ne bi ostao bez mreže. Ne moraš se brinuti, dodatnih troškova nemaš kada ti se mobitel prebaci u roaming na TMobile mrežu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 10:56 (WackyZG).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Poprilično sigurno da si u pravu, ja kad vidim trokutić ne brinem se znam šta je u pitanju.. jedino ako sam preko granice onda pazim na signal (isto tele2)  

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice