WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.047.991
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Gam3r kaže...
Dex.pwn kaže...
Nakon skidanja, ja npr. reinstaliram WP na mobu a tada igre budu koštale keša, dali ću ja morat kupit ili?

neces. I ja sam to mislio kada sam upiknuo besplatni mytube. Pisalo je da kosta i da ga mogu kupit i otiso sam pod to i onda kada sm stisnuo buy mi je rekao da ga vec posjedujem i da ga mogu nastaviti preuzeti.

Ista stvar i sa metrotubeom mi se dogodilo isto. Jednom kupis odnosno zgrabiš dzaba ostaje kupljeno kad god na nekom uređaju koristis taj MS account

vlastoručni potpis
15 godina
Zna li netko kakvu besplatnu aplikaciju za download youtube glazbe I konverzije iste u mp3 da ju mogu na mobu slušati? Probao sam preko 10 komada I sve lose. Ima li ijedna da mogu definirati ime izvođača I pjesme a ne da mi ju spremi kao unknown itd..
16 godina
izzy007 kaže...
Zna li netko kakvu besplatnu aplikaciju za download youtube glazbe I konverzije iste u mp3 da ju mogu na mobu slušati? Probao sam preko 10 komada I sve lose. Ima li ijedna da mogu definirati ime izvođača I pjesme a ne da mi ju spremi kao unknown itd..

a da probaš skinuti jednostavno mp3, ne znam kakva je to muzika da baš se ne može naći na netu mp3 format :)

Ili možda griješim.  Imaš stranice kao mp3skull npr, gdje možeš preslušali muziku, pa ako ti se sviđa "kupiš", ili "kupiš" na nekim drugim stranicama {#}

11 godina
neaktivan
16 godina
Samo da se malo pohvalim. Dobio sam u subotu rani rođendanski poklon, Lumiju 930. Slikati ga neću, svi znamo kako mobitel izgleda. U ovih 2 dana koliko je kod mene, jako sam zadovoljan s njom, definitivno se osjeti unaprijeđenje sa 520 (najviše u dijelu da nema više resuming svako malo). Jedinu manu koju bih izdvojio je što nakon otključavanja treba prvo povući ekran prema gore da bi ekran prihvatio spuštanje prema dolje na početnom ekranu. Bateriju neću komentirati jer ga teroriziram, ali i ovako izdrži cca 4 sata on screen time (slobodna procjena) u komadu.
17 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
 Jedinu manu koju bih izdvojio je što nakon otključavanja treba prvo povući ekran prema gore da bi ekran prihvatio spuštanje prema dolje na početnom ekranu.

Ne razumijem ovo... Misliš na action centar? Ako da, moraš upalit opciju da ti da pristup action centru iz lock screena.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Ne. Nakon unlocka neće prihvatiti scroll niti pritisak na neku ikonu na Start screenu ako ga prvo ne povučeš prema gore. Meni ne stvara problem, ali eto, čisto da ne ispadne da je mobitel bez mana. (i da, čuje se rattle iz njega kad ga zatreseš, ali me to ni najmanje ne smeta)
15 godina
O cemu ti pricas prijatelju?
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina
WackyZG kaže...
Ne. Nakon unlocka neće prihvatiti scroll niti pritisak na neku ikonu na Start screenu ako ga prvo ne povučeš prema gore. Meni ne stvara problem, ali eto, čisto da ne ispadne da je mobitel bez mana. (i da, čuje se rattle iz njega kad ga zatreseš, ali me to ni najmanje ne smeta)

Tako je napravljeno, unlock na tipku pa povučeš sliku prema gore i voila sve radi. Ako je tebi to problem onda nije smartphone za tebe.

http://freebitco.in/?r=624635
16 godina
Kasnije ću napraviti video pa ćete vidjeti o cćemu pričam.Trenutno sam zauzet.
15 godina
neaktivan
Rattle tj suskanje je OIS, opticka stabilizacija, ne losa izrada
15 godina
WackyZG kaže...
Kasnije ću napraviti video pa ćete vidjeti o cćemu pričam.Trenutno sam zauzet.

ajde bas me zanima jer i ja imam lumiu 930 i nemam pojma o cemu pricas...

i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina
WindowsPhone - Općenito

@apoteka: OK, hvala na pojašnjenju, iako nisam ni mislio da se radi o lošoj izradi, ali sam na godišnjem i ne da mi se visiti kod familije na njihovom računalu, pa nisam ni istraživao što to šuškanje jest. 

@ostali: Evo video, točno se vidi o čemu pričam. Napominjem opet, ne smeta me, samo kažem što se događa s mobitelom. Sutra, kada se vratim doma, napraviti ću još i hard reset, ali, čak i da ostane tako kako jest, neka je. S mobitelom sam prezadovoljan. Nego... tko ima preporuku nekog dobrog tankog casea za nju? Da je zaštitim, jer... ja koliko sam šeprtljav, ubrzo bi moglo biti udubina po okviru i guljenja stražnje maske. 

Video: 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 12:46 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WackyZG kaže...

Vjerojatno se koju sekundu duže učitava start screen, budući da imaš i sliku na njemu te još koristiš Lock Screen aplikaciju.

Swedish latin super funk.
16 godina
WackyZG kaže...

Video: 

Kod mene je instant. Baci hard reset i nemoj instalirati ni jednu alplikaciju za lock screen. Ova od sisetema je sasvim dovoljna.

17 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

@apoteka: OK, hvala na pojašnjenju, iako nisam ni mislio da se radi o lošoj izradi, ali sam na godišnjem i ne da mi se visiti kod familije na njihovom računalu, pa nisam ni istraživao što to šuškanje jest. 

@ostali: Evo video, točno se vidi o čemu pričam. Napominjem opet, ne smeta me, samo kažem što se događa s mobitelom. Sutra, kada se vratim doma, napraviti ću još i hard reset, ali, čak i da ostane tako kako jest, neka je. S mobitelom sam prezadovoljan. Nego... tko ima preporuku nekog dobrog tankog casea za nju? Da je zaštitim, jer... ja koliko sam šeprtljav, ubrzo bi moglo biti udubina po okviru i guljenja stražnje maske. 

Video: 

makni taj beta app i sve će biti OK. iako je lijep sje8an je do jaja. on ti je uzrok lagga

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
x18x05x kaže...

Kod mene je instant. Baci hard reset i nemoj instalirati ni jednu alplikaciju za lock screen. Ova od sisetema je sasvim dovoljna.

skank666 kaže...

makni taj beta app i sve će biti OK. iako je lijep sje8an je do jaja. on ti je uzrok lagga

Maknuo sada i da, radi normalno. BTW. ako netko hoće Doodle Jump za 0 kn, sada sam vidio da je danas u MyAppFree besplatan. 

@skank: samo sam app maknuo, bez hard reseta. Lijep app za lockscreen, ali treba još dosta dorade očito. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 13:13 (WackyZG).
17 godina
odjavljen

ne hard reset. samo makni taj app i postavi neki drugi za lock screen

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Jel netko zna zašto ne mogu napraviti račun na xbox.com? Imam hotmail račun i sve, kliknem na Join, postavim si na Croatia i nakon toga pritisnem Agree i Chrome mi izbaci da ima previše petlji za preusmjeravanje. Kako da ga napravim onda? Hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...
Jel netko zna zašto ne mogu napraviti račun na xbox.com? Imam hotmail račun i sve, kliknem na Join, postavim si na Croatia i nakon toga pritisnem Agree i Chrome mi izbaci da ima previše petlji za preusmjeravanje. Kako da ga napravim onda? Hvala :)

Probaj sa IE ili sa Mozillom.

14 godina
odjavljen
Pokušao s IE koji je na Windowsu 8.1 i opet neće :/
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Odo malo na Android, HTC One Mini 2, trenutno nema telefona koji mi se sviđa u ponudi WPa, da je do 4,5" s pristojnim specs. Čekat ću WP10, možda bude nešto vrijedno vraćanja.

A iskreno kako Nokie nema, WP i ne zanima toliko.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

E, sad kad si to već spomenuo... Već sam par puta rekao kako me ne smeta što nema nokije ali... Ipak imam strah od budućih MS telefona ali samo po pitanju kamere. Nokia, kao što sam se i uvjerio, ima kameru da boli glava pogotovo na neprežaljenoj bivšoj l920 a kako će to MS izvest ostaje za vidjeti.

Eto jedino me to malo brine.

14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Netko?

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

E, sad kad si to već spomenuo... Već sam par puta rekao kako me ne smeta što nema nokije ali... Ipak imam strah od budućih MS telefona ali samo po pitanju kamere. Nokia, kao što sam se i uvjerio, ima kameru da boli glava pogotovo na neprežaljenoj bivšoj l920 a kako će to MS izvest ostaje za vidjeti.

Ja mislim da će hw ostati isti da je u pitanju samo rebranding. Neke Lumie su kao glavni prodajni adut imale upravo kamere, ne vjerujem da ce sad nesto mjenjati. Msm bili bi ludi da to urade.

12 godina
protjeran
skank666 kaže...

Nedavno su na WindowsCentral portalu, bile objavljene navodne slike L1030, a i zadrzali su partnerstvo sa Carl Zeissom, tako da se po pitanju kamere nece nista promjenit...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 11:10 (MasterPeace).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Mislim da je bilo i za očekivati da će zadržati partnerstvo sa Zeissom, Nokia je bila jedini proizvođač koji je imao Zeiss optiku

www.wpnovosti.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Strpi se još malo... :)

http://wmpoweruser.com/sadly-the-lumia-1030-will-never-be/

Ništa dečki, ostajte zdravo, 820ka ide ženi, nadam se na proljeće boljim vijestima. Pozdrav.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
Kako odabrati 4g u mobilnim mrezama, imam 2g i 3g, htc 8x no nema nigdje 4g.. nalazim se u zagrebu
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dali instalirate aplikacije na mobitel ili sd karticu? sta je bolje? posto imam samo 4gb prostora na mobitelu i karticu od 8gb class 10 razmisljam o prebacivanju app na sd

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice