WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.047.955
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

ako si pravio backup aplikacija i postavki onda ti se izgled start zaslona spremi. Ja kad sam radio hard reset sve se spremilo i samo sam odabrao backup i sačekao 10ak minuta da se sve instalira i posloži

www.wpnovosti.com
14 godina
neaktivan

Jesam jesam. Imam problem resetira sam telefon i opet neće da otvori ništa osim aplikacija sustava fotografije, poruke, pozive i ostalo, niti jedna druga app neće da se otvori, morat ću je flashat opet na neki drugi CV original mi je bila na njemackoj nekoj pa nije htjela update na 8.1 niti pomoću PfD, pa sam flashao neki Francuski i sve super do ovog zadnjeg updatea :(

vlastoručni potpis
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

instalirao ovaj zadnji preview i radi tile od batery savera ali je pokazate procenta na plocici muljav...dok je ikonica baterija kristalno jasna, broj i znak % je iskrzan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Klipson kaže...
Danijel14 kaže...

Jel tebi sta drugačije u Battery Saveru? Gore je netko spominjao neke postotke koliko što troši al kod mene se ništa nije promjenilo, i šta više ne izbace DENIM neg kojekakve critical update a ništ ne promjene...

Da, battery saver mi radi kako i piše da treba: postotak na live tileu i dodatne opcije

Nemam 14 godina
13 godina
Danijel14 kaže...
Klipson kaže...
Danijel14 kaže...

Jel tebi sta drugačije u Battery Saveru? Gore je netko spominjao neke postotke koliko što troši al kod mene se ništa nije promjenilo, i šta više ne izbace DENIM neg kojekakve critical update a ništ ne promjene...

Da, battery saver mi radi kako i piše da treba: postotak na live tileu i dodatne opcije

ha ne kužim onda u ćemu je problem, nije da mi sad život o tome ovisi al me takve stvari nerviraju a i volio bi vidjet postotak na startu a ne gore ić u notification centar, sad mi je čak i live tile skroz prozirna bez ićega...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 13:27 (Klipson).
16 godina
Memphis kaže...
x360gamer kaže...
Memphis kaže...
bik kaže...
Jel uzeo tko lumiu 730/735 da napise kratku recenziju jer se kontam pocastit za Bozic?

kaj te zanima?

i mene ovo zanima..

Prvenstveno kamera? Ako moze par slika dan/noc, na zatvorenom/otvorenom.

Inace nisam fan mobilnih igara, al gore sta je kolega stavio crash serijal s PSone, to bi htio svakako imat (nostalgija). Pogotovo jer su besplatne. Kako rade te igre?
LP

Imaš tu jednu recenziju ... http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/4431/Nokia/Lumia-730-Dual-SIM i više o kameri, po meni je kamera čisto solidna ....

ja ti nemam nekih slika al evo nešto sam stvaio što je slikano bez blica ... za igre nemam pojma to nikadn nisam igrao na wp i nemam pojma o tome ... a što se tiče ostalog dizajn je odličan telefon je lagan i tanak, software radi dosta brzo kao i na ostalim uređajima ... čak i brže u odnosu na L820 ... dual sim je odlično riješen što je i glavna karakteristika ovog telefona za mene ...

Nisam citao cjelu recenziju, otisao sam odmah na podrucje kamere. Ovo me bode u oci:
"Rezolucija kamere je 6.7 megapiksela, nije moguće odabrati da fotografije budu manje, a senzor kamere je 1/3.4 - inčni, f 2.2. Formalno, fotografije bi trebalo da budu slične kao kod modela Lumia 930, a u praksi fotografije su življe nego od vodećeg modela,svetlije, više zasićene, u mraku se može videti više detalja."

Mozda je greska, pa je trebalo pisat 830 lumia. Kako god bilo, ispod teksta su slike 730 vs 830. Moram priznat da mi na 730 po danu slike radi toplijih boja izgledaju bolje (makar nisu realne), dok po mraku se vidi velika razlika (pogootvo prilikom zumiranja).

To je moje misljenje.

Osobno, mislim kupit oko Bozica mob, te cu ga def. kupovat preko njuskala. Nazalost, kakvo je stanje, lumie 730 nema, dok 830 je precjenjena i cjene su 100-200 kn nize nego u ducanu. Lumia 930 se dade nac vec od 2000 kn,par mj stara, s garancijom, tako da mislim da je to trenutno BB.

Lumiu 730 cu ipak preskocit, jer nije neka razlika u odnosu na trenutni ATIV S, cak je mozda i losija.

Lumia 830 mi je nekako "premali" skok (tu negdje kamera s 920tkom), pa mislim da ce biti LUMIA 930!

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Glavni CEO nokije, jasno je dao do znanja, da se Nokia ne planira vratit na tržište smartphonea, nakon što istekne rok zabrane, kojeg su potpisali sa MS-om, tokom preuzimanja mobilne devizije od strane MS-a... Dakle, sada službeno možemo reč "RIP NOKIA", bar što se smartphonea tiće...

http://www.windowscentral.com/do-not-look-nokia-return-smartphone-business

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nokia se bavi nečim drugim Link

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 20:44 (majstorSZ).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imamo još jednog korisnika WP. Uzeo mami telefon, tražio Lumiu 520 nisam našao pa onda uzeo 530.

8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nokia je nekada radila satelitske prijamnike za televizore, ako ništa drugo, bilo bi ljepo vidjeti nokijine televizore u trgovinama ili bilo kakvu tehnologiju, bijelu tehniku, klime...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ekipa jel zna neko da li vip zakljucava wp mobitele. Konkretno da li je lumia 930 iz vipa zakljucana?
i nogom u guzicu je korak naprijed
14 godina
neaktivan
crodrot kaže...
Ekipa jel zna neko da li vip zakljucava wp mobitele. Konkretno da li je lumia 930 iz vipa zakljucana?

Ove sve prve što su bile nisu zaključane.
Za ove koje su kasnije stigle, ne znam. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
Hvala znaci najvjerojatnije nisu ni sad zakljucani...
i nogom u guzicu je korak naprijed
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Često uslikam neke stvari kada se ne želim truditi zapamtiti nepotrebne informacije.  Ovog puta sam slikao neka sredstva za čišćenje koja trebam kupiti  u kozmu ili dm-u.

Pogledajte Info o fotografiji u desnom izborniku (onedrive).  Ovo neka vrsta prepoznavanja teksta ili što?  

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, prepoznaje tekst.. jako dobra stvar

www.wpnovosti.com
16 godina
Mičić kaže...

Često uslikam neke stvari kada se ne želim truditi zapamtiti nepotrebne informacije.  Ovog puta sam slikao neka sredstva za čišćenje koja trebam kupiti  u kozmu ili dm-u.

Pogledajte Info o fotografiji u desnom izborniku (onedrive).  Ovo neka vrsta prepoznavanja teksta ili što?  

Saznali smo da si kupio haltere. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 10:08 (amater_2).
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zaba m token nije moguće koristiti na wp-u? da li ide aplikacija na blackberry ili bas mora biti android/ios?

0 0 hvala 0
18 godina
Stigo updejt za Viber.
Nadam se de nece poruke vise kasniti
14 godina
neaktivan

Malo mi je teško povjerovati da će Viber nakon ove nadogradnje biti nešto bolji {#}

www.wpnovosti.com
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Odsjece li vama dio ekrana na dnu u chatu na novom viberu? Ja imam nekih 5 mm crnog ekrana sada...ulazak u chat sad je trzav, barem meni na 1520...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni na L920 se čini ok, grafički sve dobro prikazuje ali sam primjetio da malo trza kad otvaram grupni chat.. Prilikom otvaranja grupnog chata dole na dnu bude crno pa se onda učita i onaj dio sa slušalicom, mikrofonom itd. 

rotacija zaslona u chatu isto dobro radi 

www.wpnovosti.com
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Na 520 grafički je sve u redu. Čini se brže nego što je bilo (a na 520 je bilo stvarno koma koliko je app bio spor).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ovako je kod mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koristi li itko svoj wp sa bluetoothom u autu?
Planiram uzest bt radio pa me zanima kako sve
funkcionira s glazbom, pozivima, imenikom itd
15 godina
Kako maknuti favorite iz internet explorer u windows 8.1
Naime reinstalirao sam windowse te sada koristim isti account na mobu I win 8.1 te mi je sad u win 8.1 u explorer povukao I favorite s mobitela pa su sad pomiješani. Dali će se isti obrisati I sa mobitela ako ih pobrišem ručno u windowsima ili ima neka druga for a da se sakriju u windows iE-u. Naravno ista stvar je I sa mobom. I tamo su sad favorite od windows ie-a
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Bogami ovaj novi update za viber je poprilicno dobar. Aplikacija mi je ljepsa, brze radi i za sada nemam nikakvih problema. - L1020 

0 0 hvala 0
18 godina
apoteka kaže...
Koristi li itko svoj wp sa bluetoothom u autu?
Planiram uzest bt radio pa me zanima kako sve
funkcionira s glazbom, pozivima, imenikom itd

Ja koristim i sve radi uredno.

Jednom ga poveza sa radiom i od tad se druže nerazdvojno.

Radio napiše poruku kad je baterija pri kraju, pametan mali :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koja je po Vama najpolovoljnija Lumia ispod 1k kn? Nekako me istraživanje navodi na 630..

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koja je vrijednost Lumie 710 - 2g stara, sve radi, neoštećena?

I molio bih  korisnike Lumie 530 i 630 da iznesu svoja mišljenja o navedenim modelima.

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice