Moja 920 je krckala kao luda, ne samo straga, nego kada uzmem normalno u ruku, tj. blago pritisnem bocne ivice.
Koliko se sjecam, moja 920 je bila ko tenk, moderna nokia 3310 po cvrstoci..
Moja 920 je krckala kao luda, ne samo straga, nego kada uzmem normalno u ruku, tj. blago pritisnem bocne ivice.
Moja 920 isto malo krcka kad se stisne po rubovima ekrana, tu i tamo ko da ima malo lufta unutra. Ali nije tako strašno, kako god okrenem super mi je mob.
ima li tko htc 8s ili 8x pa da mi napise kratku recenziju o mobu ako nije problem?
imam problem u vezi slušalica na svojoj lumiji 520, znači događa mi se da cujem samo na jednu slusalicu (nije do slusalica, vise sam ih isprobao) dok nakon nekog vremena kad ih ponovo ukopcam cujem na obadvije, kako da sada rijesim taj problem jer stvarno ide na zivce
Je li itko s kupnjom lumije 930 dobio bezicni punjac?
ja ne
ni ja...
Je li itko s kupnjom lumije 930 dobio bezicni punjac?
E sad bi ti.... 
jer vidio sam da neka trzista dobijaju
nisam ni ja inace, jucer kupio 930
a nista, pravac ebay...
jel to bas mora bit DT-900 bezicni punjac ili moze neki drugi?
mislim ako se ne varam da se u UK dobiva? moj iz vana,ali nista,samo osnove.
https://www.facebook.com/groups/thewindowsphone/
Ovo je grupa koju pratim. Vidim da je vec netko da link na vijest iz drugog izvora. :P
sta te tocno zanima?
zanima me kakv je u radu, ima li lagga, kvaliteta ekrana i kucista, koliko baterija traje, hoce li dobit update na windows phone 9, kvaliteta kamere i slika itd... trenutno ciljam na x8 samo me brine to sto nema microsd utor
sta te tocno zanima?
zanima me kakv je u radu, ima li lagga - nema
, kvaliteta ekrana i kucista -odlična
, koliko baterija traje - prosječno
hoce li dobit update na windows phone 9 - to ni Steve Jobs ne zna, recimo da nece, jedino ces moci stavit wp 9 dp ako su glasine tocne
kvaliteta kamere i slika itd... iznadprosjecno dobra
koliko vidim na njuškalu se krecu od 1000-1500kn, mislim da nema bolji mob za te novce ako ima neka me netko ispravi. eventualno ako upecaš L920 i ne smeta ti tezina.
s obzirom koliko su nokie smatram x8 best buy windows phone za male novce... dal baterija moze bez problema izdrzat cijeli dan?
Na 8x baterija može izdržat cijeli dan bez problema
Probaj easy transfer.
radije bi nesto s cime mogu browseat shareane foldere na pc
edit: ShareFolder Explorer, nasao
možda i pushbullet
http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/pushbullet/b6764b31-9f2a-4ba4-9e00-aba343928459
mozda te jednostavno ignorira?
mozda te jednostavno ignorira?
Vidim da imaš 16 godina i još si mlad, svi smo bili mladi
. A da jednostavno pustiš tehnologiju i odeš pitati jel ima kakvih problema i tenzija među vama?