WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.703
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

sponzorira stranicu, nista vise...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

onemusic, musicstatic, muzik, musicnow... ovaj xboxmusic je posebna vrsta govna a još ga i plačam... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Šta je meni jedninom bolji xbox music na wp8.1, od staroga wp8, ja bi osobno najviše volio imati winamp-ov player, ali ga nema za wp {#}

Nego mene muči xbox video, od zadnjeg ažuriranja aplikacije kad stisnem ikonu za full screen mi se zamrzne i neće vrtit video, pritiskom tipke za natrag se vratim u meni i bez problema ponovno porenem video i vrti ga takvog kakav je, ali se zamrzne čim povečam sliku...

druga ikona sa desne strane druga ikona sa desne strane
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 15:46 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...
Jel jos netko ima problem sa xbox music zivom plocicom i lock screenom? U aplikaciji mi normalno pokaze sliku izvodaca, al na lock screenu i zivoj plocici ni vidit... Do nedavno mi sve normalno radilo, sad nece...

Tebi bar prikaže što trenutno svira, meni ni to, imam samo nepomičnu ikonu slušalica... {#}

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koliko memorije vama zauzima sustav u senzoru pohrane na windows phone 8.1?

meni je 2.38GB pa sad neznam jel to malo previse ili tako treba biti? :/
uredaj je nokia lumia 520. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nemesis777 kaže...

Koliko memorije vama zauzima sustav u senzoru pohrane na windows phone 8.1?

meni je 2.38GB pa sad neznam jel to malo previse ili tako treba biti? :/
uredaj je nokia lumia 520. 

Meni 2.49Gb, u svakom slučaju wp8.1 toši više od wp8, wp8 je koristio 1.9Gb, također imam lumiu 520...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 16:32 (1BIT).
18 godina
1BIT kaže...
MasterPeace kaže...
Jel jos netko ima problem sa xbox music zivom plocicom i lock screenom? U aplikaciji mi normalno pokaze sliku izvodaca, al na lock screenu i zivoj plocici ni vidit... Do nedavno mi sve normalno radilo, sad nece...

Tebi bar prikaže što trenutno svira, meni ni to, imam samo nepomičnu ikonu slušalica... {#}

probaj razvući ikonu do pune veličine.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Siguran sam da je negdje tu pisalo, ali kako riješiti sljedeći problem (javlja se mislim random od WP8.1 updatea, Lumia 920). Dakle, danas sam zakasnio na posao jer je alarm "zvonio" bez zvuka (na ekranu uredno pisalo snooze/dismiss)... Isto tako kada zovem na mobitel uopće ne zvoni. Ovako glazba, razgovor, sve normalno. Frend na L520 ima isti problem od kad je instalirao update.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Sve vise nekako zazirem od instalacije updatea 8.1...{#}

1 1 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa znaš da mi je puna kapa... Da me pas nije probudio još sad bih nadoknađivao.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Mene ovaj Music yebe i yebe, danas kad pustim neku muziku ne mogu doći uopće do Now Playing screena, wtf?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Postoji,stara i mudra..IF WORK,DONT FIX IT..!! A moja 520 mi savrseno radi na 8.0...Kako sami prije rekao,uz manja poboljsanja na sistemskom nivou,i vise na vizualnom,ne dobivam nesto,radi cega mogu sve stavljati na kocku...

PITANJE..Jel kome palo na pamet,da se to pojavljue(problemi) ,ovisno o lokalizaciji..Jel ima tko iskustva,primjer iz Njemacke,kako je prosao sa CYAN-om,na 520 Lumiji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 19:27 (duhonja).

0 2 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Siguran sam da je negdje tu pisalo, ali kako riješiti sljedeći problem (javlja se mislim random od WP8.1 updatea, Lumia 920). Dakle, danas sam zakasnio na posao jer je alarm "zvonio" bez zvuka (na ekranu uredno pisalo snooze/dismiss)... Isto tako kada zovem na mobitel uopće ne zvoni. Ovako glazba, razgovor, sve normalno. Frend na L520 ima isti problem od kad je instalirao update.

Obrisi sve alarme i postavi ih opet na novo, nisam siguran da li ce pomoci ali mislim da bi trebalo. Testiraj i vidi sam. Takoder restartaj mobitel (ugasi upali).

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 19:30 (DommY).
18 godina
duhonja kaže...

Postoji,stara i mudra..IF WORK,DONT FIX IT..!! A moja 520 mi savrseno radi na 8.0...Kako sami prije rekao,uz manja poboljsanja na sistemskom nivou,i vise na vizualnom,ne dobivam nesto,radi cega mogu sve stavljati na kocku...

PITANJE..Jel kome palo na pamet,da se to pojavljue(problemi) ,ovisno o lokalizaciji..Jel ima tko iskustva,primjer iz Njemacke,kako je prosao sa CYAN-om,na 520 Lumiji?

Frendova 520 je kupljena tu, moja 920 u Njemačkoj. Isti problemi.

16 godina
protjeran
duhonja kaže...

Istina, wp8 je bila mila majka, Music je odličan bio, sad bi se najrađe vratio na njega.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
18 godina
DommY kaže...

Obrisi sve alarme i postavi ih opet na novo, nisam siguran da li ce pomoci ali mislim da bi trebalo. Testiraj i vidi sam. Takoder restartaj mobitel (ugasi upali).

Jesam, opet isto. Niti ne zvoni kad netko zove... A taman sam se razveselio novinama :S
Na WP8 se više ne mogu vratiti sad kad imam prozirne tileove i notification center.

17 godina
Lovac kaže...
DommY kaže...

Jesam, opet isto. Niti ne zvoni kad netko zove... A taman sam se razveselio novinama :S
Na WP8 se više ne mogu vratiti sad kad imam prozirne tileove i notification center.

Jedino hard reset mi jos pada na pamet..

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Istina jest,na srecu da mi muzika,kao niti drustvene mreze nisu bitne,kao niti nesto tipa Whatsapp-a,iskljucivopush mail,wetter,tu i tamo koja slika,video uglavnom poslovni dio...Jel tu imao tko problema na 8.1?

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ipak je to Windows. Ugasio, upalio i radi -.-
Ali i dalje me brine što točno uzrokuje problem jer se nikako ne mogu pouzdati u ovo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

jel se mogu kak maknut nasa slova iz hrv tipkovnice, retardirano je nemogu se naviknut i jel moguce kad sam npr. u messengeru ili whatsappu da se ne salje poruka kad stisnem enter na tipkovnici?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da. Skini englesku tipkovnicu i nema nasih slova, ja je uvijek koristim i jos kada pisem na engleski onda koristim swype tipkovnicu. Za ovo drugo pogledaj opcije pojedine aplikacije.
Windows Phone FTW
18 godina
WindowsPhone - Općenito

ja sam imao problem nakon updejta da nisam mogao uci u postavke za touch i jos par drugih postavki.

Ja sam napravio updejt odmah cim sam kupio telefon

tako da ne znam jel to updejt kriv za te bugove ili ne.

stalno bi me vracalo u osnovni settings screen.

Napravio sam soft reset i time sam rijesio sve osim toucha.Touch opcije sam rijesio jucer jer sam se konacno natjerao da napravim hard reset.

I sad sve radi.

Probaj i ti.

Ali prvo napravi backup postavki, aplikacija itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 21:11 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

jel znate kak da instaliram ovu aplikaciju? nece bi zbog regije u kojoj zivim, probao sam postavit na sjedinjene americke drzave ali svejedno nece instalirat, pise nepodrzano, inace imam lumiu 920 wp 8.1

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
domac5 kaže...

jel znate kak da instaliram ovu aplikaciju? nece bi zbog regije u kojoj zivim, probao sam postavit na sjedinjene americke drzave ali svejedno nece instalirat, pise nepodrzano, inace imam lumiu 920 wp 8.1

pa piše da je: This app is no longer published

ko je jamio jamio je... ja jesam već od prije

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

a je8ate ista ko ova... malo mi i je bilo čudno..

16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

To se meni isto dogodilo prošle godine na l920 kada je bio update sa 7.8 na 8.0 ako se ne varam... isto tako nije zvonio alarm dva dana zaredom, prvi dan sam mislio da ga nisam čuo.. nikad u životu nigdje nisam zakasnio i eto taj dan na posao zakasnim... malo mi falilio da zbog toga na njuskalo stavim mob :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 7:40 (dasoo988).
16 godina
dasoo988 kaže...

To se meni isto dogodilo prošle godine na l920 kada je bio update sa 7.8 na 8.0 ako se ne varam... isto tako nije zvonio alarm dva dana zaredom, prvi dan sam mislio da ga nisam čuo.. nikad u životu nigdje nisam zakasnio i eto taj dan na posao zakasnim... malo mi falilio da zbog toga na njuskalo stavim mob :)

Si siguran da je bio takav update? {#}

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
kratos091 kaže...
dasoo988 kaže...

Nisam 100% siguran... neki update je bio... mozda GDR2 {#}

16 godina
dasoo988 kaže...
kratos091 kaže...
dasoo988 kaže...

Nisam 100% siguran... neki update je bio... mozda GDR2 {#}

Jbt, stari ti si jedini na svitu koji je taj update dobio. 
NITKO, ali NITKO nije dobio update sa 7.8 na 8.0.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 9:15 (amater_2).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice