WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WP8 - Općenito
evang kaže...

Ja sam imao Prestigio androida,nakon godinu i pol  dana korištenja ne bi više išao na njih ni da sam uzeo android.

Iskreno kad sam ga ja kupovao nije bilo baš konkurencije u tom cjenovnom razredu,sad je ima čak i od "jačih" imena( nije da patim na marke).

Jedna od stvari koje su me živcirale (pretpostavljam da to neće bit problem kod WP) bio je nedostatak ikakvih updejtova i nepostojanje dodatne opreme u vidu maski i slično.

U globalu dosta loš mob,GPS-u treba 5 min da se spoji,često krešanje i resetiranje,baterija prducnula nakon godinu dana tako da sam ga na kraju punio 2x dnevno,kamera loša-po danu još prođe ali čim je slabije svjetlo jedva se išta vidi.

Radi se o 4055 modelu koji na papiru izgleda kao ok mob,ali nije.

Da napomenem da sam totalno nezahtjevan korisnik.

Za 200njak kn više dobiješ provjereni uređaj.

Nadam se da ti sam ti bar malo pomogao.

tako je i kod 8500. nakon 2 tjedna ni "bu ni be" od maski i folija. koga god zovem, nitko nema niti misli naruciti.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
13 godina
WP8 - Općenito

Mislim da ti je tu problem što ih Prestigio ne proizvodi.

Ima neke modele koji dolaze sa futrolama,ali gel maske i slično mislim da buš teško našao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DommY kaže...

Jucer, nakon cca dva tjedna cekanja, Lumia 925 je napokon u mojim rukama {#}

Mob je odlican naravno, samo je lose jer ima samo 16 odnosno 11-12gb memorije. Da bar ima za karticu bio bi skoro pa savrsen al ok. Al za 1300kn koliko sam ga ja platio, boljeg nema sigurno{#} (ispao me jeftinije od prodane L920).

Trebao bi preporuku nekog kvalitetnog screen protectora, po mogucnosti da se na njemu ne vide otisci prsta ako je to uopce moguce, pa ako moze neka preporuka sa ebaya, ili jos bolje ako netko sa foruma ima viska javite se.

Koji case koristite? Vjerovatno bi si uzeo jedan iako ne mislim to nosit previse..

Baterija ce biti losa vjerovatno kao i na L920, nikad mi nisu te baterije kako treba, slabo drze...

imas more protektora na ebay-u ali ako vec ne zelsi da ti se vide otisci prstiju ciljaj na neke matt protektore (to su ti oni 'hrapavi') i iskreno ljepse ti mob s tim i izgleda vjeruj mi ;)

12 godina
crozoki kaže...

Jel ima još netko da je kupio Prestigio multiphone 8500 duo osim Bassa?

Ajmo ljudi javljajte se tko je kupio taj telefon i stavljajte svoja iskustva.

Danas bio kod prijatelja koji ima servis za mobitele i reko mu da bi kupio tog Prestigia, a on me isprdo do zemlje {#}

Kaže pa kud češ od svih mobitela to kinesko smeće, pokazo mi neki prestigio koji je kod njega na servisu i kaže evo za njega baterija koju čekam košta 160 kuna, a za samsunga od 4000-5000 baterija jeftinija.

Kaže bolje kupi iphone 4 za te pare, a ja ne bih ništa osim windows phonea, android imam i zgadio mi se, iphone ne volim itd.

Prestigio ima dobar hardware za te novce, jedino je pouzdanost odnosno kvaliteta nepoznanica za mene.

Nemam para da bacam na mob svakih 6 mjeseci pa ne želim da mi mob završi na servisu nakon mjesec dana.

Jak mi je taj serviser, prvo i osnovno Prestigio nije kinesko smece vec CIPARSKO a to bi jedan serviser triba znat. Sto se tice kvalitete ja imam doduse sad je kod starijeg sina Prestigio 4040duo i mogu rec da je odlican za novce koje sem za njega da.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 16:36 (nicky.sl).
18 godina
WP8 - Općenito

Mislim da Prestigio samo brandira kineske tablete pod svojim imenom, mozda grijesim.

Imam Prestigio 9.7 tablet, platio sam ga 200 EURA, odmah baterija nije valjala, tj. nije se mogla puniti, nakon komplikovane procedure zamjene (kupljen u Njemackoj i jedva su htjeli zamijeniti za novi, kada je vec dobro kasnio sa servisa), dobio sam novi.

Kod novog je baterija bila OK u startu (mada je umjesto njihovih 6 sati, trajala oko 4), ali je riknula nakon nesto vise od pola godine, tako da ne drzi duze od pola sata, tj. koristenje je moguce jedino na punjacu.

Update je bio samo jedan, i to minoran, ali je ostao na verziji 4.03 androida iako su dugo obecavali update.

Ima 1Ghz Cortex i 1GB RAM-a, kada instaliram par aplikacija, vec nesnosno uspori (dobro, to je mozda i do Androida, ali ipak je mislim dodatno prespor i neoptimiziran na njemu). Imao je i dodatnih musica, nekad jednostavno nece da se ukljuci i sl.

Sto se mene tice, zavrsio sam sa Prestigiom i ne mogu ga nikome preporuciti.

0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

vezano za screen protector za 8500. na ebayu sam narucio ovaj screen protector. odaberite model a830 jer je skoro u dlaku isti kao i prestigio 8500 duo. slikonskih maskica i tvornickih folija jos nema ali za prvu silu, ovo ce posluziti.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
15 godina
Postoji li kakav app da može odraditi download nekog filea sa net-a. Imam url, kad ga kliknem trebao bih početi download filea koji je oko 50 MB. Preko Internet Explorera ne ide. Kaže "file type not supportet" ili tak nešto. Postoji li u storeu app koji može skinuti bilo koji file type sa neta i spremiti ga u mob? Ovdje se konkretno radi o zip datoteci
17 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
Postoji li kakav app da može odraditi download nekog filea sa net-a. Imam url, kad ga kliknem trebao bih početi download filea koji je oko 50 MB. Preko Internet Explorera ne ide. Kaže "file type not supportet" ili tak nešto. Postoji li u storeu app koji može skinuti bilo koji file type sa neta i spremiti ga u mob? Ovdje se konkretno radi o zip datoteci

Nešto ovakvo ili ovakvo?

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
12 godina
WP8 - Općenito

Lumia 625 na t-comu dobila cyan al priko Nokia software recovery tool

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pošto je došao službeno wp8.1 cyan za Lumiu 920 stavit ću ga danas. Znam da treba napravit hard reset nakon update-a, al mene zanima kaj sa aplikacijama? Lista je backup-ana, sad da li mob sam opet skine verzije "prilagođene" za wp 8.1 ili ih je zapamtio kao wp8 pa moram ručno opet sve instalirat?

0 0 hvala 0
12 godina
Sheldon kaže...

Pošto je došao službeno wp8.1 cyan za Lumiu 920 stavit ću ga danas. Znam da treba napravit hard reset nakon update-a, al mene zanima kaj sa aplikacijama? Lista je backup-ana, sad da li mob sam opet skine verzije "prilagođene" za wp 8.1 ili ih je zapamtio kao wp8 pa moram ručno opet sve instalirat?

Ja nisam radio backup tako da idem ispočetka jedino mi se imenik pojavio pojma nemam kako

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

zato sto ti je imenik vezan uz tvoj M$ acc pa ti ostaju svi kontakti, tj oni koje si spremio pod M$ acc.

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Sheldon kaže...

Znam da treba napravit hard reset nakon update-a

Ne treba...

Sheldon kaže...

mene zanima kaj sa aplikacijama?

Sve aplikacije kompatibilne s 8.1 će se same instalirati.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
17 godina
WP8 - Općenito

Koju navigaciju koristite na htcu 8s dp8.1.. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Postoji li kakva besplatna aplikacija da se mogu pogledati streamovi utakmica?

ARSENAL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

koja glupost. Znaci preko Nokia recovery toola sam si stavio official 8.1 sa cyanom i kada me pitalo za one sve postavke reko sam da cu sve sam ispocetka i da mi ne ostanu. I sada one aplikacije koje sam imao a sada se placaju nemogu opet instalirati 'besplatno' iako sam ih tada mogao. Kako sugavo. Sada nemogu ni Windows Phone Central ap ni myTube app si staviti a njih sma stvarno redovito koristio. O nabim ti updejt...

Ima neko nekakav prijedlog mozda kako da ih dobijem natrag? Mislim nisah ih kupio nego sam ih instalirao kada su bili na jedan dan free ali opet imao sam ih a sad ih vise nemam tj nemogu ih instalirati bez da ih kupim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gam3r kaže...

koja glupost. Znaci preko Nokia recovery toola sam si stavio official 8.1 sa cyanom i kada me pitalo za one sve postavke reko sam da cu sve sam ispocetka i da mi ne ostanu. I sada one aplikacije koje sam imao a sada se placaju nemogu opet instalirati 'besplatno' iako sam ih tada mogao. Kako sugavo. Sada nemogu ni Windows Phone Central ap ni myTube app si staviti a njih sma stvarno redovito koristio. O nabim ti updejt...

Ima neko nekakav prijedlog mozda kako da ih dobijem natrag? Mislim nisah ih kupio nego sam ih instalirao kada su bili na jedan dan free ali opet imao sam ih a sad ih vise nemam tj nemogu ih instalirati bez da ih kupim...

Mozes instalirat one koje si instalirao kada su bile besplatne na jedan dan tako da normalno nades tu aplikaciju u storeu, kliknes kao da ides kupiti i onda ti dode poruka da si to vec kupio i dal zelis opet instalirati {#}

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

dap radi. Hvala puno :)

i jos me samo nes zanima, neznam jel to samo meni ili. Naci imam 8.1 sa cyanom sad i instalirao sam nanovo WhatsApp i kada sam usao i namjestio broj i sve i kada sam opet usao pisalo je kao da nemam najnoviju verziju softvera i da imam ogranicene mogucnosti u koristenju. Kolko sam gledao sve je isto, poruke dolaze na vrijeme i normalno radi, ali kaj je onda s tom proukom jer poprilicno sam siguran da imam zadnjui update. Ima li isto netko da je to izbacilo? Hvala ekipa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gam3r kaže...

dap radi. Hvala puno :)

i jos me samo nes zanima, neznam jel to samo meni ili. Naci imam 8.1 sa cyanom sad i instalirao sam nanovo WhatsApp i kada sam usao i namjestio broj i sve i kada sam opet usao pisalo je kao da nemam najnoviju verziju softvera i da imam ogranicene mogucnosti u koristenju. Kolko sam gledao sve je isto, poruke dolaze na vrijeme i normalno radi, ali kaj je onda s tom proukom jer poprilicno sam siguran da imam zadnjui update. Ima li isto netko da je to izbacilo? Hvala ekipa :)

To se događa svima koji imaju WP8.1 jer whatsApp još uvijek nije u potpunosti "kompatibilan" sa wp8.1. Čeka se njihov update aplikacije.

15 godina
Koristi li tko od vas Nokia PlayTo ili neku sličnu DLNA sposobnu aplikaciju? Naime imam jedan iritantan problem. KAda pokrenem Nokia PlayTo uredno pronađe moju muziku u mobitelu te pronađe moj TV na koji želim Stream-at istu. Ja kliknem na pjesmu I ona se počne reproducirati na TV-u. Sve 5. Ali onda dolazi do problema. Kada pjesma završi, aplikacija ne ide na iduću pjesmu već TV izađe iz Stream moda. Znači ja moram ručno prebacivati pjesme. Kad se jedna završi ja moram kliknuti na iduću inače se neće početi reproducirati.
15 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
Koristi li tko od vas Nokia PlayTo ili neku sličnu DLNA sposobnu aplikaciju? Naime imam jedan iritantan problem. KAda pokrenem Nokia PlayTo uredno pronađe moju muziku u mobitelu te pronađe moj TV na koji želim Stream-at istu. Ja kliknem na pjesmu I ona se počne reproducirati na TV-u. Sve 5. Ali onda dolazi do problema. Kada pjesma završi, aplikacija ne ide na iduću pjesmu već TV izađe iz Stream moda. Znači ja moram ručno prebacivati pjesme. Kad se jedna završi ja moram kliknuti na iduću inače se neće početi reproducirati.

meni je isto.. ocito je do appa. to mi je jedina stvar koja mi fali na WP, DLNA ili AirPlay mogucnost pustanja pjesama s moba ili internet radija.

16 godina
WP8 - Općenito

Evo i kod mene se malo kuha

A evo i zakuhalo

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 2:05 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Stavio sam  cyan na 920, ali nemam ono što sam imao na zadnjem updatu na pfd da mogu preklapati ikone i tako ih slagati, pa sam sad uključio si pfd i vidim da ima update. 

Ne znam zašto sam mislio da to već ima u cyan.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ako sam dobro shvatio za one koje imaju DP 8.1 moraju preko Nokia recovery toola napraviti downgrade da bi dobili official 8.1 pri čemu se gube svi podatci na mobu ukuliko ne napravimo backup? Ili je to trenutno tako dok MS ne pronadje bolje rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Da. Ali nemoras downgrejdat. Ja sam imao DP i kada sam ustekao stisnuo sma install i samo mi je skinulo 1,5 gb i instaliralo odma 8.1 sa cyanom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
dasoo988 kaže...

Ako sam dobro shvatio za one koje imaju DP 8.1 moraju preko Nokia recovery toola napraviti downgrade da bi dobili official 8.1 pri čemu se gube svi podatci na mobu ukuliko ne napravimo backup? Ili je to trenutno tako dok MS ne pronadje bolje rješenje?

Tako je trenutno. No bitno je to da ako imaš backup, da kod prvog restarta odmah napraviš login na svoj MS account  jer će jedino tako mob odraditi recovery.

Ja sam taj dio preskočio i nikako poslije nije htio odraditi recovery.

Onda sam ponovo napravio reset, i kod prvog paljenja se ulogirao na MS, pa je tad odradio recovery.

Već sam se lagano bio ukakio da sam sve izgubio, ali Google je zakon!

Pozdrav

16 godina
WP8 - Općenito

Trenutno mi nije jasno zašto nemam više cortanu, i zašto nemam ono za hvatanje mjuze na search.

Zagubilo se nekako. Postavke su mi US, s CRO lokalnim postavkama, tj. tako sam isto imao i na black, a na cyan ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Trenutno mi nije jasno zašto nemam više cortanu, i zašto nemam ono za hvatanje mjuze na search.

Zagubilo se nekako. Postavke su mi US, s CRO lokalnim postavkama, tj. tako sam isto imao i na black, a na cyan ne radi

Sve mora biti na US

14 godina
WP8 - Općenito

da li i vama nakon što pritisnete tipku za zaključavanje na ekranu se pojavi riječ nastavak i nakon 3 sekunde se tek može otključati mobitel? u pitanju je lumia 520

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Neville2MUFC kaže...
Franjo15 kaže...

Sve mora biti na US

Rješio sam, ne mora, nemam pojma zašto mi nije primio, kad sam ponovo vratio sve proradilo je. 

Regija i jezik US, Croatia ostalo sve sad radi normalno :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice