WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.936
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
thebatman kaže...

Stiglo za 1020 ^^

meni počeo update u 19.10, još malo pa gotov

18 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

jesil imao PfD prije toga ili si bio na Wp8?

wp8

14 godina
izzy007 kaže...
Vi koji imate L930, dali imate kakvu zaštitu za istu? Koji CASE preporučate za ovaj mob? Ne znam što da kupim.

Ja sam kupio jedan case iz DE, gumirani zeleni, i jedan IMAK iz kine i oba su PREMALA. Po širini su preuski i ne mogu se pravilo namjestiti na mobitel.

Navodno su odlični casovi Incipio, ali i koštaju.

Fuck me I am famous.
18 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

koristi li tko live lock screen beta app? radi li probleme ili normalno radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolverine kaže...

koristi li tko live lock screen beta app? radi li probleme ili normalno radi?

Ok radi, nema puno opcija ali one koje su tu rade dobro.

Inače postoji bug kod brisanja aplikacije nakon kojeg pri svakom otključavanju mobitela piše resuming. Ovako se riješi.

Swedish latin super funk.
17 godina
WP8 - Općenito

I sta sada ja koji imam 1020 i dp 8.1 sa ovim zadnjim updateom jos. Moram znaci vracati wp8 na mob, instalirati cyan pa onda preko dp opet ovaj zadnji update sa folderima ???

Ako je tako happpy ja i sa sadasnjim stanjem, radi za sada savrseno, osim sto pojede bateriju {#} 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

I sta sada ja koji imam 1020 i dp 8.1 sa ovim zadnjim updateom jos. Moram znaci vracati wp8 na mob, instalirati cyan pa onda preko dp opet ovaj zadnji update sa folderima ???

Ako je tako happpy ja i sa sadasnjim stanjem, radi za sada savrseno, osim sto pojede bateriju {#} 

da, moraš vratiti sa dp na 8.0, pa updateat na cyan i onda bi trebao se instalirati i update 1 (bez dp)

16 godina
WP8 - Općenito

Iz nekog mi razloga krepao punjač za 920, original je bio 1A, uzeo bi si možda jači od 2A, ali ne znam jel pametno?

Jel probao tko puniti s jačim punjačem? 

A sad me najviše živcira što nemam nikakav punjač, osim nekog za fotić od 400mAh, baterija se puni doslovno 10sati. Ubi me toliko čekanje. 

A i baterija se prazni ko luda, imam PfD s najnovijim updatom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Franjo15 kaže...

Iz nekog mi razloga krepao punjač za 920, original je bio 1A, uzeo bi si možda jači od 2A, ali ne znam jel pametno?

A sad me najviše živcira što nemam nikakav punjač, osim nekog za fotić od 400mAh, baterija se puni doslovno 10sati. Ubi me toliko čekanje. 

Puni preko računala?

Swedish latin super funk.
17 godina
Franjo15 kaže...

kolko sam upucen, nece ti biti nista jer na vecini punjaca pise max X.X mA, sto znaci da moze i manje ako uredaj zatrazi manje.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina

Jedino što mi fali na wp8 je copy/paste. Koliko im treba da to naprave??

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina

Potraži app "Datoteke" ili Files

16 godina
bik kaže...

Potraži app "Datoteke" ili Files

Meni je odg ili??

17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Meni je odg ili??

Vjerojatno. Tebi treba C/P ,ili? KLIK

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
kizo2703 kaže...
x18x05x kaže...

Meni je odg ili??

Vjerojatno. Tebi treba C/P ,ili? KLIK

Zahvaljujem. {#}

12 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
MasterPeace kaže...

To se čeka! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ovaj tjedan se MS odlucio pošteno ispucat, pa je uz GDR1 update, pustio i Cyan za L1020,L920, a sada i za najpopularniji WP, L520...

http://m.wpcentral.com/cyan-update-starts-rolling-out-lumia-520-europe

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A mi sa 1520?! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterPeace kaže...

Ovaj tjedan se MS odlucio pošteno ispucat, pa je uz GDR1 update, pustio i Cyan za L1020,L920, a sada i za najpopularniji WP, L520...

http://m.wpcentral.com/cyan-update-starts-rolling-out-lumia-520-europe

Ajmo, neka više puste za Hungary, da napokon napravim roll back na 8, pa sve instaliram nanovo.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

evo kupio i ja danas lumiu 930 pa da malo isprobam windows platformu (imao na kratko 520 i 920, ali vec zaboravio na njih :) )

Sad me zanima koji su kao must have apps na windows platformi, kao npr najbolji video player,browser i sl jer kao sto kazem nisam do sada nesto pretjerano sluzio widows platformom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WP8 - Općenito

@MSN javi dojmove u vezi 930..

Posto citajuci o njoj, komentari nisu nimalo pozitivni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MSN kaže...

evo kupio i ja danas lumiu 930 pa da malo isprobam windows platformu (imao na kratko 520 i 920, ali vec zaboravio na njih :) )

Sad me zanima koji su kao must have apps na windows platformi, kao npr najbolji video player,browser i sl jer kao sto kazem nisam do sada nesto pretjerano sluzio widows platformom {#}

sljedeći tjedan idem i ja po svoju l930! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
MSN kaže...

Video player: Molli player

Browser: IE ili, ako baš želiš, koristi UCBrowser

Glazba: Music ili FLAC player, za podcaste koristim Podcasts

Bilješke: OneNote

Dokumenti: Office

Prognoza: Awesome Weather HD

eReader: FBReader

PDF: PDFReader (Micro$oftov)

Ako kostiš Vine, Instagram, Snapchat i sl. skini aplikacije od Rudya Huyna (6tag, 6snap, etc...)

FB: Facebook Beta, ne official

Camera app: Nokia Camera

To je... ukratko što ja koristim na svojoj 520, osim raznih chat messengera, to ćeš i onako instalirati prema onome što koristiš.

14 godina
zvonac kaže...

Ma mislim da malo pretjeruju, meni je jedini pravi issue taj purple hue, sve ostalo radi fantastično, brzo i pouzdano.

Sad kad sam si malo optimizirao mobitel i pogasio servise koji mi ne trebaju, hopa, evo dva dana korištenja uz wifi i gps. Znači čak je i baterija ok.

Fuck me I am famous.
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ok hvala na preporukama,,napravit cu za koji dan mini recenziju ovdje, jedino sto mi je zao odmah na pocetku je boja, jer kod nas nisam nasao narandzanstu boju, pa sam uzeo bijelog makar mi se ova vise svidala (ako stignem usporedit cu je s z2 jer on mi je primarni mob (ovog su mi u firmi uvalili {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ja se držim one stare izreke "prvi mačići se bacaju u vodu"... Tako da ću L925 zamijenit sa L930 početkom sljedece godine, kada ce sve sjest na svoje mjesto... Nikad ne kupujem uredaj cim izade, jer svi imaju trzavice prvih dva tri mjeseca...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
guls kaže...
zvonac kaže...

Ma mislim da malo pretjeruju, meni je jedini pravi issue taj purple hue, sve ostalo radi fantastično, brzo i pouzdano.

Sad kad sam si malo optimizirao mobitel i pogasio servise koji mi ne trebaju, hopa, evo dva dana korištenja uz wifi i gps. Znači čak je i baterija ok.

A ne znam kaj da ti velim, svrati na wp forum, i nacital bus se svega, uglavnom sve kaj sam nasel pozitvno je za dizajn mobitela i par sretnika koji prakticki nisu okusili probleme koje nosi 930..

Vecina ekipe se zali na 930 i to nisu izolirani slucajevi, neg masovni problemi...

Zato me zanimalo iskustva nasih korisnika lumie 930...

Ima dost slucajeva di ekipa zamjeni 3-4 komada i dobije pak s drugim problemima mob..

14 godina
WP8 - Općenito
Moguće da sam ja baš imao sreće s kupnjom te lumie, fakat me još nije iznevjerila.

Što se zadnjeg poklopca tiče, imaš na ebay-u za neku manju lovu kupiti drugi poklopac (zeleni ili narančasti), samo pripaziš da polijepiš qi, nfc i blic i to je to više manje (ako si vičan čačkanju).
Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

evo sad sam instalirao sve aplikacije i malo se poigrao mobom i evo na prvu :

1. nokia previse skrtari s dodatnom opremom, iskreno ne sjecam se kada nisam dobil slusalice s mobom, citam na netu da u nekim drzavama cak i daju wireless punjac, a u vipu dobijes s njim punjac, usb kabel i par papirica (ajde ako nista drugo daju neku lijepu papirnatu ukrasnu vrecicu s njime {#} )

2. znam da mnogi imaju problem s ekranom odnosno purple tint problem, te evo uzeli ih nekoliko u firmi, te kod kolege smo primjetili kako se kao siva ponekad pretvori u neku ljubicastu , ali kod mene je savrsen, stvarno ne sjecam se kada sam vidio bolji ekran na mobu, a imao sam skoro svaki bolji model moba koji je dosao na trziste. Stvarno ovaj amoled s windows platformom izgleda odlicno, ovo mi je možda do sada omiljeni ekran, imam pored sebe jos i xperiu z2 i ona ima isto jako dobar ekran, puno bolji nego npr stara z1, ali ovaj je barem za mene bolji, stvarno izgleda odlicno :)

3. Zacudio sam se kako ima dobar zvuk, ne samo kvalitetan, nego i glasan, nažalost jos nisam probao s slusalicama jer kao sto sam rekao ne daju ih s mobom, a jos nisam dosao kuci pa cu to kasnije probati

4. Sada za pocetak mogu primjetiti da se jako grije, ali ajde tocnije cu o tome moci reci kasnije, sada sam ipak instalirao sve moguce aplikacije i mislim da je normalno da se grije, ali opet da je vruc to je,,nadam se da ce to s koristenjem kasnije oslabiti, jer stvarno ga je cak i malo neugodno drzati u ruci jer je previse vruc, ali to mi se je i dogadalo i s drugim mobitelima na pocetku dok sam ih mucio napocetku, pa se nadam da ce se oslabiti

5. Inace dizajn mobitela mi je odlican, mozda da je malo veci bio bi mi jos drazi, ali to je samo zato jer imam velike ruke pa mi se ovaj cini jos mali, iako za vecinu ljudi ovo je vjerojatno mob savrsene veličine ;)

6. O bateriji normalno jos ne mogu nista govoriti, o tome cu za koji dan moci nesto vise reci, izdrzala mi je nekih 3 sata sada te sad ga stavio na punjac s onim s cim je dosla a to nije bilo ni pola, a stime da ga od tada nisam prakticki ni na minutu pustio na miru,dok sam si slozio sve aplikacije, mailove i im i drustvene mreze pa mislim da to nije uopce lose te se nadam da ce baterija moci bez problema izdrzati od jutra do mraka, a za dalje mi je nevazno jer onda moze bez problema na punjac 

7. O kameri isto tako jos nista ne mogu reci, na prvu mi slike izgledaju odlicno, ali o tome kasnije kad poslikam iz razlicitih situacija, te kada i pogledam kasnije na kompu i onda ih mogu usporedit s z2, makar na prvu mi izgleda nesto bolje od z2, ali kao sto kazem, mozda je to samo placebo efekt :D

8. A sto se tice samog windows phone 8.1 zacudio sam se kako sve to dobro zapravo funkcionira, te sto se tice aplikacija stvarno se je popravio odkad sam zadnji put imao windows mobitel..Stvarno za sada nisam nasao aplikaciju koju koristim na androidu a da nema bas te aplikacije ili slicne njoj aplikacije. Te sve aplikacije izgledaju nekako ljepse, evo na prvu viber na windowsu mi izgleda puno ljepse nego ova na androidu, te mnoge druge aplikacije isto tako izgledaju puno bolje, cak ima i mpbz (odmah otisao u banku da mi to srede kad sam vidio da postoji {#})..jedino whatsapp mi nekako jadno izgleda, ali ako poruke dolaze na vrijeme i slicno, prezivjet cu radi tog dizajna...Normalno sve je super fluidno, nikakav lag i slicno nisam dozivio..

Evo to bi ukratko bilo to, budem za koji dan s slikama i slicnim napravio mini review moba, ali ovo je moje misljenje za pocetak..

Znaci za sada sam skoro sa svim zadovoljan osim tog grijanja,al ajde nadam se da ce se to popraviti kada pocnem mob koristiti normalno a ne da ga mucim..Iznenadio sam se kako se je windows platforma popravila te poboljsanje sto se tice samih aplikacija..Stvarno vise ne vidim razlog zasto nebi netko probao umjesto androida malo koristiti windows phone platformu jer mislim da se bi zacudili kako sve to dobro radi :D

Evo jos jedno brzo pitanje, dali se da kod notifikacija staviti umjesto jednog od 4 pocetka widgeta, staviti ukljucivanje/iskljucivanje podatkovne veze?

Moj PC  
4 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice