WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.954.802
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ne idem na android, ipak.... baterija je preveliki minus HOX-u... i dalje prodajem telefon, vjerovatno će nokia past

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
WP8 - Općenito

Koliko god WP imao potencijala, sad kad sam prešao na iPhone 5 sam se preporodio. Ne znam stvarno što bi se moralo dogodit da se opet vratim na WP.

Da toliko malo truda ulažu u FB aplikaciju, skype aplikaciju, nema instagrama još, Viber i Whatsapp na nuli. Očekivao sam da će se nešto promijenit s vremenom, ali ništa.

Why so serious?
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Ja sam na WP8 bio točno 20 dana i onda se vratio na android.

Koliko god nekolicina ljudi veličala taj operativni sustav, daleko je on još od androida ili ios-a.

Mada, mora se reć da sve leti brzo i fluidno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 19:43 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Dajte recite što su veći problemi kod wp8, ja namjeravam preći na njega sa androida pa da se ne zalijećem.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ono što svakako bode u oči je nedostatak aplikacija... opet, ovisi što ti treba, ali očigledno je da se nitko ni ne trudi, počevši od Microsofta.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 19:56 (Danijel14).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: WP8 - Općenito
EZY-E kaže...

Dajte recite što su veći problemi kod wp8, ja namjeravam preći na njega sa androida pa da se ne zalijećem.

Ja ću konkretno reć što je mene iritiralo.

Nije da omalovažavam OS i mislim da ima mjesta za napredak.

Ali u ovom trenutku još nije neki idelan operativni sustav, a pogotovo ne za one koji su se izrazito navikli na neki konkurentski.

Ja sam imao nekih 20 dana, htc-ov 8s. 

Da se razumijemo, ne bježim od toga da nisam uzeo 8x ili noviju lumiu i sl. Pri tome mislim npr. na ekran, koji mi je bio katastrofalan (nakon S2,S3...).

Pinch to zoom nikakav, kao da ponekad upirem u prazno.

Ali svejedno sam očekivao nešto više.

Što se tiče samog OS-a. Na početku me je iziritirala sinkronizacija kontakata u telefonskom imeniku.

Sinkroniziralo mi je sve i svašta, a ja nisam mogao kroz neke opcije to podesit.

Na kraju sam morao sve ručno radit, što zna oduzet vremena (ovisno o broju kontakata).

Dalje, probam nać pokoju aplikaciju, koje su me najviše veselile na andoridu i ne nađem ništa.

Recimo nešto slično ringdroidu nema ni blizu. Sve traži neku poveću zafrkanciju (bar se meni tako činilo).

Teletekst nisam isto našao, neku poštenu aplikaciju za nhl isto nisam našao i sl.....

Sredim ja mjuzu, na računalu i prebacim na mobitel. Kad tu nastane novi problem. Sve što stavite na sd karticu, ne može se koristit kao melodija zvona (znači, mora ić isključivo na memoriju telefona).

Aplikacija definitvno ima manje i sl.

Što se tiče postavki telefona, na androidu ima šta ti srce poželi.

Ovdje mi se činilo da je sve nekako zapostavljenije.

Da ne kažem da mi je mob zblokirao na nekih 10 minuta (2 puta u 20 dana), a nisam mogai ništa (ni ugasit, ni reset ni izvadit bateriju jer je integrirana..).

Kažem, ne mislim ništa loše, ali mislim da mjesta za napredak ima.

Naveo sam pokoji primjer koji je mene iritirao.

Ali uglavnom više manje je to fluidno. 

Samo kažem, ovo su neki od primjera zbog kojih meni OS nije sjeo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 20:01 (zabranjeniples).
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

1. A aplikacije koje su dostupne jel rade kako spada?

2. Najviše smartphone koristim za pristup internetu i slušanje muzike, to dvoje mi je najbitnije, pa bih volio da kažete nešto o browseru i music playeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Music player je osnova osnove: nema nekih naprednih postavki. IE je ok, premda isto nema naprednih postavki. Zasad nisam imao problema s njim i sa prikazom stranica

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ekipa kako ste zadovoljni sa wp8?

Da li ima tko lumiu 820? mislim se da prodam HOX-a i uzmem lumiu 820? 

da li je bolja ona ili 8x? 

unaprijed zahvaljujem

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

ekipa kako ste zadovoljni sa wp8?

Da li ima tko lumiu 820? mislim se da prodam HOX-a i uzmem lumiu 820? 

da li je bolja ona ili 8x? 

unaprijed zahvaljujem

Od važnijih razlika su ti ove: lumia ima mogućnost upravljanja touchscreenom bilo čime (olovka, rukavice...), lumia ima podršku za sd, htc ima hd rezoluciju ekrana (lumia 480x800), htc ima Beats audio, lumia ima podršku od nokie i njezine aplikacije, htc je jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 15:51 (EZY-E).
16 godina
neaktivan

lumia ima izmjenjivu masku i bateriju, sd je definitivno plus, kod htc-a mi se ne svidja sto ima veliki "okvir" oko ekrana

ne znam da li je 8x na razini 820 i 920?

na stranu izgled mobitela, wp8 u usporedbi sa androidom. Plusevi minusi?

Flasha sam 7.8 bratu na hd2 i zacudio se koliko je fluidan an tako slabom i starom hw-u 

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Za mene su jedini minusi sta nema mogucnost spremanja aplikacija na mem karticu, sta nemas kontrolu nad memorijom te jos ne toliko velik broj aplikacija kao na androidu.. Al povecava se dosta brzo, a za prva dva problema Microsoft je najavio updateove

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kako da pošaljem sliku nekome u inbox na facebook-u.
Pokušavam nešto naći, ali nikako. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Mislim da imaš na vrhu toolbar 'Dodaj sliku/video zapis''

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
16 godina
Re: WP8 - Opčenito
Kupuje neko aplikacije za wp8?
Koje appove ste kupili do sada? I koja vam je drzava stavljena u region+language? Dali je bitno da je hrvatska jer mi je trenutno UK?
Gledam kupim weather flow koji kosta malo manje 2 funta....koji weather app vi koristite? Ima neki bolji od ovog vec kad kupujem?
Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
7kunac kaže...
dombak1608 kaže...

Mislim da imaš na vrhu toolbar 'Dodaj sliku/video zapis''

Nema ništa.

16 godina
neaktivan
DommY kaže...
Kupuje neko aplikacije za wp8?
Koje appove ste kupili do sada? I koja vam je drzava stavljena u region+language? Dali je bitno da je hrvatska jer mi je trenutno UK?
Gledam kupim weather flow koji kosta malo manje 2 funta....koji weather app vi koristite? Ima neki bolji od ovog vec kad kupujem?

Ja sam kupio angry birdse i Remote desktop. Hrvatski, Bosna i Hercegovina. Nemam nikakav weather app, zasad...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
odjavljen

ja sam ih par kupio... weather flow (neprecizan mi je postao, lol), wp central, pc remote pro itd... meni je UK acc a on ima malo više opcija u xbox music i bing pretraživaću.

uzmi amazing weather HD nećeš požaliti.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WP8 - Općenito

Ja se takodjer mislim vratiti nazad na Android.

iOS je daleko najbolji OS na mobilnom trzistu (sa JB-om), ali je dosadan.

Android sam koristio dok je jos bio 2.2, nisam bio presretan sa njim. Valjda se stanje dan danas nesto popravilo u mid-high segmentu na koji ciljam.

WP je takodjer dosadan, uz to sto je jos nedoradjen, daklem, trece mjesto, ali daleko iza iOS-a i Androida.

Rvat katolik!

3 3 hvala 0
16 godina
@skank666
wp central ako kupis dobis notifikacije samo jel? I reklame se micu..
znaci uredno se moze kupovati sa UK accom..
zasto amazing weather hd? Vidim da su slicni on i weather flow...isto kostaju..uzeo bi ga vec ako savjetujes, ali jednu stvar ne kuzim...ima 86mb??? Znaci zauzet ce mi minimalno 100mb a to mi puno znaci na 8s sa jos samo 500mb slobodne memorije...
Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
DommY kaže...
@skank666
wp central ako kupis dobis notifikacije samo jel? I reklame se micu..
znaci uredno se moze kupovati sa UK accom..
zasto amazing weather hd? Vidim da su slicni on i weather flow...isto kostaju..uzeo bi ga vec ako savjetujes, ali jednu stvar ne kuzim...ima 86mb??? Znaci zauzet ce mi minimalno 100mb a to mi puno znaci na 8s sa jos samo 500mb slobodne memorije...

da, a isplatilo mi se dat jer je odličan app. naravno da da ali sa paypallom, master mi nije prolazio dok na hrv marketu paypall nije prolazio a master je :/

hoće ali zato možeš prodat svoj i kupit moj :D. danas sam naručio HOX 32GB, cca 2 gdine sam na wp. moram ič malo dalje jer ću zatupit. 

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Trebali bi uvesti Paypal kao način plaćanja, onda bi definitvno kupovao aplikacije.
Ovako, nemam ni Visu ni Mastercard, nego imam American Express, a to nemaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa imaš paypall. instaliraj app i dodaj ga u wallett

13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pa imaš paypall. instaliraj app i dodaj ga u wallett

Tražio sam ga na windowsphone.com, ali nisam našao.
Isprobat ću, hvala! {#} 

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Kako paypal dodati u wallet?
Uspio sam dodati samo visu, ne vidim opciju za payal...
Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen

ako imaš instaliran app pay pal treba bi ti se sam dodati u wallet, čak mislim da ga nije ni potrebno dodavati u wallet

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ja zasada ne mislim prelaziti na išta drugo. Od svih mobitela koje sam koristio od Nokie 6300, Lumia 820 me najmanje frustrira. Ima sam i Android, samo nisam iPhone.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

meni je u petak jednostavno puklo... kažem, već cca 2 godine sam na wp-u. moram malo promijenit uređaj. kad razmislim malo bolje, to je najduži period da sam bio na jednoj platformi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Smooth Operator kaže...

Ja zasada ne mislim prelaziti na išta drugo. Od svih mobitela koje sam koristio od Nokie 6300, Lumia 820 me najmanje frustrira. Ima sam i Android, samo nisam iPhone.

Mene je na androidu zivcirao spori response i trzavost. Ali ja sam bio na Legendu koji je vrtio 2.2. Sada pucam na HTC One ili nesto slicno. Nije vrag da je takav mobitel spor i trzav.

skank666 kaže...

meni je u petak jednostavno puklo... kažem, već cca 2 godine sam na wp-u. moram malo promijenit uređaj. kad razmislim malo bolje, to je najduži period da sam bio na jednoj platformi. 

Ma mene WP dosta zivcira, Microsoft pogotovo u zadnje vrijeme.

Rvat katolik!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice