Da li uzeti iPhone ili SE W995?

poruka: 249
|
čitano: 39.806
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Da li uzeti iPhone ili SE W995?
Irfan kaže...

Ako neko imalo prati razvijanje tog uredjaja od prvih dana, shvatio je da se iPhone softverski unapredjuje, a izbacivanjem novih modela tek toliko hardverski, znaci 3.0 softver je dodao opcije i novim modelima i prvom modelu, sto samo govorit da su svi spremni za nove stvari koje tek dolaze... Kako iPhone ne moze da podrzi multitasking, kad ne-oficijalnim programima i onima koji Apple podrzava, isto to se omoguci i uradi? Kako se preko ogromnog broja programa iskoristava njegova kamera, koja je usput "samo" 3.2 megapixela, ali cuda cini i sa slikom i sa videom, znaci Hardware!

Ali stvarno njegova najveca prednost je sam Operativni sistem i brzina istog, brzina programa i mogucnosti s njima, sad ce opet biti prica igrice, razmjena bodova, ali stvarno to nije tako kod svih korisnika iPhonea, na kraju krajeva kad je o tome rijec, to jest prednost i on je u tome svemu ispred svih!

Jeste tu i razlika u cijeni, u nekim slucajevima (normalnog nabavljanja) i ogromna, ali ako je SE K850 u pocetku imao cijenu preko 4000 kn, jednostavno u takvom je vremenu dosao i imao nesto, ne vidim razlog zasto iPhone ne bi mogao biti istog nivoa... Ruku na srce, provjerite i sami, iPhone 3GS (32GB) moze se preko oglasa sad odmah naci za 3500-3600 kn, po meni normalnoj cijeni za takav uredjaj!

Opet ti...

Sta to iPhone ima?

5800 ima sve to, osim multitoucha i u oglasu je nekih 600-700 kuna.

Edit: Jos da pitam, svi spominjete kako je dobar OS na iPhoneu, kako se sve brzo otvara.

Ne razumijem to.

Ja na svojoj Nokii, a i svojoj bivsoj nokii i svojem bivsem SEu, kad sam nesto stisnuo, to se otvorilo odmah u istom trenutku.

Ne razumijem kako se sve brze otvara na iPhoneu?

Ja stisnem na 5800 npr. imenik i imenik se otvori ODMAH. Kakav je onda to argument da se u iPhoneu sve brze otvara???

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 12:46 (Psiho246).
16 godina
protjeran

Opet ti...

Sta to iPhone ima?

5800 ima sve to, osim multitoucha i u oglasu je nekih 600-700 kuna.

Edit: Jos da pitam, svi spominjete kako je dobar OS na iPhoneu, kako se sve brzo otvara.

Ne razumijem to.

Ja na svojoj Nokii, a i svojoj bivsoj nokii i svojem bivsem SEu, kad sam nesto stisnuo, to se otvorilo odmah u istom trenutku.

Ne razumijem kako se sve brze otvara na iPhoneu?

Ja stisnem na 5800 npr. imenik i imenik se otvori ODMAH. Kakav je onda to argument da se u iPhoneu sve brze otvara???

vidim da se i 5800 ukljucio u igru, nice

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
15 godina
neaktivan

imao sam 5800 i dalje stojim pri tome da je to plasticno skripavo .... i ta cifra u oglasniku mu je i realna cifra... za njegove mogucnosti jer me taj mobitel samo nervira... e i da ljudi jos i dalje ne kuze da je 80% stvari za 5800  kopija iphoneovih aplikacija... a kopija nikada nije bolja kao original... a kineska kopija iphonea ima dual sim tv reciver radio kartice i sve i dali je bolja NIJE jer je kopija 5800 je neuspjeli ''iphone killer'' i samo to

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da se više smanje tenzije. Tko voli Iphone neka voli, tko voli W995 neka voli njega, a tko voli 5800 neka ga voli. Svak svoga konja hvali. Jer ova je tema prerasla u rat, a ne savjet. A tip je već kupija mobitel prije mnogo mnogo postova. A ako vam je do svađanja otvorite novu temu.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pošto je mobitel odavno kupljen predlažem lock

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
cuspajz kaže...

koji???

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.
15 godina
neaktivan

sta se vise isplati kupit e7500 ili e8200 (za igranje igrica)

nedim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
epic kaže...
cuspajz kaže...

koji???

iPhone naravno Cool

15 godina