Ako neko imalo prati razvijanje tog uredjaja od prvih dana, shvatio je da se iPhone softverski unapredjuje, a izbacivanjem novih modela tek toliko hardverski, znaci 3.0 softver je dodao opcije i novim modelima i prvom modelu, sto samo govorit da su svi spremni za nove stvari koje tek dolaze... Kako iPhone ne moze da podrzi multitasking, kad ne-oficijalnim programima i onima koji Apple podrzava, isto to se omoguci i uradi? Kako se preko ogromnog broja programa iskoristava njegova kamera, koja je usput "samo" 3.2 megapixela, ali cuda cini i sa slikom i sa videom, znaci Hardware!
Ali stvarno njegova najveca prednost je sam Operativni sistem i brzina istog, brzina programa i mogucnosti s njima, sad ce opet biti prica igrice, razmjena bodova, ali stvarno to nije tako kod svih korisnika iPhonea, na kraju krajeva kad je o tome rijec, to jest prednost i on je u tome svemu ispred svih!
Jeste tu i razlika u cijeni, u nekim slucajevima (normalnog nabavljanja) i ogromna, ali ako je SE K850 u pocetku imao cijenu preko 4000 kn, jednostavno u takvom je vremenu dosao i imao nesto, ne vidim razlog zasto iPhone ne bi mogao biti istog nivoa... Ruku na srce, provjerite i sami, iPhone 3GS (32GB) moze se preko oglasa sad odmah naci za 3500-3600 kn, po meni normalnoj cijeni za takav uredjaj!
Opet ti...
Sta to iPhone ima?
5800 ima sve to, osim multitoucha i u oglasu je nekih 600-700 kuna.
Edit: Jos da pitam, svi spominjete kako je dobar OS na iPhoneu, kako se sve brzo otvara.
Ne razumijem to.
Ja na svojoj Nokii, a i svojoj bivsoj nokii i svojem bivsem SEu, kad sam nesto stisnuo, to se otvorilo odmah u istom trenutku.
Ne razumijem kako se sve brze otvara na iPhoneu?
Ja stisnem na 5800 npr. imenik i imenik se otvori ODMAH. Kakav je onda to argument da se u iPhoneu sve brze otvara???