Zanima me dali je ikako moguće gledati tv na mob. i koliko to od prike kosta!
Pozdrav
Zanima me dali je ikako moguće gledati tv na mob. i koliko to od prike kosta!
Pozdrav
na koju tv mislis???
popis uređaja koji podrzavaju DVB-H imas ovdje
Mislim na internet tv.
Moraš imati VIP i bolji mobitel koji podržava 3G. Nakon toga odeš na vodafonelive portal te biraš Internet TV. RTL je besplatan u vrijeme 17:15 - 19:15 (???), a u ponudi imaš CNN i Eurosport koji se plaćaju 3 ili 6 kn/sat.
Ako imaš symbian nokiu možeš kupit bluetooth DVB reciver i gledat TV besplatno.
Naravno, ako je grad gdje živiš pokriven digitalnim signalom.
A ako imaš WM OS (a možda važi i za Symbian) onda u nekom player-u koji podržava URL protokol, može Windows Media Player, otvoriš ga i u Open URL ukucaš jedno od adresa:
rtsp://media.saan.hr/htv1
rtsp://media.saan.hr/htv2
rtsp://media.saan.hr/rtl
rtsp://media.saan.hr/nova
preporučljivo je da se spajaš preko WiFi signala. Čitao sam na jednom forumu da liku, ide slika i zvuk, meni ide samo zvuk bez slike.
I sljedeči način ti je da imaš uređaj sa podrškom za DVB.
Ili kupiš novu Nokiu N96 koja ima ugrađeni digitalni prijemnik.
Ili kupiš novu Nokiu N96 koja ima ugrađeni digitalni prijemnik.
A ako imaš WM OS (a možda važi i za Symbian) onda u nekom player-u koji podržava URL protokol, može Windows Media Player, otvoriš ga i u Open URL ukucaš jedno od adresa:
rtsp://media.saan.hr/htv1
rtsp://media.saan.hr/htv2
rtsp://media.saan.hr/rtl
rtsp://media.saan.hr/nova
preporučljivo je da se spajaš preko WiFi signala. Čitao sam na jednom forumu da liku, ide slika i zvuk, meni ide samo zvuk bez slike.
I sljedeči način ti je da imaš uređaj sa podrškom za DVB.
Evo sad uzdizem ovu temu iz mrtvih jer mene isto zanima, kako gladati tv preko mobitele.
zanima me htv2 i koliko bi otprilke skidalo sa interneta. (mislim koliko to prometa trosi)
ako postoji neki drugi nacin samo mi recite, jer bih htjeo pogledat tekmu sutra...