TS mobitel?

poruka: 6
|
čitano: 1.534
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TS mobitel?

što kažete o vom mobitelu:

http://www.usporedi.hr/katalog/proizvodi/2/pogled/6357/

hoće li on moći primati tv signal nakon što se pređe na digitalno emitiranje(mislim da neće jer je analogni,al možda ima neka caka da hvata i digitalni)

možete li mi preporučiti još koji takav mobitel(čitaj za slične pare) a da nije LG cookie

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TS mobitel?

99% kineskih mobitela kao što je i ovaj anycool ima ugrađen analogni TV prijamnik. Na digitalno emitiranje se lagano prelazi,ali će analogna još niz godina sigurno živjeti,  pa ne misliš valjda imati taj mobitel sljedečih 10 godina. Pogledaj ponudu na njuškalo.hr tamo ima dosta tih kineza sa tv-om u ponudi

LG cookie nema TV prijamnik.

17 godina
neaktivan

znam da cookie nema tv prijemnik ali si uzimam mobitel na duže vrijeme a bitno mi je da je ts jer neznam zašt više mi se sviđa takav

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066 intel i ati moj prvi i jedini izbor sve se da kupiti novcem, ali osjećaj gta 4 u najvećim detaljima:neprocjenjivo
16 godina
odjavljen
TS mobitel?

Neće analogna tako dugo živit. Prvi plan je bio početi postepeno gašenje analogne već prošli mjesec, ali su odustalim vjerojatno zbog krize. Druga stvar, mobiteli s digitalnim prijemnikom u pravilu imaju DVB-H prijemnik. DVB-H je standard prilagođen ručnim računalim i mobitelima, a kod nas još nije započeto emitiranje DVB-H sadržaja.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tv prijemonik nije toliko bitan on je samo plus

meni je prvenstveno bitno da je mobitel ts,al ako nema tv prijemnik bože moj

16 godina
odjavljen
TS mobitel?

Za te pare možeš na pretplatu dobiti 5800 XM, LG Renoir, LG Arenu iz Tele2 ponude, ovisno o minimalnoj mjesečnoj potrošnji, trajanju ponude i da li uzmimaš novu pretplatu ili produljuješ staru/prenosiš broj, neke kombinacije su malo skuplje, a neke jeftinije. Vjerojatno i drugi operater imaju slične cijene. Istina je da si onda vezan ugovorom, ali imaš normalni mobitel s garancijom, a ne kineza kojeg možeš vani dobiti za 100 $.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice