Touch screen sq40e31t

poruka: 5
|
čitano: 1.034
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Touch screen sq40e31t

Gdje doći do podatka o tipu touch screena (digitizer) za Quadro SQ40e31t.U servisu sam već jednog kupio i radio je mjesec dana.Kažu da ih nemaju a neće ni dati podatak(oznaku)pod kojom bi ga pokušao negdje kupiti!?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Touch screen sq40e31t

Kada se skine digitalizator sa unutarnje (doljne strane) trebao bi biti serijski broj touch screena. Ja sam svoj skinuo i bacio. Ta informacija bi mi bila jako korisna budući da je i moj Quadro bez digitalizatora. Pokušaj skinuti pa javi podatak.

8 godina
neaktivan

Pozdrav!Evo prepisao sam oznaku sa digitizer-a koji sam kupio u servisu Quadra (radio je oko 3 mjeseca ) i onda je počeo gubiti osjetljivost u donjem desnom uglu da bi nakraju prestala raditi i tipka"back" bez koje se ne može ući u meny pa je je sada neupotrebljiv.Našao sam sada i oznaku originalnog digitizera( sin ga razbio),potpuno ista oznaka  (nisam ga vidio jer je bio ispod sloja ljepila a oznaka je jako sitna).Ako ti to pomaže javi mi gdje da probam naći za kupiti (ebay ili .....) U servisu su mi prije par mjeseci rekli da ih trenutno nemaju(bio je 150 kn).Gledao sam slike tih digitizera(na Web-u....ima ih stotine...svi na prvi pogled slični) !!Inače sam elektroničar i radio- amater...

Branko

8 godina
neaktivan
Touch screen sq40e31t

Super!? Sve sam napisao osim ......oznake digitizer-a a to je MG04001C061B3.Tko nema u glavi ima u ....

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Našao sam na Kineskom sajtu sličan, košta 4.96 dolara ali se mora naručiti preko agenta koji uzima proviziju. Pročitaj na forumu (Taobao agent). https://world.taobao.com/item/529792785396.htm?spm=a312a.7700714.0.0.KeyaLx#detail

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice