Tele2fon V6

poruka: 41
|
čitano: 42.469
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Tele2fon V6
Kupila sam V6 prije 4 dana i baterija mu je strasno losa prebrzo se prazni za 20 min mi pojede 15 posto. Sve sam podesila u postavkama i smanjila da potrosnja bude manja ali uzalud,ima li netko nekakvo rijesenje?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mosr kaže...
Kupila sam V6 prije 4 dana i baterija mu je strasno losa prebrzo se prazni za 20 min mi pojede 15 posto. Sve sam podesila u postavkama i smanjila da potrosnja bude manja ali uzalud,ima li netko nekakvo rijesenje?

Šta piše kad uđeš u settings - battery? Šta najviše troši? ako može screen shot?

Da li ti je uključeno tipa da se sinkronizira non stop?

9 godina
neaktivan
Trazila sam da iskljucim sinkronizaciju ali ne mogu nigdje naci
10 godina
neaktivan

sync bi ti trebalo biti negdje pod računi ili tako nešto

po screenu se čini sve ok, zaslon najveći potrošač, makni auto osvjetljenje ako imaš

neznam, možda da odeš natrag u dućan i da ti daju drugu bateriju, ipak je mobitel nov, imaš garanciju i sve

11 godina

the batman gdje se nalazi taj update koji povecava 1gb do 4gb unutarnje memorije

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 22:07 (The_K).
8 godina
neaktivan
Imam tele2fon v6 kao rezervu, a sad kad mi se slušao ovaj kojeg koristim, ne mogu na v6 nikako namjestiti vip mobilne postavke, sve kombinacije sam probao, pomoć vip službe, ništa nije pomoglo... Jel zna tko kako to namjestiti?
Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Slušao=slupao
8 godina
neaktivan
Imam problem s baterijom, gasi mi se sa 50 60% baterije i ne moze se upalit dok ga ne stavis na punjac.. Pa me zanima jel ima takvih baterija za tele2fon v6 u servisima mobitela
Hvala

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nije ti kalibrirana baterija ispravno. Batterystats.bin se nanovo upisuje svaki put i ako se ugasio pri punjenju naprasno - krivo racuna postotke. Valja ocistit dalvik cache ili rekalibrirat koristeci l speed aplikaciju ili zeppelinroxov rekalibrator (u okviru v6 superchargera) sa xda foruma. Sve to pod uvjetom da je rootan. Ak nije - trazit neki kalibrator koji ne zahtjeva root
8 godina
neaktivan
Mene zanima ima li gdje naci rom za ovaj v6 (ili sumvier,svejedno) jer ja ne uspjevam iscackat nigdje.
Desilo mi se da je zapeo na boot logu, pa sam preko kineskog factory reseta dosao do restorea sa google racuna ali update je onesposobljen bio no nekako je nova launcher maknuo dio defoltnog bird3 pokretaca i sad ni v rit ni mimo: pri startu ga zahtjeva a on u kuci cvijeca.... any ideas folks?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nije stvar baterije,pa cak ni aplikacija toliko...sve su ovo korisni savjeti i stalan update sise bateriju sigurno,kao i gps,wifi, posebno fb app i to (kao i svugdje uostalom). Glavni problem vecine kineza je njihova konzumacija energije pri neaktivnom modu iliti ler gasu po naski: jednostavno je zdere jer je hardver nabacan gotovo random a softver nije optimiziran (jer ih nije briga). Jos jedan gutac struje je aktivan prijem mreze zbog inkompatibilnosti frekvencija gdje uredjaj stalno trazi bolji prijem a mreza nudi to sto nudi (sto je cesto dosta lose) i tu se malo toga moze osim da se zrtvuje brzina i prihvati samo edge (uzas)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice