Tele2 Smart tarifa

poruka: 23
|
čitano: 23.412
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tele2 Smart tarifa

Pozdrav svima, nadam se da sam pogodio podforum (kad se radi o ovome, nikad nisam 100% siguran).

Trenutno sam na bonbonu, uzmem si za mali internet i srednje razgovore (uk. 40kn) jer mi uglavnom to i treba, malo sam gledao ima li nešto bolje ili povoljnije (više interneta i minuta nikad ne bi škodilo), tako sam vidio smart tarifu kod tele2. 1000 minuta i 1GB mjesečno za 35kn, to mi je malo čudno obzirom na druge cijene inače, ima li tu neka kvakica ako netko zna ili nešto slično?

Hvala unaprijed.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tele2 Smart tarifa
RoyalBlood kaže...

Pozdrav svima, nadam se da sam pogodio podforum (kad se radi o ovome, nikad nisam 100% siguran).

Trenutno sam na bonbonu, uzmem si za mali internet i srednje razgovore (uk. 40kn) jer mi uglavnom to i treba, malo sam gledao ima li nešto bolje ili povoljnije (više interneta i minuta nikad ne bi škodilo), tako sam vidio smart tarifu kod tele2. 1000 minuta i 1GB mjesečno za 35kn, to mi je malo čudno obzirom na druge cijene inače, ima li tu neka kvakica ako netko zna ili nešto slično?

Hvala unaprijed.

Nema kvake 22 samo ako prebacuješ broj nećeš dobit besplatne poruke, ali za 5 kuna mjesečno dobiješ 100 poruka. imaš detaljan opis troškova na broj *150#.

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
RoyalBlood kaže...

Hvala unaprijed.

Nema nikakve cake.

Uspostava poziva je 0,29 kn, a poruka košta 0,35.   Ja ju koristim već neko vrijeme, 50 kn bon kupim svaki mjesec, uzmem si onaj paket od 100 poruka za 5 kn, a ovih 10 što mi ostane potrošim na tu uspostavu poziva.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan
Tele2 Smart tarifa

Odlična tarifa, koristim je skoro godina dana, ove poruke dodante ne moras ni uzimat ako imas whatsapp, viber ili slično.

kuku lele

1 0 hvala 1
17 godina
Tele2 Smart tarifa

dobra tarifa i sve radi kako je navedeno.

ja takav jedan broj koristim za doma.  mobitel koji ne izlazi iz doma,stoji na stolu i sluzi tome da se svi ukucani mogu posluzit za pozive.  posebno za duze razgovore.

klub novcic odlicno funkcionira. na kraju bonus od kluba pokrije uspostave.

nekada tu sim karticu ubacim u 3g galaxy tab i trosim tu gigu prometa kada tab nosim vani.

sve u svemu, lijepa i korektna ponuda.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tele2 Smart tarifa
Ja isto koristim tarifu 35, ali su mi ponudili putem pretplate jer sam htio raskinuti tarifu smart100.
Tako da na kraju imam nekih 55,00 kuna mjesećno za platiti. Poruka oko 25 do 30 i uspostave poziva oko 10 do 15 poziva.
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Tele2 Smart tarifa

Poz. Frendica mi ima trenutno tarifu "Knock-out". Pa me zanima kako se može ta tarifa deaktivirati i da pređe na Smart.
Ili dal na tarifi "Knock-out" može postaviti još poruka nakon što je potrošila onih 200 ?

Frendica je na bonove.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Poz. Frendica mi ima trenutno tarifu "Knock-out". Pa me zanima kako se može ta tarifa deaktivirati i da pređe na Smart.
Ili dal na tarifi "Knock-out" može postaviti još poruka nakon što je potrošila onih 200 ?

Frendica je na bonove.

Za aktiviranje tarife smart treba imati 35 kn raspoloživo na računu i poslati poruku sadržaja Smart na 888, a za poruke isto ima dodatna opcija, 100 poruka 5 kn, 500 poruka 10 kn i 1000 poruka 15 kn. Za npr opciju 500 poruka pošalje poruku sadržaja 500poruka (bez razmaka) na 855 isto vrijedi i za 100 ili 1000 opciju samo se promijeni broj na početku jelte...

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
14 godina
AbeDomeNuS kaže...
Gale92 kaže...

Za aktiviranje tarife smart treba imati 35 kn raspoloživo na računu i poslati poruku sadržaja Smart na 888, a za poruke isto ima dodatna opcija, 100 poruka 5 kn, 500 poruka 10 kn i 1000 poruka 15 kn. Za npr opciju 500 poruka pošalje poruku sadržaja 500poruka (bez razmaka) na 855 isto vrijedi i za 100 ili 1000 opciju samo se promijeni broj na početku jelte...

To znam. A reci mi dal prvo treba deaktivirati tarifu "knock-out" koju sada ima, ili samo da aktivira "smart" pa se "knock-out" sama deaktivira ?

11 godina
neaktivan
Tele2 Smart tarifa

Pozdrav. zanima me, ako sam istrošila sve mb, a tarifa mi jos nije istekla,zasto nemogu ponovno aktivirati tarifu? Nego mi dođe poruka ''tarifa je već aktivirana'', a ostalo mi je samo 6 kb i kad odem na internet potrosi mi sve novce.?

marijana

0 0 hvala 0
17 godina
marijana7 kaže...

ako sam istrošila sve mb, a tarifa mi jos nije istekla,

to je normalno. trebaš se organizirati i raspodijeliti data internet promet. tarifa vrijedi od xy datuma do xy datuma.  ako pređeš 1gb ,promet se naplaćiva.  sada čekaj xy datum automatske reaktivacije tarife.   isto tako ,da potrošiš 1000min, počne naplata 1001-ve minute.

nema toga što ti misliš, potrošiš sve unutar 10 dana i ideš reaktivirat tarifu sa 35kn...ne, čeka se 30 dana da se ona sama reaktivira.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
Tele2 Smart tarifa

Postoji samo opcija da se naknadno aktivira jos Data prometa - KLIK

...e sad, koliko se to isplati to je drugi par rukavica...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

To znam. A reci mi dal prvo treba deaktivirati tarifu "knock-out" koju sada ima, ili samo da aktivira "smart" pa se "knock-out" sama deaktivira ?

nema deaktivacije tarife.. Tj.aktivacijom tarife smart deaktiviras prethodnu tarifu (knockout)

14 godina
neaktivan
Kad potrosis megabajte u smart 35 onda aktiviras revoluciju koja je besplatna pa opet aktiviras smart, tako ja stalno radim jer mi 1GB izdrzi nekih 20 dana :|
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
12 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
Kad potrosis megabajte u smart 35 onda aktiviras revoluciju koja je besplatna pa opet aktiviras smart, tako ja stalno radim jer mi 1GB izdrzi nekih 20 dana :|

mozes tako, a mozes i aktivirati jedan od paketa za megabajte dok ti ne istekne tarifa..

14 godina
neaktivan
Mogu aktivirat 100mb za 10kn, a 100mb brzo potrosim
One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
17 godina
majstorSZ kaže...
Mogu aktivirat 100mb za 10kn, a 100mb brzo potrosim

...mozes aktivirat 3Gb za 95kn ako ti treba ili 1Gb za 50kn...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
neaktivan
Tele2 Smart tarifa

jel zna netko kako se deaktivira Smiley tarifa?

:)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 21:57 (ignjad).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ignjad kaže...

Ona se sama deaktivira kada ne budeš imao kuna na računu za reaktivaciju.

12 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
ignjad kaže...

Ona se sama deaktivira kada ne budeš imao kuna na računu za reaktivaciju.

Kako kolega kaže ili jednostavno da aktiviraš neku drugu tarifu,.. recimo Revoluciju (aktivacija te tarife se ne naplacuje nista).. pogodnosti Revolucije

- HTC 8S -
15 godina
zanima me samo na koji se broj provjerava i ata trebam u ppruci poslat da vidim koliko imam jos mb... to imam internet stick na bonove.. jel se moze uopce tako provjeriti
15 godina
sry. za double post (na mobu sam) i kako se provjerava stanje racuna
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
zanima me samo na koji se broj provjerava i ata trebam u ppruci poslat da vidim koliko imam jos mb... to imam internet stick na bonove.. jel se moze uopce tako provjeriti

Korisnici bonova ne mogu provjeravati SMS porukom stanje MB-a mobilnog interneta (sticka). Možeš ih provjeriti na stranici http://mbb.tele2.hr/ (besplatna ti je kada se spojiš na net preko sticka Tele2) i možeš kreirati profil na portalu http://moj.tele2.hr/ pa tamo imaš stanje u KN, MB-e i sve ostalo. 

- HTC 8S -
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice