Tele2- predplata.

poruka: 24
|
čitano: 6.555
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Tele2- predplata.

Razmatram opciju da idem na pretplatu ( zbog mobitela) jer jeftinije prolazim. Mislio sam ici na tarifu 25, ali me zanima da li sam ja obavezan korisiti pretplatnicki broj? Npr. imam svoj broj(isto tele2) koji koristim oko 3 godine, i planiram ga koristiti i dalje. No upravo zato me zanima da li je moguce ne koristiti pretplatnicki broj te uredno placati pretplatu svaki mjesec? Isto me zanima da li je pdv uracunat u cijenu tarife ili je tarifa + pdv? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tele2- predplata.

Naravno da je moguće ne koristiti pretplatnički broj. Na kraju operatera nije niti briga koristiš broj ili ne, sve dok plaćaš pretplatu. Cijena tarife je s PDV-om.

13 godina
neaktivan
Tele2- predplata.
Ja imam tu tele2 predplatu od 25 kn i nisan niti stavia tu karticu u mob nego kad mi je stiga odma svoju ALI meni racuni NE stizu..Vec 4-5 miseci nista,0 bodova.Teta na salteru nema pojma ne vidi nista na moje ime osim kupovine preko webshopa al predplate nema!Sto sad?!
http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...
Ja imam tu tele2 predplatu od 25 kn i nisan niti stavia tu karticu u mob nego kad mi je stiga odma svoju ALI meni racuni NE stizu..Vec 4-5 miseci nista,0 bodova.Teta na salteru nema pojma ne vidi nista na moje ime osim kupovine preko webshopa al predplate nema!Sto sad?!

Pa budi pametan i šuti??? Ako te oni ne zovu da si duzan pare sta se brines??? 

GL&HF
15 godina
odjavljen
AmD kaže...

Pa budi pametan i šuti??? Ako te oni ne zovu da si duzan pare sta se brines??? 

Zato jer će mu za godinu dana naplatiti to sve s kamatama 300%...

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 23:32 (Jakovp).
12 godina
neaktivan
Tele2- predplata.

Pošalji im mail da ti računi nestižu i čekaj odgovor.

Tako da nebi bilo za godinu dana da dobiješ utuženje sa kamatama.

I obavezno čuvaj mail koji pošalješ jer on če ti služiti kao dokaz da si im dao do znanja da nemaš računa i da nemožeš plačati pretplatu.

Očito nekakva greška u sistemu ali osiguraj se jer na svašta su spremni da utjeraju dugove jednom kada skuže da nisi plačao.

Prodaju tvoj dug INKASU pa te deru sa kamatama i prijete ti kao kriminalcu dok im neplatiš do zadnje lipe.

Što hladnije to bolje...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pošalji mail u stilu da li ja imam dug prema vama ili da li postoji pretplatnički ugovor s vama.

Tako ako dobiješ odgovor da nemaš imat će dokaz.

15 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

Nemoj mislit da ce oni zaboravit na tebe, Meni je isto tako bilo,onda su me nakon 3godine nazvali da moram platit 10tisuca kuna.

Sto naravno nisam ucinio, pa su mi blokirali racun, pa sam još platio nekakve guzonje od odvijetnika, Moje mišljenje ljudi bježite

od tele 2. to su lopine svijetske, pogotovo od njihove preplate. Uh mrzim te ovce, njih bi trebalo protjerat iz države.

Mamicu im lopovsku.

Rappy
12 godina
neaktivan
Tele2- predplata.

Sve u svemu ja mogu bezbrizno koristiti karticu na bonove?:D haha. Morao sam da pitam još jednom. haha {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tele2- predplata.
Kontaktiran Tele2 sluzba jutros.Na moje ime NEPOSTOJI nikakav dug,kupovina,pretplata.Jos su oni meni "duzni" novce koje san platia za mobitel,a webshop kupovina skupa s pretplatom mi je odbijena,a meni je sve uredno stiglo.

4 0 hvala 0
14 godina
Tele2- predplata.

Vjerujem da možeš ako ti oni prenesu to.

Btw. Pretplata a ne predplata

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...
Kontaktiran Tele2 sluzba jutros.Na moje ime NEPOSTOJI nikakav dug,kupovina,pretplata.Jos su oni meni "duzni" novce koje san platia za mobitel,a webshop kupovina skupa s pretplatom mi je odbijena,a meni je sve uredno stiglo.

Jesi barem neki dobar mobitel ugrabio? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 2:21 (Sheldonn).
16 godina
neaktivan

Ja sam prije isto imao problema sa tele2 i pretplatom, ali nisam imao izbora ove godine i morao sam opet kod njih .. Za sada je sve ok, pratim stalno potrošnju i svaki tjedan makar jednom slikam si stanje da ne bi bilo problema .. Ali nadam se uskoro prelasku na nekoga drugog .. 

Kolega imao si baš sreće .. :) 

GL&HF
12 godina
neaktivan
je li bolja pretplata ili bonovi?

evo namjeravam si kupiti neki smartphone u tele2 pa me zanima da li bih jeftinije prosao s pretplatom ili s bonovima? do sada sam uvijek koristio bonove (kao i svi moji ukučani) tako da ne znam ništa o pretplati.

dakle u tele2 ponudi za novi mobitel piše npr. 95kn odmah i po 100kn 24 mjeseca. da li ja moram tih 100kn automatski dati svaki mjesec + ono što potrošim na pozive, poruke... ili su u tih 100kn uračunati pozivi i poruke u vrijednost od 100kn?

da li bi mi netko mogao opisati kako funkcionira pretplata?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 15:40 (Cartman93).

0 1 hvala 0
12 godina
Tele2- predplata.

Da 100 kn plaćaš neovisno o tome koliko trošiš. Možda je u tome xy minuta, poruka i megabajta, kad potrošiš sve iz tpga onda se naplaćuje po standardnom cjeniku. Daj link koja točno pretplata te zanima.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

aha, znaci ako netko inace trosi oko 100kn mjesecno, taj mobitel dobije tako reci besplatno, samo sta ima obavezu od 24 mjeseca.

nisam jos gledao kakve pretplate postoje, vec sam samo pitao opcenito.

13 godina
neaktivan
Cartman93 kaže...

aha, znaci ako netko inace trosi oko 100kn mjesecno, taj mobitel dobije tako reci besplatno, samo sta ima obavezu od 24 mjeseca.

ne dobiješ ništa besplatno nego ovako tarifa+odmah nešto kuna za mobitel+svaki mjesec određenu svotu za mobitel.

Recimo ovako :

tarifa 99+uzimaš mobitel i odma daš sve za njega ili na rate 24 mjeseca a to ovisi koji mobitel uzmeš.

Poželjno je stisnuti HVALA
12 godina
Cartman93 kaže...

Nema ništa besplatno, plaćaš i mobitel.

Pogledaj tarife pa daj link, ovako općenito je glupo pričati.

13 godina
neaktivan
Tele2- predplata.

Platiš mobitel, recimo 99 kuna, plaćaš mjesečnu tarifu recimo 75 kuna (+ 10kn radijske frekfencije) i plaćaš opciju uređaj koja ovisi o uređaja, a iznosi recimo 50 kuna. Na kraju mjeseca dođe ti račun 235 kuna. I tako 24 mjeseca.

Ova opcija uređaj, pogledaj koliko iznosi, recimo 35 kuna, poduplaj to s 24 i dobit ćeš cifru kao da uzimaš mobitel u prepaidu. Znači, kreditiraju te, ništa drugo. A ne valja imat tarifu 150kn ili više za vratom, ionako dok to otplatiš mobitel će biti za muzej.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tele2- predplata.

dakle, bonovi ftw!! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 4:17 (Cartman93).

0 0 hvala 0
14 godina
Tele2- predplata.

Oprostite, na {#} molim vas ako mi mozete reci dal mogu tele 2 sim karticu staviti u  neki uređaj koji je brendiran na t-mobile ?
Jer imam SGS III al mi se pokvario, mora na servis, imam doma neke nokie ali su brendirane na t-mobile, pa me zanima ako mogu tele 2 sim postaviti unutra i da li ce normalno raditi ili nece ?
ili neka druga mreza osiim t-mobile

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš ako taj uređaj otključaš, drugačije ne .. 

GL&HF
14 godina
neaktivan
Ispricavam se autoru teme kaj upadam u istu. Dakle, mene zanima ova tarifa 25, pošto sam noob u vezi pretplate zanima me dal dobijem samo 250mb za net i jos 25kn za trosenje? Poruke i to ili se svaka poruka i poziv dodatno placa. Hvala
by Težak
13 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

Evo danas mojoj radosti dolazi kraj!
Tele2 mi salje ovrhu od 1030 kn i kaze da nisan placa racune i odjednom sve postoji na moje ime al ne postoji adresa za slanje racuna..Al kako je pobogu onda stigla ovrha?!? Uredu,platit cu tih 1030 kn tele2 i od*ebati njih skupa sa njihovom tarifom i ovcom i brojem (koji nije na pretplatu)

Sad me zanima jedna stvar,postupci ovrhe me izadu 1112 kn sto je vise nego racun! Pa majku mu koja je to tarifa odvjetnika?! Sto ako platim ovrhu prema tele2 bez da platim troskove odvjetnika,javnog biljeznika i ostalih lopova? Ili kako ih smanjiti,kome se zaliti..

Sto ce se desiti ako te troskove zanemarim dok ove od strane teleta pokrijem?

EDIT:Jos jedna stvar,ja imam snimku poziva di meni operater govori da nema duga na moje ime,tj oni imaju jer se pozivi snimaju..jel mi to moze pomoci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 15:43 (in_rust_we_trust).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice