Malo mi je nejasno sve to oko pretplate kod tele2 i njihove opcije "Uredaj"
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-galaxy-note-ii-gray/d355-t2/#txt
Dakle mislim uzeti pretplatu i mobitel Note II uz nju. Mislio sam uzeti pretplatu, tarifu Revolucija 150 i uz nju Note II. I tamo pise "Redovna cijena: 1095kn Note II + 135kn mjesecno.
Dok pod opcija "Uredaj" pise: "Uz opcije Uređaj korisnik plaća na prodajnom mjestu ili u web shopu niži povoljni iznos početne cijene telefona uz odabrani tarifni model, a ostatak vrijednosti telefona uz odabrani tarifni model plaća "na rate" preko ugovaranja dodatne mjesečne naknade za opciju Uređaj, koja se naplaćuje povrh mjesečne naknade za tarifu na Tele2 računu. Tako će, primjerice, ako korisnik ima tarifu Revolucija i Opciju Uređaj 25, iznos mjesečnih naknada na računu biti 150,00 kn za tarifu i 25,00 kn za opciju Uređaj 25."
Pa mi sada nije bas potpuno jasno kolko se ukupno mjesecno placa? Dali se placa ovih 135kn mjesecno ili se placa osim tih 135kn mjesecno plus jos i uredaj ili kako vec ide?
Znaci kolko bi me ta pretplata sa tarifom Revolucija 150 zajedno sa Note II na kraju dosla mjesecno ako uzemem to na 24 mjeseca?