Tele 2 micro sim kartica

poruka: 7
|
čitano: 28.492
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Tele 2 micro sim kartica

Zanima me dal u Tele 2 naplacuju micro sim kartice i kolko treba cekati na izradu kartice.

Hvala.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Tele 2 micro sim kartica

Dođeš u bilo koji Tele2 centar, zamoliš ih da ti daju microSIM karticu (dobiti ćeš veliku SIM karticu iz koje možeš izbaciti micro, pa ostatk plastike koristiti kao ležište za noramalan SIm ako ti ikada zatreba). Taj SIm će ti biti aktivan kroz 24 sata, tako da koristiš staru SIM karticu u nekom mobu dok ne vidiš da ti nema signala. Tada ti je ta nova SIM kartica aktivna. Možeš je staviti u mobitel koji želiš koristiti i imati ga upaljenog, meni nije trebalo gašenje / paljenje uređaja s novom SIM karticom da ulovi signal, iako to svi sugeriraju da treba napraviti.

16 godina
WackyZG kaže...

Dođeš u bilo koji Tele2 centar, zamoliš ih da ti daju microSIM karticu (dobiti ćeš veliku SIM karticu iz koje možeš izbaciti micro, pa ostatk plastike koristiti kao ležište za noramalan SIm ako ti ikada zatreba). Taj SIm će ti biti aktivan kroz 24 sata, tako da koristiš staru SIM karticu u nekom mobu dok ne vidiš da ti nema signala. Tada ti je ta nova SIM kartica aktivna. Možeš je staviti u mobitel koji želiš koristiti i imati ga upaljenog, meni nije trebalo gašenje / paljenje uređaja s novom SIM karticom da ulovi signal, iako to svi sugeriraju da treba napraviti.

Hvala, budem onda u utorak otisao do tele2 centra pa da mi daju tu microsim karticu, a do onda cu biti bez mobitela :/

14 godina
Tele 2 micro sim kartica

ili ju jednostavno izrežeš i gotov si odmah!

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
David87 kaže...

ili ju jednostavno izrežeš i gotov si odmah!

Ma necu se zahebavati s tim, nek oni meni daju novu karticu i to je to

16 godina
neaktivan
Tele 2 micro sim kartica

Idi po karticu u tele2 najbolje. Ja sam išao tam, ona mi je dala tu karticu, i bila je aktivna u roku 20 min ( dok sam dosao do stana). A za izrezivanje nebi preporučio. Prodam ja svoj galaxy s3 jazavcu jednom i sad lik išao sam rezat karticu, i eto što je dobro izrezao. Zove on mene kartica neće uhvatit izbaci ju odma van, pitam ja njega jesi otišao u tcentar po karticu on kaže jesam. Ja znam da je sve radilo i da sam prodao ispravan mob 100%. Kažem ja njemu donjeti ću ja svoje kartice ( imam 2 komada kad sam se prebacivao na druge mreže) i normalno sve je radilo. Samo što pametnjaković nije ni blizu ispravno odrezao karticu kak treba, i malo je smrdao micro sim utor (išlo je teže nego onda kad je mob bio kod mene ) ali je radilo. Tako da bolje mir, besplatno ti je i i maltene odma ti bude aktivno. Lp

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Tele 2 micro sim kartica

Odi u tele2 i dobijes odmah novu, bude odmah i aktivirana, barem je meni bila dok sam ju prebacio i upalio mob sve je radilo.

Bio sam u tele2 u avenue mallu.

Tete su malo smotane ali odrade posao {#}

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice