T-mobile vs. VIP vs. Tele 2

poruka: 222
|
čitano: 113.154
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: T-mobile vs. VIP vs. Tele 2
Memphis kaže...
 VIP je okej, ali je skup, samo pogledaj cijene uređaja u ponudi, astronomske cijene, tipa ovo; LINK, ako taj uređaj košta 799 kn u slobodnoj prodaji onda im ja odmah kupim 5 komada!

Čuj,neki su skupi, neki jeftini. Ja sam svoju Xperia-u X1 prije skoro 2 godine platio 3700 kn za keš u Vipu. Otključan uređaj i još sam dobio gratis handsfree za auto koji košta 350 kn.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
vexx5555 kaže...

Opčenito mi nije jasno, tko još gleda kakva je usluga po cijenama uređaja.

Nekidan čitam novine, a u novinama neki penzioner, žali se na račun.

Kaže, uzeo mobitl za kunu, a računi mu 100 i kusur kuna.

Kaže, na kraju ga mobitel ne dođe kunu, nego soma+ kuna.

Al kaže na kraju čovjek pošteno, da je sam pogriješio.

On je mislio da će dobit mobitel za kunu i voila.

Doduše, samo sam naveo primjer za preplatnike, ne za slobodnu prodaju.

Poanta svega je, da mobitel ne određuje kvalitetu same usluge.

A svi koji misle suprotno u zabludi su kao i navedeni penzioner iz primjera.

Da ne bi opet bilo padobranaca sa remek djelima i sl., napomenut ću nešto.

Nigdje ne kažem da je bolji VIP,Tele 2 i sl.

Ali su mi smješni neki ljudi ovdje. Opet kažem!!

Nitko vas ne tjera da idete na neku mrežu. Imate na netu cjenike/uvjete u svim ponudama svih mreža.

Proučite i odredite koji vam paše. Al nemojte kasnije upadat, ovi su skupi, ovi su me zahebali, ovi su mi dali mobitel za kunu, a kasnije mi stižu računi od 200kn.

Lijep pozdrav!!!

16 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
Opčenito mi nije jasno, tko još gleda kakva je usluga po cijenama uređaja.

Ne razumijem. Ne vidim što si citirao pa ne znam o čemu pričaš. Ali meni je Vip super. Nikad sranja s njima. Šta sam god kupovao, kupovao sam za keš, a cijene su predobre. Jest da su cijene nekim uređajima malo veće, ali to su slobodni uređaji koji rade na svim mrežama pa si ti misli. Ja pretplatu nikad nisam imao-isključivo bonovi. Pošto ne visim dnevno par sati na mobu, nije mi ni potrebna.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
vexx5555 kaže...

Nisam ništa citirao, a ni post se ne odnosi na tvoj komentar.

Čisto sam se nadovezao na tebe, pa sam zato stavio Vexx {#}

15 godina
neaktivan

Tele 2 i Optima se spajaju{#}

Never Argue with an Idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
no tengo dinero kaže...

Tele 2 i Optima se spajaju{#}

Je, citao i ja danas. Bas me zanima sta ce biti od toga....samo se nadam da cemo bar mi kao kranji useri imati neke koristi od toga spajanja.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina

Jutarnji list: Spajaju se Optima Telekom i Tele2 

Večernji list: Tele2 i Optima tvrde da ne vode pregovore o spajanju

17 godina
Jar Jar Binks kaže...

I evo vam primjer...kad idem za dubrovnik, npr. u hercegovini, konkretno u Neumu imam tele2 signal.

T-mobile i VIP nisu ništa nego veliki pljačkaši naroda!!!

Imam sve od b-neta, telefon, internet i tv, t-mobile i t-com više nikad neće prismrdit u moju kuću.

imas puni signal sva tri operatera od kleka do neuma,pa cak i 5-6 kilometara u zaledje hercegovine.

sve to pokriva jedna cuka sa peljesca koju vidis golim okom i na njoj je cijelo cvoriste svih mobitela i fixne mreze i interneta dub.ner. zupanije prema biokovu.

dakle ja dobro znam da ti vip u cijelom neumu radi bezprijekorno, i to ima jos debelo umts-a.

uzmes prva dva slova od rijeci malware i dodas na Maorskom rijec stop...sto dobijes ???
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ja sam na VIP-u već 7 godina. Cijela moja familija je također na VIP-u. Sa njima nikada nisam imao nikakavog problema, sve što trebaš dobiješ iste sekunde-ako želiš kupit mob, a nemaju ga tog trenutka,dobiješ ga za 4 dana. Ako trebaš nešto pitati, sve ti lijepo i pristojno objasne. Dođem sa BUG kuponom za karticu i čovjek mi se smješkom izabere najjednostavniji broj i da mi karticu. Još me pita jel hoću neki drugi. E to je kultura i odnos. Ako imaš neki problem sa uređajem ili ne znaš nešto podesiti, samo dođeš i riješe ti to u 20 minuta.

T-com i T-mobile-gdje da krenem?! Kreteni, nesposobnjaci, idioti. Ne znam kako da drukčije opišem njihov odnos prema korisniku. Dođem tamo da se informiram o nekim paketima ADSL-a, ovi čitaju s kompa-alo, čovječe, to mogu i kod kuće čitat!!! WTF?! Hoću mob uzet, na bonove, oni me uvjeravaju da je MENI pretplata bolja. Ne, hoću na bonove!!! Odi tamo i izaberi mob kaže ženska. Doviđenja!!!{#}

O TELE2 neću ništa reći osim da im je ponuda uređaja mala i ne baš dobro raspoređana.

T-mobile trenutno nudi 52, dok tele2 nudi 60 uredaja.

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00-00.asp?man=&sort=&sve=1

http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www_tele2_hr/stylesheet/hs.xsl/-/mobilna_telefonija/mobilni_telefoni.html/-/papp/phones_application_hr/http://mobiles.web.tele2.hr/IzaberiTelefon.aspx

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 12:25 (Stylicious).
15 godina
Memphis kaže...

Jutarnji list: Spajaju se Optima Telekom i Tele2 

Večernji list: Tele2 i Optima tvrde da ne vode pregovore o spajanju

Znas ono: "Gdje ima dima, ima i vatre". {#}

Nesto kemijaju 100%, a sta to kemijaju samo ce vrijeme pokazat.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Ovdje je ekipa informatički pismenija, pa je svima više/manje važan GPRS prijenos podataka i uključeni promet u mjesečnu naknadu, ali većini ljudi je to tek tamo na 4. ili 5. mjestu, iza cjene, poziva, smsa, pokrivenosti, pogodnosti iz programa vjernosti itd...

O VIP-u i Teletu nisam previše upoznat, ali zato o T-mobilu znam skoro sve (iz razloga što moram).

Ovako gledajući, dosta ljudi (s razlogom) gledajući cijene zaključi da smo najskuplji.

To i stoji, ali pametan korisnik koristi naše tarife (bilo postpaid ili prepaid) u kombinaciji s raznim opcijama.

Tako, recimo ako ste na Simpi i uključite tjedne opcije Spika i Poruke, za 20kn dobivate cijene po poruci/pozivu kojima ni jedna druga prepaid tarifa ne može konkurirati.

Opcija Dugi razgovori je super za one koji dugo razgovaraju, jer plaćaju samo prvu minutu a nakon toga troše 1000 min koje im se ne naplaćuju.

Unlimited je opcija za one koji stvarno, stvarno puno razgovaraju, jer vam za 100kn omogući razgovore po 0,25kn (uspostava poziva). Iako je Unlimited, u praksi je to 1500 min (30h) što je budimo realni, više nego dovoljno (osim ako niste neki napaćeni čudak koji je dnevno sat vremena na telefonu)

Znači, ako ste na Simpi ili imate pretplatu kod HT-a, proučite opcije, vidite što vam najviše odgovara, i svakako je/ih aktivirajte, jer će vam se sigurno isplatiti, te umanjiti račun.

O tehničkoj podrški ne moram puno pričati, to su mi sbe kolege, i ako se vama čini da je nekad agent neuslužan, vjerujte mi nije to tako, ako vam je u mogućnosti pomoći, uvijek će vam pomoći.

Iako to krajnje korisnike ne zanima, odnos prema zaposlenicima je dobar, što je čisti kontrast u usporedbi sa VIP-om gdje zaposlenike tretiraju kao potrošnu robu, i bez pardona će vam dati nogu bez da prije promisle.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BONxFIRE kaže...

Stavite glasanje da PRVOM postu :)

a trebao si staviti i pod broj 4:niti jedan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice