T-mobile vs. VIP vs. Tele 2

poruka: 222
|
čitano: 113.168
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vidim da ste se raspisali...

ukratko:

Tomato je stvoren kako bi uništio Tele2, i pritom je uspio, jer Tele2 propada već nekoliko mjeseci.

Trebam li pridodati da je Tele2 slabo pokriven sa signalom?

dakle... VIP s moje strane...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
RE: T-mobile vs. VIP vs. Tele 2
MorciTheCroat kaže...

Pa kaj problem je stavit na rucni odabir mreza umjesto automatskog?

Svasta....

Svašta i tebi!! Da razumješ i pročitaš unazad par postova, shvatio bi da pišeš gluposti.

Tele 2, ima jako loš signal ili ga uopče nema na nekim mjestima (manja područja), te

je jedina šansa u tom trenutku T-mobile signal.

Dakle, nikakvo ručno podešavanje ne pomaže, ako signala nema.

Kako misliš podesit ručno signal, ako ga na tom mjestu nema??

15 godina
MorciTheCroat kaže...

Svasta....

Nije stvar u tome, vec u tome da mi se neda razmisljat jos i o tome na kojoj sam mrezi....bar je tako kod mene, ne znam kako je kod drugih.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
win32 kaže...

Nije stvar u tome, vec u tome da mi se neda razmisljat jos i o tome na kojoj sam mrezi....bar je tako kod mene, ne znam kako je kod drugih.

Pa i da razmišljaš, ja ne vidim na koji način ručno podesit,

ako je signal u nekim područjima loš ili ga nema??

15 godina
zabranjeniples kaže...
win32 kaže...

Pa i da razmišljaš, ja ne vidim na koji način ručno podesit,

ako je signal u nekim područjima loš ili ga nema??

Ako ga nema onda ga nema...ali vidim da neki tu i dalje misle da ako na nekim mjestima tele2 signala nema ili je loš da se fino prebaciš na t-mobile i pičiš dalje...ali nema toga više, tj ima sve manje.

U Zg se već dugo vremena uopće ne može koristit TM signal sa T2, bez obzira koliko T2 loš bio na nekim lokacijama, isto tako je od pred godinu dana i na području Kvarnera, kao stavili su svoje stanice, ukinuli mogućnost korištenja TM i evo meni šipak, jer taj T2 signal je bio, i još uvijek jest na ovoj mojoj lokaciji odvratno loš. Ja sam još do pred mjesec dana jako rijetko uspjevao održat u kontinuitetu razgovor dulji od minutu-dvije jer bi stalno veza pucala. Naravno ne na cijelom području, ali baš na širem području oko moje firme, p aoko kuće, pa oko lokacije gdje su mi još neki bitniji kontakti ovdje i sve u svemu potpuno neupotrebljivo.

I sad sam pred 3 tjedna napokon i to uspio riješiti i od tada više nikakvih problema....jednostavno sam prešao na VIP, i eto razgovori se ne prekidaju, a i računi će izgleda biti 15-20% manji nego na T2

17 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
MorciTheCroat kaže...

Svasta....

Svašta i tebi!! Da razumješ i pročitaš unazad par postova, shvatio bi da pišeš gluposti.

Tele 2, ima jako loš signal ili ga uopče nema na nekim mjestima (manja područja), te

je jedina šansa u tom trenutku T-mobile signal.

Dakle, nikakvo ručno podešavanje ne pomaže, ako signala nema.

Kako misliš podesit ručno signal, ako ga na tom mjestu nema??

ROFL, procitao sam sve i potpuno razumijem situaciju, ali ako hoces izbjec nacionalni roaming tada iskljucujes automatski odabir mreze (znaci moj komentar se odnosi samo na izbjegavanje roaminga), a to sto je tada Tele2 pokrivenost puno slabija potpuno razumijem i to im je velika mana.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
MorciTheCroat kaže...

ROFL, procitao sam sve i potpuno razumijem situaciju, ali ako hoces izbjec nacionalni roaming tada iskljucujes automatski odabir mreze (znaci moj komentar se odnosi samo na izbjegavanje roaminga), a to sto je tada Tele2 pokrivenost puno slabija potpuno razumijem i to im je velika mana.

I opet se vrtimo u krug!!

Dakle, Tele 2, an nekim HR područjima, ne da ima lošiji signal, nego ga uopče nema (iskustvo moje sestre).

Znači, tu ne pomaže nikakvo ručno podešavanje signala.

Jednostavno, u nekim područjima ne prolazi ništa osim T-mobile signala.

A to, IMHO, nije dobra stvar.

Ja govorim primjerice o korištenju interneta.

Dakle, primjer!! Ja moram hitno otič na internet, a u putu sam prema slavoniji.

Kad ono, nema Tele 2 signala.

Jedina opcija mi je T-mobile (bilo to ručno podešavanje ili automatsko podešavanje),

a to mi nikako nije isplativo.

Dakle, opet se vračamo na isto. Nikakvo ručno podešavanje ne pomaže, ako signala nema.

Dakle, ti ne možeš stvorit signal u nekim područjima, ako ta područja nisu pokrivena navedenim.

A ti opet daj TD, jer imam osječaj da ništa ne kontaš, ili pak ne želiš kontat.

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Dakle, Tele 2, an nekim HR područjima, ne da ima lošiji signal, nego ga uopče nema (iskustvo moje sestre).

Znači, tu ne pomaže nikakvo ručno podešavanje signala.

Jednostavno, u nekim područjima ne prolazi ništa osim T-mobile signala.

Tako je na Krku, jedan od razloga zašto nisam produžio pretplatu.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Fakat se vrtimo u krug i to zbog toga kaj ne razmes kaj sam napisal ili neces razmeti, a stav nam je isti, a to je da  Tele2 nema zadovoljavajucu pokrivenost za podatkovnu uslugu.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
neaktivan

Vip > T-Mobile > svi ostali

Tomato je posebna kategorija. Njega koristi moja baka. Zakon im je ona reklama s cuckom.

If creativity is a field, copyright is the fence.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MorciTheCroat kaže...

Fakat se vrtimo u krug i to zbog toga kaj ne razmes kaj sam napisal ili neces razmeti, a stav nam je isti, a to je da  Tele2 nema zadovoljavajucu pokrivenost za podatkovnu uslugu.

Nije da ja ne razumjem šta ti želiš reč, nego ti ne raumješ šta sam ti ja pokušao ovim zadnjim postom objasnit.

Pokušavam ti upravo ovo boldano objasnit!! Ti si mi da TD (a to je obično znak neslganja s mišljenjem),

te si pokušao udrit neku kontru.

Međutim, tu si kontru opalio u prazno, te opet došao na isto što sam i ja govorio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 19:14 (zabranjeniples).
16 godina

Previše smo otišli u ono koji je najbolji, od ova tri svako je slučajno specijaliziran za nešto

t mobile - kvaliteta usluge (antenski signal)

vip - široka ponuda uređaja (mada u hr to nije baš tako)

tele 2 - best buy operater, mobilni internet je jako jako dobar

0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...
Memphis kaže...

Koristim tele2 već par godina i zadovoljan sam, prešao sam na tele2 od kad su prešli na t-mobile signal jer je pokrivenost bolja!

Evo, ovu sam rečenicu izdvojio.

Još jednom ukazuje na minus ove mreže.

Dakle, kolko god neke tarife izgledale na prvi pogled izuzetno povoljno,

pri tom se trenutno konkretno orjentiram na besplatni internet,

to i nije tako.

Šta mi znači besplatni internet, kad je besplatan samo na Tele 2 mreži.

A či njenica je, da se oni (po svemu pročitanom), bez beda znaju prebacit na T-mobile signal.

A kolko se onda naplačuje 1mb prometa, najbolje da pogledate u cjeniku (čisto da ja sad ovdje ne pišem bajke).

Dakle, kolko god se u neku ruku činilo isplativo (kad bacite oko na cjenik),

tolko u drugu ruku i nije i treba se dobro/dobro promislit, dali vam uopče takva situacija odgovara.

to sve što govoriš sam izdvojo kao manu ali to je sadašnje vrijeme kad su se pojavile potrebe za mobilnim internetom do prije par godina to je malo koga zanimalo ...

16 godina
Shody_1994 kaže...

ukratko:

Tomato je stvoren kako bi uništio Tele2, i pritom je uspio, jer Tele2 propada već nekoliko mjeseci.

daj nemoj pričat gluposti, propada jer tebi tele2 kao mreža ne odgovara i sad ti misliš da svi tako razmišljaju i imaju potrebe kao ti pa misliš da više to nitko ne koristi!!!! Tele2 ima dosta konkuretnih tarifa i što je najbolje ima širi spektar tarifa!

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Shody_1994 kaže...

ukratko:

daj nemoj pričat gluposti, propada jer tebi tele2 kao mreža ne odgovara i sad ti misliš da svi tako razmišljaju i imaju potrebe kao ti pa misliš da više to nitko ne koristi!!!! Tele2 ima dosta konkuretnih tarifa i što je najbolje ima širi spektar tarifa!

Ne pričaj gluposti. O ovome pouzdano znam više nego ti jer imam (sad bi ovdje išlo ime i prezime ljudi koji su mi rekli) ali nije za javnost. Samo ti hoću reći da znam sve o ovome jer se (imena i prezimena) osoba meni jaaaako bliskih bave ovim.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
Shody_1994 kaže...
Memphis kaže...
Shody_1994 kaže...

ukratko:

Ne pričaj gluposti. O ovome pouzdano znam više nego ti jer imam (sad bi ovdje išlo ime i prezime ljudi koji su mi rekli) ali nije za javnost. Samo ti hoću reći da znam sve o ovome jer se (imena i prezimena) osoba meni jaaaako bliskih bave ovim.

ja ne pričam gluposti nego iznosim činjenice! daj imena pa da vidmo koliko su pouzdani, svatko priča svašta i svakavae informacije kolaju ne samo u tele2 nego svugdje kod svih operatera, tako sam ja čuo razne priče za vip i t-mobile isto imam ljude koji rade tamo, pa mogu pričat okolo ali pola toga su nečiaj nagađanja i nemaju veze sa stvarnom situacijom! Financijska izvješća će pokazat poslovanje operatera, tele2 je krajm prošle godine povećao profitabilnost 5 puta i dobit mu je porasla na 43% i dalje ulaže ogromne novce u razvoj mreže, ako si imalo pratio financijska stanja tele2 onda bi znao da su 5 godina radili sa ogromnim minusima i tek sada postaju solventni! Ako tada nisu propali neće ni sada!

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

ja ne pričam gluposti nego iznosim činjenice! daj imena pa da vidmo koliko su pouzdani, svatko priča svašta i svakavae informacije kolaju ne samo u tele2 nego svugdje kod svih operatera, tako sam ja čuo razne priče za vip i t-mobile isto imam ljude koji rade tamo, pa mogu pričat okolo ali pola toga su nečiaj nagađanja i nemaju veze sa stvarnom situacijom! Financijska izvješća će pokazat poslovanje operatera, tele2 je krajm prošle godine povećao profitabilnost 5 puta i dobit mu je porasla na 43% i dalje ulaže ogromne novce u razvoj mreže, ako si imalo pratio financijska stanja tele2 onda bi znao da su 5 godina radili sa ogromnim minusima i tek sada postaju solventni! Ako tada nisu propali neće ni sada!

Memphis slažem se apsolutno sa tobom...

Uostalom kad sam otkazao T-mobileu pretplatu jer mi se pokvario iPhone4 isti dan i uzeo pare nazad išao sam na tele2 i uzeo Galaxy-a,

a usporedi malo tarife i vidit ćete da je tele 2 opet najjeftiniji.

I evo vam primjer...kad idem za dubrovnik, npr. u hercegovini, konkretno u Neumu imam tele2 signal.

T-mobile i VIP nisu ništa nego veliki pljačkaši naroda!!!

Imam sve od b-neta, telefon, internet i tv, t-mobile i t-com više nikad neće prismrdit u moju kuću.

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
Jar Jar Binks kaže...

Uostalom kad sam otkazao T-mobileu pretplatu jer mi se pokvario iPhone4 isti dan i uzeo pare nazad išao sam na tele2 i uzeo Galaxy-a,

a usporedi malo tarife i vidit ćete da je tele 2 opet najjeftiniji.

I evo vam primjer...kad idem za dubrovnik, npr. u hercegovini, konkretno u Neumu imam tele2 signal.

T-mobile i VIP nisu ništa nego veliki pljačkaši naroda!!!

Imam sve od b-neta, telefon, internet i tv, t-mobile i t-com više nikad neće prismrdit u moju kuću.

Pozdrav sugrađanine {#}!!

Prvo podebljano!!

Tele 2 zaista ima odlične cjene. Ali da gledamo samo to, odlučio bi se na Tomato.

Ali, ajmo konkretno o Tele 2.

IMHO, jedna jako primamljiva tarifa, za mene kao preplatnika, zove se Smiley.

Uzeo sam za primjer nju, jer uz povoljnu kupnju mobitela, nudi (barem u neku ruku) i besplatni internet (meni jako bitno).

U suparničkom taboru, jako primamljiva ponuda, sve za mene (u pola cijene do kraja korištenja).

Ajmo malo usporedit!! Da ne bude zabune, govorimo o preplati, na koju sam ja ciljao.

Pošto VIP nudi upola, za usporedbu ću stavit njegovu tarifu 400 (200kn), sa Smiley tarifom 200 (200kn).

Da počnemo!!

I jedni i drugi traže dodatnih 10kn za upotrebu radijske frevencije.

Što se poruka tiče, VIP ih nudi 300 u navedenoj tarifi, dok Tele 2 nudi neograničen broj (dobro za one koji su non stop na porukama).

Što se poziva tiče, VIP nudi 1000min prema svim mrežama (plača se samo uspostava poziva 0.25kn),

dok Tele 2 nudi 0.89kn po minuti.

E sad dolazimo do tog famoznog interneta. VIP nudi 2gb besplatnog prometa, dok Tele 2 nudi 1.5gb besplatnog prometa,

ali uz jednu malu napomenicu:

''Količine besplatnog podatkovnog prometa mogu se koristiti isključivo u Tele2 mreži na Tele2 signalu.''

Dolazimo do drugog podebljanog

Meni konkretno, ama baš ništa ne znači što u Neumu ima signala.

Naveo sam ti primjer, konkretno moje sestre. Zna često, zajedno samnom ili bez mene,

otić u Slavoniju, do Zagreba i slično. Te se zna desit da u nekim određenim predjelima nema ili ima prilično loš signal.

Također, jedan kolega je gore dao primjer za Krk. I Miki je gore isto dao jedan svoj primjer za lošu uslugu što se signala tiče.

Dakle, o razno-raznim primjerima možemo do sutra.

E sad dolazimo do sljedečeg djela, koji se BTW nastavlja na onaj gore. Ukoliko nema Tele 2 signala, moguče je koristit T-mobile signal,

koji se BTW automatski uključi (to sam zaključio iz još jedne napomene, a to je da sami možemo provjerit na kojem se signalu nalazimo), ali doduše, moguče ga je ručno isključit.

Ali, u slučaju korištenja interneta na T-mobile signalu, cijena je 2kn na 100kb.

Još malo mog iskustva!!

Evo, konkretno ću reč ono što sam u par navrata gore spominjao, ali se nisam u potpunosti izjasnio.

Kad sam govorio da njihovi (Txlx 2) službenici, ili da budem precizniji, dio službenika nema blage veze o svom poslu,

mislio sam konkretno na sljedeče.

Nazovem sa sestrinog mobitela (kao što ste več zaključili, ona je korisnica), službu za korisnike.

Kažem, namjeravam se prebacit sa VIP-a na vašu mrežu, te bi vas molio da me malo pobliže uputite i date mi uvid u vašu uslugu i ucjete koje nudite.

I tako lik počne pričat bla bla (da ne duljimo), te dođemo do djela o besplatnim porukama.

Konkretno se i dalje radi o Smixxy tarifi!! Ja ga pitam, dali te poruke, koje su navedene kao besplatne, vrijede za mene, pa makar se uvjeti te tarfire u vremenu trajanja ugovora promjene.

Pitam ga to, jer mi je rečeno da ti uvjeti vrijede za sad.

Odgovor koji sam dobio je sljedeči!!

Ne znam vam odgovorit na to pitanje. Zatim, pričekajte trenutak i ode se informirat. Vrati se nazad i kaže da mi on na to pitanje ne može odgovorit.
Dobro, tu je priča završila!!

Odem sutradan u jednu poslovnicu, čisto da se još malo informiram i da pogledam par mobitela.

Pitam čovjeka isto pitanje, on mi odgovara da za mene uvjeti koji se kasnije pojave ne vrijede, jer sam ja potpisao ugovor po sadašnjim ujvetima.

Dakle, očekivani odgovor!! Ali veliki minus za službu za korisnike, jer očigledno imaju min. jednog zaposlenika koji ne zna obavljat posao za koji je plačen.

Odem u drugu poslovnicu!! Pitam curu koja radi, dal su ove poruke stvarno neograničene.

Pitam je, jer sam an Txlx 2 forumu, došao do nekih pruča, da su se prije znale dešavat sljedeče situacije.

Navodno, znalo bi se desit da su ponuđene neograničene poruke, ali nakon pretjeranog korištenja, dođe poruka da su poruke ograničene na 2000-3000.

Dakle, odgovor u poslovnici je sljedeči:

Nisam sigurna, ali moguče je da je broj poruka oko 1000-2000.

Onda, a izgleda da je ipak neograničeno, jer ne vidim da išta piše u uvjetima.

Da, cura je gledala na internet i čitala mi isto ono što sam ja pročitao doma.

Prema tome, dolazim do zaključka da su vrlo neodgovorni i nesposobni u pojedinim situacijama.

Zadnje podebljano

Nitko, ali baš nitko tebe ne tjera da ideš na VIP, T-mobile, Tele 2, đinđu ili minđu.

Isto tako, nitko, ali baš nitko mene ne tjera da idem na neku od navedenih mreža ili ovih izmišljenih mreža {#}.

Imaš ponuđene uvjete, a na tebi je dali češ prihvatit.

Fino sam naveo dva primjera tarifi (preplate), koje imaju sve što korisniku treba.

Isto tako, sve je fino u uvjetima navedeno. I cjene, i sami djelovi usluge i sve.

Najčešči problem je što korisnici sami sebi natovare račun, pa su im poslije svi krivi.

A fino im je u ponudi pisalo je internet 2kn po 100kb u određenom trenutku (primjer).

Ili, fino im je pisalo da imaju 1000 minuta, a ne 2000 minuta za razgovor (ovih naknadnih 1000 se plača po posebnoj cjeni koja je isto navedena u uvjetima).

Dakl, sami su krivi za visok račun. Ili je možda kriv mobitel koji ih je navukao na potpis (možda Iphone 4 ili možda neki Galaxy S {#})

Još jednom LP sugrađanine i nadam se da si shvatio poantu moje priče.

A to je da ni VIP ni T-mobile ni Tele 2 ni Tomato nisu pljačkaši niti si mogu priuštit slične titule.

Pljačkaši smo mi!! I to sami sebe!!! Netko u malo večem obliku, a netko u malo manjem. Ovisno o potpisanom ugovoru (na koji smo se sami natjerali),

te o načinu korištenja tarife za koju smo se obvezali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 3:29 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan

Shvatio sam ja poantu...  {#} 

Ali neka mi netko objasni koji qurac minuta sa vipa na t mobile kosta 3,50 kune....

0 0 hvala 0
15 godina
Jar Jar Binks kaže...

Shvatio sam ja poantu... {#} 

Ali neka mi netko objasni koji qurac minuta sa vipa na t mobile kosta 3,50 kune....

Ne znam koju tarifu ili šta koristiš??

Minuta prema ostalim mrežama.

Pozivi van VIP-a su mi iznosili 2.75kn po minuti, što je BTW fino navedeno i u uvjetima/cjeniku.

Dakle, nigdje nema laži i muljanja. Šta je u cjeniku, to se i naplati.

Ja ne znam šta ti koristiš ili si koristio ili si radio, tako da ne mogu tvrdit čemu takva naplata.

16 godina
neaktivan

Ima još ljudi koji koriste VIP?

VIP je postao toliko jadan da su mu 90% reklama o mobilnom internetu, a lihvarske cijene neka si nabiju na {#}

nick mother*ucking diaz
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

A evo vidiš!! Ima još nas ''budala'' koji ne vide kolko Tele 2 nudi ''kvalitetnu i dobru'' uslugu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 15:27 (zabranjeniples).
15 godina
dedaa kaže...

VIP je postao toliko jadan da su mu 90% reklama o mobilnom internetu, a lihvarske cijene neka si nabiju na {#}

kako sam već i naveo gore, od kad sam prešao sa Tele2 na VIP računi mi manji za više od 15%

15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
 računi mi manji za više od 15%

Ček malo...jesu ti viši ili manji...hahahahaah   {#}

16 godina
odjavljen

Ja ne kužim zašto sada hajka na VIP. Za mene su oni super. Ponuda uređaja-odlična, ljubaznost osoblja-odlična, znanje osoblja-odlično. Bez beda, što god trebam, služba za korisnike mi to riješi. Jednom mi se desilo da je BUG u suradnji s Vipom dijelio neke besplatne Mb i ja to uzeo, ali nakon mjesec dana, zaboravio sam otkazati to i otišlo mi s računa 30 kn. Ništa, ja zovem, javi se žena, ja objasnim i bez problema sam dobio svojih 30 kn nazad te mi je ta pretplata maknuta. Bez ikakvih zavrzlama. 8 minuta, toliko je trebalo. I cijene mi nisu visike jer mi je cijela familija na Vipu te su razgovori i poruke jeftini. 

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...
<SNIP>

Ovakvi postovi su mi najjači. Lik napiše cijeli roman da opravda svoje razloge prelaska na tarifu od 40.000kn. Nije da je ikoga zanimalo to golemo remek djelo, ali ajde, dao sam si truda pa ga pročitao. BTW, pregledaj riječnik u vezi ispravnog korištenja č i ć. 

Ne znam po kakvim selima ti i tvoja draga sestra hodate, ali redovito putujem linijom Zagreb-Split-Rijeka, pa mi signal ne nestaje po tim većim gradovima, a niti po željezničkim ili cestovnim pravcima prema navedenim gradovima. Razumijem da ekipi nema signala na nekim mjestima, ali opet treba uzeti u obzir da su ljudi s problemima, iako u manjini, često najveći zviždači jer im mreža ne radi kako treba. Istina je da Tele2 služba za korisnike ponekad zna zakazati, ali opet, na moje prijave problema, uvijek se oni meni jave da pitaju jel mi se problem prestao javljati u međuvremenu.

Sad da ne počnem opravdavati njihove tarife, tko voli nek izovli, generalno su jeftinije za prosječnog čovjeka, pogotovo one slabijih financijskih mogućnosti.

15 godina
Lisac1606 kaže...

A meni su upravo ovakvi najjači. čćčćčćčćčćčćččćčć (to ja onako malo jer sam propustio sate Hrvatskog).

Ako si malo pozorno čitao, nisi smio naletit nigdje na neku urotu protiv Tele 2 mreže.

Isto tako, da si malo bolje čitao, nisi smio naletit nigdje na neko nagovaranje ili slično za prelazak na VIP.

Dakle, sve napisano, napisano je iz mog osobno iskustva.

A za ovo drugo. Šta češ, ima nas seljačina koji putujemo i kroz/na neka manja mjesta.

A u ostalom, nisam jedini koji je naveo PRIMJER. Naveo ga je Miki, naveo ga je još jedan kolega.....

Dakle, nigdje ne kažem da je VIP povoljniji/bolji ili slično.

Kažem, da je za moje potrebe odličan ,a zato ga i koristim.

Ali, da si malo pozornije čitao i to bi skužio.

P.S. ako te reme djela toliko živciraju, moj ti je savjet da odeš u trafiku i kupiš Zagora (strip).

Ups, i to je remek djelo {#}.

14 godina
neaktivan

Evo imam vip na pretplatu, i to jos onu najmanju..25 kn..zadovoljan sam..imam 6 mj bespl prema vipu..imam aktivirane 500 por prema svim mr, za 50 kn..i jedan friends broj s kime mogu pricati kolko god ocu besplatno....racun dode uvijek nekih 80, 90 kn..

T-mobile imao prije, nisam bas zadovoljan, necu vise na to, a tele nikad..

[url=&quot;http://www.signaturebar.com/&quot;][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Jar Jar Binks kaže...
miki1981 kaže...
 računi mi manji za više od 15%

Ček malo...jesu ti viši ili manji...hahahahaah   {#}

Evo da budem precizniji, a i jasniji, usporedio sam 2 računa, jedan sadašnji, od kad sam na VIP-u, i jedan prijašnji, kad sam bio na TELE2 (star 3 mjeseca).

U postocima ide ovako:

VIP - pričao 14% više minuta (NE UKLJUČUJUĆI VPN), poslao 65% više SMS-a, i iskoristio nekih 20 MB prometa

TELE2 - naravno minute i SMS recipročno manje, a net nisam nikad ni koristio.

Iznos računa: VIP račun manji za 18%!

Da ne kaćem da sam smanjio i račun za telefonski račun jer sam prije imao 5 često pozivanih osoba na fixni, a sada smo u VPN-u, te da zbog uračunatih minuta u pretplatu i gotovo sve ostale fixne brojeve zovem sa moba i još nisam prešao cijeli iznos uračunat u pretplati, te da uopće ne koristim više drugi mob, kojeg sam prije koristio samo zbog tarife za extra jeftine SMS-e.

Sve u svemu kad usporedim ukupno sve telekomunikacijske račune, od kad sam se prebacio na VIP uštedim preko 35% mjesečno ukupno na korištenju mobilnih i fixnih telefona.

EDIT: Uglavnom, ušteda je za mene ogromna, što zbog moje specifične situacije koju sam naveo u prijašnjim postovima a tiče se Tele2 signala, što zbog iskorištavanja VIP-ove akcije 50% popusta zauvijek (ne znam da li se to još uvijek može aktivirati, ali znam da meni traje dok god želim).

Tako da ne kažem da je VIP najbolji za svakoga, ali za mene, i u ovom trenutku - jest. Što će biti za 2, 3, ili 5 godina vidjet ćemo.

Najmanji je problem promijenit operatera ako iskrsnu problemai, kao što su meni nenadano i nenajavljeno, čak potpuno suprotno najavama, iskrsnuli kod Tele2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 13:05 (miki1981).
16 godina
vexx5555 kaže...

Ja ne kužim zašto sada hajka na VIP. Za mene su oni super. Ponuda uređaja-odlična, ljubaznost osoblja-odlična, znanje osoblja-odlično. Bez beda, što god trebam, služba za korisnike mi to riješi. Jednom mi se desilo da je BUG u suradnji s Vipom dijelio neke besplatne Mb i ja to uzeo, ali nakon mjesec dana, zaboravio sam otkazati to i otišlo mi s računa 30 kn. Ništa, ja zovem, javi se žena, ja objasnim i bez problema sam dobio svojih 30 kn nazad te mi je ta pretplata maknuta. Bez ikakvih zavrzlama. 8 minuta, toliko je trebalo. I cijene mi nisu visike jer mi je cijela familija na Vipu te su razgovori i poruke jeftini. 

VIP je okej, ali je skup, samo pogledaj cijene uređaja u ponudi, astronomske cijene, tipa ovo; LINK, ako taj uređaj košta 799 kn u slobodnoj prodaji onda im ja odmah kupim 5 komada!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice