T-mobile Touch 2

poruka: 6
|
čitano: 3.365
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
T-mobile Touch 2

Cijenjeni kolege,

zanima me nešto više o mobitelu: T-mobile Vairy Touch 2...Dizajn,sučelje,touch screen i ostale stvari..Dali ga tko kupio? Koristim mob za osnovne funkcije...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: T-mobile Touch 2
decek kaže...

Cijenjeni kolege,

zanima me nešto više o mobitelu: T-mobile Vairy Touch 2...Dizajn,sučelje,touch screen i ostale stvari..Dali ga tko kupio? Koristim mob za osnovne funkcije...

dizajn: veci ekran...zvucnik dobar...podrzava javu...screen touch jako dobar....kamera mu nije bas nes..nez kaj da vise kazem...ja ga imam i mobitel mi je super...

16 godina
moderator

imam ga i ja...

dizajn...lijepo izgleda i dobro leži u ruci...

sučelje...klasično za dummy mobitele viđeno već hrpu puta...ima par widgeta koji se mogu stavit na ekran dok je u stand by...

ekran...kvaliteta slike dosta dobra, touch radi odlično za telefon te klase, po mom mišljenju puno bolje nego na lg cookie...

baterija...dosta dugo drži...meni bez problema 3-4 sata razgovora i dosta interneta

kamera...dosta loša...nemože se nikako mjerit sa sony ericsson 2mp...

zvučnik...prilično jak sa čistim zvukom...

ako ima još nešto pitaj...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
T-mobile Touch 2

pošto nema 3g kolko vidim,kako ide surfanje po netu...najviše me zanima gmail i fejs? jel ima neka fejs aplikacija dobra za njega?

<< Vlak je uvijek brži >>

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Darude1506 kaže...

pošto nema 3g kolko vidim,kako ide surfanje po netu...najviše me zanima gmail i fejs? jel ima neka fejs aplikacija dobra za njega?

ide super preko opere mini

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan
T-mobile Touch 2

Pozdrav!

Moze li mi netko pomoci kako da instaliram operu mini? tj kad je instaliram izbacuje mi grešku..-.-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice