Cijenjeni kolege,
zanima me nešto više o mobitelu: T-mobile Vairy Touch 2...Dizajn,sučelje,touch screen i ostale stvari..Dali ga tko kupio? Koristim mob za osnovne funkcije...
Cijenjeni kolege,
zanima me nešto više o mobitelu: T-mobile Vairy Touch 2...Dizajn,sučelje,touch screen i ostale stvari..Dali ga tko kupio? Koristim mob za osnovne funkcije...
Cijenjeni kolege,
dizajn: veci ekran...zvucnik dobar...podrzava javu...screen touch jako dobar....kamera mu nije bas nes..nez kaj da vise kazem...ja ga imam i mobitel mi je super...
imam ga i ja...
dizajn...lijepo izgleda i dobro leži u ruci...
sučelje...klasično za dummy mobitele viđeno već hrpu puta...ima par widgeta koji se mogu stavit na ekran dok je u stand by...
ekran...kvaliteta slike dosta dobra, touch radi odlično za telefon te klase, po mom mišljenju puno bolje nego na lg cookie...
baterija...dosta dugo drži...meni bez problema 3-4 sata razgovora i dosta interneta
kamera...dosta loša...nemože se nikako mjerit sa sony ericsson 2mp...
zvučnik...prilično jak sa čistim zvukom...
ako ima još nešto pitaj...
pošto nema 3g kolko vidim,kako ide surfanje po netu...najviše me zanima gmail i fejs? jel ima neka fejs aplikacija dobra za njega?
pošto nema 3g kolko vidim,kako ide surfanje po netu...najviše me zanima gmail i fejs? jel ima neka fejs aplikacija dobra za njega?
ide super preko opere mini
Pozdrav!
Moze li mi netko pomoci kako da instaliram operu mini? tj kad je instaliram izbacuje mi grešku..-.-