Pa nemaju niti jedan uređaj više za koji bi se isplatilo boriti !Tražio sam Nokiu N8 pa ništa od toga davno sam se upisao za rezervaciju i ništa ako netko zna jel ima još koja u bilo kojem centru u Hrvatskoj neka kaže !!! Možda netko zna!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A zašto baš N8?
Pa zato što je taj mobitel jako dobar izgledom i svojim svojstvima jednostavno mi se svidja !Gledao sam dosta prezentaciskih stvari od njemu i pokazao se dosta dobar! Sada ja neznam kakav je jer nezna se kakva je Symbian još al mislim da je dobar i zato ga želim!!!
Pa zato što je taj mobitel jako dobar izgledom i svojim svojstvima jednostavno mi se svidja !Gledao sam dosta prezentaciskih stvari od njemu i pokazao se dosta dobar! Sada ja neznam kakav je jer nezna se kakva je Symbian još al mislim da je dobar i zato ga želim!!!
Probaj ovom metodom - tako sam ja dosao do Galaxy S-a
Pošto sam bio u T-mobile centra Bjelovar i da su sve načisto sve pobralo za pretplatnike i za simpa pakete i da mislim da sve manje nestaju ali upitno kada će doć na daljnu prodaju. Najviše pobralo u T-mobile nego kod VIP centra. Kod VIP centra malo skuplja nego T-mobile.
Mislim da je ovo vrlo zabrinjavajuće i doista iritantno za ljude koji su tili biti dio ove akcije a na kraju su ostali uskraćeni sa ovom propalom akcijom neznam šta su uopće organizirali ovakvu akciju a nemaju sredstava i materijala u dovoljnim količinama da udovolje potrošačima!!! Prestrašno i uvređujuće za sve!!
Ja sam dobio Samsung Galaxy Tab za 1500kn .
Ato je totalna sreća jer je uređaja nestalo prije nego je ova akcija i počela znači da su praktički ušli u tu akciju ali bez uređaja pa to je UŽAS!!!
A kaj si ti mislio da će T-mobile (e, T-mobile) stvarno spustiti toliko cijene bez muljaže??
Sjeti se u kojoj državi živiš..tu se sve može.
pa da neznam šta se uopće mislim kada je istina to šta kažeš!! Mislim d aće se uskoro i ime Hrvatske promijeniti u HRVATSKA- MULJAŠKA
Ma ja neću sumljati u ljude koji tamo rade i u tu cijelu organizaciju jer znm da neće oni baš iznevjeriti talo lako korisnike mada se nama sada čini da smo prevareni!Već će oni nešto srediti !Pa ja koristim T mobile već preko deset godina i zadovoljan sam njima i svaku njihovu falingu su već nekako isporavili zato neću sumljati!!!!
Držim se one poslovice: Umiljato janje dvije mame doji!
Tako da mislim da njima i nije baš u interesu da izgube povjerenje svojih sadašnjih korisnika i potencijalnih! Ma već će oni nešto smisliti!!!
Ja sam svoj galaxy kupio 16.1 i odmah sam ga dobio, kaze mi prodavac da su ih dobili krdo...u to vrijeme u puli je bilo i desirea, i iphonea i galaxy tab...ma sve su imali...
pa jesu imali nokiu n8?
Danas su me zvali iz WestGatea da je dosao Galaxy S (bio sam predbiljezen).
Ja sam ga vec nabavio... Mozda nekom posluzi ova informacija
Ljudi ima li igdi NOKIA N8 daj ako znate javite!!!
Evo šta sam dobio od T-Mobile-a
Poštovani,
zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.
Ovim bismo Vas putem željeli obavijestiti kako je mobilni uređaj Nokia N8-00 u procesu dolaska na sva naša prodajna mjesta (T-centri, Web Shop T-Mobile-a te telefonska prodaja), ali nažalost, ovog trenutka ista još nije dostupna.
Nove pošiljke istoga očekuju se sredinom mjeseca veljače.
Nadalje, želimo vas obavijestiti kako je stanje zaliha uređaja u T-Centrima moguće provjeriti u svakom trenutku pozivom Službi za korisnike tako da tim putem uvijek možete provjeriti jesu li stigle nove zalihe i na koja prodajna mjesta.
Srdačno vas pozdravljamo.
S poštovanjem
Hrvatski telekom d.d.
Sektor za usluge privatnim korisnicima
koji je broj te sluzbe za korisnike?
nasao: 0800 9000
0800 9000
evo, sad ih nazovemm i kazu da zovem 0800 1550! -.-
Poštovani,
zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.
Ovim bismo Vas putem željeli obavijestiti kako je mobilni uređaj Nokia N8-00 u procesu dolaska na sva naša prodajna mjesta (T-centri, Web Shop T-Mobile-a te telefonska prodaja), ali nažalost, ovog trenutka ista još nije dostupna.
Nove pošiljke istoga očekuju se sredinom mjeseca veljače.
Nadalje, želimo vas obavijestiti kako je stanje zaliha uređaja u T-Centrima moguće provjeriti u svakom trenutku pozivom Službi za korisnike tako da tim putem uvijek možete provjeriti jesu li stigle nove zalihe i na koja prodajna mjesta.
Srdačno vas pozdravljamo.
S poštovanjem
Hrvatski telekom d.d.
Sektor za usluge privatnim korisnicima
p.p. 530, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1520
Nadoplata: 098 1523
Dodatne usluge: 098 1524
Telefaks broj: 098 1525
E-mail: simpa@t-mobile.hr
Web: www.t-mobile.hr
Naravno, Nokia N8 stiže sredinom veljače. čim prođe akcija 50%! Koja slučajnost!
Naravno, Nokia N8 stiže sredinom veljače. čim prođe akcija 50%! Koja slučajnost!
meni su u VIP-u isto rekli da nema više telefona koji sam htio pa sam, ne budi lijen, počeo redom nazivati VIP partnere i pitati jel im aili ne kod njih, i naravno već na drugom pozivu: IMA, i fino zovem ja svog prodajnog predstavnika u VIP-u i fino mu to objasnim i vidi čuda 2 dana nakon toga stiže željeni telefon. I još sam za jedan mob imao takav slučaj, isto skupi mob u velikoj pretplati po 9 kn, i isto mi rekli nema, al tad sam išao na blef i drugi dan im poslao mail i rekao da sam opet išao zvat i da sam našao, samo ovaj put naravno nisam rekao u kojoj poslovnici, jer je bio blef, ali gle čuda, opet za 2 dana stiže željeni mob...
idalje nikakvih promijena !Idalje stoji ponuda ,ali bez uređaja!!!Zna netko jel ima koja promjena ?? Zna netko jel ima koja Nokia N8 i di u kojem centru???
Eto toliko ljudi moji od najavljenoj novoj akciji ,a i za dolazak nekih uređaja u T-mobile tjekom trajanja akcije!!! UŽAS!!
Ja sam dobio Samsung Galaxy Tab za 1500kn .
Ne znam jel te ko šta pito za galaxy tab. LOL
Anyway, ja sam ti odmah uhvatio priliku i otisao vec drugi dan nakon pocetka akcije i zgrabio si c7-icu. U Bjelovaru kupljena. :) Tako da ti je tajming možda loš.
Pošto sam bio u T-mobile centra Bjelovar i da su sve načisto sve pobralo za pretplatnike i za simpa pakete i da mislim da sve manje nestaju ali upitno kada će doć na daljnu prodaju. Najviše pobralo u T-mobile nego kod VIP centra. Kod VIP centra malo skuplja nego T-mobile.
A kaj se može kada je navala na te uređaje, a ima ih malo ili nikako na lageru !!