T-mobile nova akcija (50% dolje na sve) NOKIA N8

poruka: 29
|
čitano: 11.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pa nemaju niti jedan uređaj više za koji bi se isplatilo boriti !Tražio sam Nokiu N8 pa ništa od toga davno sam se upisao za rezervaciju i ništa ako netko zna jel ima još koja u bilo kojem centru u Hrvatskoj neka kaže !!! Možda netko zna!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 14:58 (expertxxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A zašto baš N8?

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: T-mobile nova akcija (50% dolje na sve) NOKIA

Pa zato što je taj mobitel jako dobar izgledom i svojim svojstvima jednostavno mi se svidja !Gledao sam dosta prezentaciskih stvari od njemu i pokazao se dosta dobar! Sada ja neznam kakav je jer nezna se kakva je  Symbian još al mislim da je dobar i zato ga želim!!!

15 godina
neaktivan

Pa zato što je taj mobitel jako dobar izgledom i svojim svojstvima jednostavno mi se svidja !Gledao sam dosta prezentaciskih stvari od njemu i pokazao se dosta dobar! Sada ja neznam kakav je jer nezna se kakva je  Symbian još al mislim da je dobar i zato ga želim!!!

17 godina

Probaj ovom metodom - tako sam ja dosao do Galaxy S-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pošto sam bio u T-mobile centra Bjelovar i da su sve načisto sve pobralo za pretplatnike i za simpa pakete i da mislim da sve manje nestaju ali upitno kada će doć na daljnu prodaju. Najviše pobralo u T-mobile nego kod VIP centra. Kod VIP centra malo skuplja nego T-mobile.

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo koliko su dostupni T-Mobile

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da je ovo vrlo zabrinjavajuće i doista iritantno za ljude koji su tili biti dio ove akcije a na kraju  su ostali uskraćeni sa ovom propalom akcijom neznam šta su uopće organizirali ovakvu akciju a nemaju sredstava i materijala u dovoljnim količinama da udovolje potrošačima!!! Prestrašno i uvređujuće za sve!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam dobio Samsung Galaxy Tab za 1500kn  {#}.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ato je totalna sreća jer je uređaja nestalo prije nego je ova akcija i počela znači da su praktički ušli u tu akciju ali bez uređaja pa to je UŽAS!!!

16 godina

A kaj si ti mislio da će T-mobile (e, T-mobile) stvarno spustiti toliko cijene bez muljaže??

Sjeti se u kojoj državi živiš..tu se sve može. {#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa da  neznam šta se uopće mislim kada je istina to šta kažeš!!  Mislim d aće se uskoro i ime Hrvatske promijeniti u HRVATSKA- MULJAŠKA

15 godina
neaktivan

Ma ja neću sumljati u ljude koji tamo rade i u tu cijelu organizaciju jer znm da neće oni baš iznevjeriti talo lako korisnike mada se nama sada čini da smo prevareni!Već će oni nešto srediti !Pa ja koristim T mobile već preko deset godina i zadovoljan sam njima i svaku njihovu falingu su već nekako isporavili zato neću sumljati!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Držim se one poslovice: Umiljato janje dvije mame doji!

Tako da mislim da njima i nije baš u interesu da izgube povjerenje svojih sadašnjih korisnika i potencijalnih! Ma već će oni nešto smisliti!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam svoj galaxy kupio 16.1 i odmah sam ga dobio, kaze mi prodavac da su ih dobili krdo...u to vrijeme u puli je bilo i desirea, i iphonea i galaxy tab...ma sve su imali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa jesu imali nokiu n8?

17 godina

Danas su me zvali iz WestGatea da je dosao Galaxy S (bio sam predbiljezen).

Ja sam ga vec nabavio... Mozda nekom posluzi ova informacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi ima li igdi NOKIA N8 daj ako znate javite!!!

15 godina
neaktivan

Evo šta sam dobio od  T-Mobile-a

Poštovani,

zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.

Ovim bismo Vas putem željeli obavijestiti kako je mobilni uređaj Nokia N8-00 u procesu dolaska na sva naša prodajna mjesta (T-centri, Web Shop T-Mobile-a te telefonska prodaja), ali nažalost, ovog trenutka ista još nije dostupna.

Nove pošiljke istoga očekuju se sredinom mjeseca veljače.

Nadalje, želimo vas obavijestiti kako je stanje zaliha uređaja u T-Centrima moguće provjeriti u svakom trenutku pozivom Službi za korisnike tako da tim putem uvijek možete provjeriti jesu li stigle nove zalihe i na koja prodajna mjesta.

Srdačno vas pozdravljamo.

S poštovanjem

Hrvatski telekom d.d.
Sektor za usluge privatnim korisnicima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koji je broj te sluzbe za korisnike?

nasao: 0800 9000

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 20:14 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

0800 9000

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina

evo, sad ih nazovemm i kazu da zovem 0800 1550! -.-

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poštovani,

zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.

Ovim bismo Vas putem željeli obavijestiti kako je mobilni uređaj Nokia N8-00 u procesu dolaska na sva naša prodajna mjesta (T-centri, Web Shop T-Mobile-a te telefonska prodaja), ali nažalost, ovog trenutka ista još nije dostupna.

Nove pošiljke istoga očekuju se sredinom mjeseca veljače.

Nadalje, želimo vas obavijestiti kako je stanje zaliha uređaja u T-Centrima moguće provjeriti u svakom trenutku pozivom Službi za korisnike tako da tim putem uvijek možete provjeriti jesu li stigle nove zalihe i na koja prodajna mjesta.

Srdačno vas pozdravljamo.

S poštovanjem

Hrvatski telekom d.d.
Sektor za usluge privatnim korisnicima
p.p. 530, 10002 Zagreb
Kontakt broj: 098 1520
Nadoplata: 098 1523
Dodatne usluge: 098 1524
Telefaks broj: 098 1525
E-mail: simpa@t-mobile.hr
Web: www.t-mobile.hr  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naravno, Nokia N8 stiže sredinom veljače. čim prođe akcija 50%! Koja slučajnost!

1 0 hvala 0
15 godina
dbancomp kaže...

Naravno, Nokia N8 stiže sredinom veljače. čim prođe akcija 50%! Koja slučajnost!

meni su u VIP-u isto rekli da nema više telefona koji sam htio pa sam, ne budi lijen, počeo redom nazivati VIP partnere i pitati jel im aili ne kod njih, i naravno već na drugom pozivu: IMA, i fino zovem ja svog prodajnog predstavnika u VIP-u i fino mu to objasnim i vidi čuda 2 dana nakon toga stiže željeni telefon. I još sam za jedan mob imao takav slučaj, isto skupi mob u velikoj pretplati po 9 kn, i isto mi rekli nema, al tad sam išao na blef i drugi dan im poslao mail i rekao da sam opet išao zvat i da sam našao, samo ovaj put naravno nisam rekao u kojoj poslovnici, jer je bio blef, ali gle čuda, opet za 2 dana stiže željeni mob...

15 godina
neaktivan

idalje nikakvih promijena !Idalje stoji ponuda ,ali bez uređaja!!!Zna netko jel ima koja promjena ?? Zna netko jel ima koja Nokia N8 i di u kojem centru???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto toliko ljudi moji od najavljenoj novoj akciji  ,a i za dolazak nekih uređaja  u T-mobile tjekom trajanja akcije!!! UŽAS!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: T-mobile nova akcija (50% dolje na sve) NOKIA
nj0fra kaže...

Ja sam dobio Samsung Galaxy Tab za 1500kn {#}.

Ne znam jel te ko šta pito za galaxy tab. LOL

Anyway, ja sam ti odmah uhvatio priliku i otisao vec drugi dan nakon pocetka akcije i zgrabio si c7-icu. U Bjelovaru kupljena. :) Tako da ti je tajming možda loš. 

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 18:05 (wanderer).
17 godina
Re: T-mobile nova akcija (50% dolje na sve) NOKIA
Nello kaže...

Pošto sam bio u T-mobile centra Bjelovar i da su sve načisto sve pobralo za pretplatnike i za simpa pakete i da mislim da sve manje nestaju ali upitno kada će doć na daljnu prodaju. Najviše pobralo u T-mobile nego kod VIP centra. Kod VIP centra malo skuplja nego T-mobile.

A kaj se može kada je navala na te uređaje, a ima ih malo ili nikako na lageru !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 15:55 (logan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice