T-Mobile noobovi

poruka: 5
|
čitano: 1.565
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
T-Mobile noobovi

Ovako, odlucio sam kupiti novi Blackberry Bold koji su dobili i poceli prodavati u glavnom T centru u Rijeci... Uglavnom vec tri dana dolazim po mob donese ga do mene, otvori kutiju pogleda u komp i kaze mi da mi ga ne moze prodati jer nije imjos formirana cijena u kompu ?!?!?!?!?!? Btw. na njihovim stranicama sve lijepo pise koliko mob kosta u kojoj tarifi itd...

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OCX, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: T-Mobile noobovi
Dermentor kaže...

Ovako, odlucio sam kupiti novi Blackberry Bold koji su dobili i poceli prodavati u glavnom T centru u Rijeci... Uglavnom vec tri dana dolazim po mob donese ga do mene, otvori kutiju pogleda u komp i kaze mi da mi ga ne moze prodati jer nije imjos formirana cijena u kompu ?!?!?!?!?!? Btw. na njihovim stranicama sve lijepo pise koliko mob kosta u kojoj tarifi itd...

t-com/mobile ti je inace poznat po takvim stvarima
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
T-Mobile noobovi

a što ti kažu u službi za korisnike?

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa pwnaj nooba. Headshot i ciao Cool

like this :D like this :D
17 godina

^^ :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice