Spajanje na WIFI-problem

poruka: 7
|
čitano: 1.306
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Spajanje na WIFI-problem

Prije mjesec dana sin mi se požalio da se ne može spojiti na kućni Wifi.Probao sam svašta,pa cak i tvornicke postavke,ali bez uspjeha.

Detektira vezu,full signal,ali ne moze povezati!Samsung Yung

Ista stvar se desila i jucer sa mojim mobitelom (Samsung galaxy 2 core) isto detektira mrezu,prikazuje da je lockana,unesem šifru,on kao spoji i to je to,ne moze se spojiti!

Vratio sam ga na tvornicke postavke,ali ista stvar!

Rjec je o ovome routeru.

Napominjem da se na tu mrežu uredno spajaju dva laptopa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Spajanje na WIFI-problem
Milka30 kaže...

Prije mjesec dana sin mi se požalio da se ne može spojiti na kućni Wifi.Probao sam svašta,pa cak i tvornicke postavke,ali bez uspjeha.

Detektira vezu,full signal,ali ne moze povezati!Samsung Yung

Ista stvar se desila i jucer sa mojim mobitelom (Samsung galaxy 2 core) isto detektira mrezu,prikazuje da je lockana,unesem šifru,on kao spoji i to je to,ne moze se spojiti!

Vratio sam ga na tvornicke postavke,ali ista stvar!

Rjec je o ovome routeru.

Napominjem da se na tu mrežu uredno spajaju dva laptopa!

Udi u postavke routera vidi koliko ip adresa je dostupno tj koliko ip adresa daje meni je po default bilo stavljeno na 8 (kod mene je drugi router al pogledaj), pa kad bi se spojio sa jos par uredaja s njima nebi ima pristup netu al su svejedno povezani na web...

14 godina
someguy kaže...

Udi u postavke routera vidi koliko ip adresa je dostupno tj koliko ip adresa daje meni je po default bilo stavljeno na 8 (kod mene je drugi router al pogledaj), pa kad bi se spojio sa jos par uredaja s njima nebi ima pristup netu al su svejedno povezani na web...

Probao sam uci u postavke routera,no lozinka(koja bi po def trebala biti admin),ne paše.

Zvao sam sluzbu za korisnike i oni isto ne znaju lozinku XD!

Svejedno mi vele da nije u tome problem.

Doci ce serviser!

13 godina
neaktivan
pokusaj user user
13 godina
neaktivan
Ubiti ispod routera ti pise lozinka, mislim da je user name user
14 godina
someguy kaže...
Ubiti ispod routera ti pise lozinka, mislim da je user name user

Prvo sto sam pogledao,to je bilo ispod routera na naljepnici,i ne pise password.

Isto tako probao sam sa user,nije!

Imam pravo na još jedan pokušaj...ipak cu pricekati T-com servisera neka se on hebe sa time(o ga je i zaključao)

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
14 godina
Spajanje na WIFI-problem

Problem je otklonjen!

Došao je serviser i (pošto ja nisam bio doma,žena mi je objasnla),kao serviser se čudio kako je router davao nekakve 3 mreže istovremeno.?

Zaista nemam pojma o čemu je rijeć,ali problem je otklonjen!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice