Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.284
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako netko ima na ovoj Xperiji S Android 4.1.2 i da je mob rootan neka mi se javi, hitno ga trebam! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Imam ja xperiu s 4.1 android rootana

12 godina
neaktivan

Imam ja

12 godina
neaktivan
p98cfc kaže...

Ako netko ima na ovoj Xperiji S Android 4.1.2 i da je mob rootan neka mi se javi, hitno ga trebam! ;)

Imam ja

13 godina
neaktivan

Nisi trebao 3x napisat lolz... Gdje pogledat što ti vuče internet? Odi u mobilne podatke i dole pogledaj šta sve radi,a za bateriju, doi u pokrenute usluge i tamo si pogledaj.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
Sony Xperia S

Evo lista bugova koji su došli sa JB-om:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303276

sada znam zašto nemogu na internet koristeci data traffic...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

Sad kad citam vas poruke, nije mi zao sto sam se rijesio mobitela, iako mi se je svidjao. Ocito, posto je njihov prvi smartphone od kad su se odvojili od Ericssona, nisu obratili paznju na neke sitne stvari koje su se prikazale jako bitne u ovom slucaju. nisu mislili unaprijed. Posjedovao sam U, P i SL, i sva 3 su bila klimava. Svaki je imao neke mane preko koji je tesko preci. Trenutno sam na Z i stvari mi se cine uredu. Ima jos nekih sitnica poput WiFia koji lose hvata signal ali to se jos da prebroditi.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

imam problem sa povezivanjem moba na komp ....

komp nece ucitat ono sto ima na mobitelu .. tj nevidim da je mob spojen u my computer ... a mob se puni ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

otključaj ga.

13 godina
neaktivan

otkljucam i stisnem da se poveze 

al nece 

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zanima me pošto još uvijek nisam dobio update koliko može proć da dođe do svih?

I čudno mi je kako nemam update kad je otključan i kao takav koliko znam je i kupljen.

Pošto dosad nisam imao android mob nerado bi se upošto u flesanje softvera no ako trebam dugo čekat onda bi to napravio.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitanje. Zanima me koje vi slušalice korisite, jer su mi stare crkle i sad bih si trebao kupit nove, do 200kn max. Po mogućnosti in-ear hehe

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako ti ne treba mic, AKG K321

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne treba mi. to mogu kupiti... ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 19:11 (ExStazy).
14 godina
Soldier977 kaže...
ExStazy kaže...

Sami po sebi podatci vuku baterije, posebno ako si u moving u nekoj vuko*ebini di je slab signal. Vjerovatno ti je i još nešto upaljeno,a da neznaš

Ma neki program sigurno "čupa" internet promet. Samo fora je što sam maloprije nadogradio preko PC companiona, nije ništa mijenjano, i od tada je trebalo 2 sata da baterija dođe sa 50% na gašenje. Maloprije sam vidio da HSDP stalno radi nešto. Ne znam kako mogu provjeriti šta to radi konstantno?

Jučer ostavio na wi fi i nešto je radilo konstantan internet promet. Nakon jedno dva sata je jednostavno prestalo. Sada mi baterija traje evo već skoro 24h uz konstantno korištenje. Ne znam šta je bilo.

Inače, ugodno sam do sada iznenađen JBom. Sve je glatko, radi za 10. Vrlo je brz tel sada što mi sa ICSom nije bio slučaj, stalno je nešto štekalo i znalo se desiti da mi telefon nije bio "dostupan" po satak vremena.

Neću se zanositi, čekam da prođe 10ak dana io onda ću skroz hvaliti JB {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 19:32 (Soldier977).
16 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

A gdje ćeš uštekati taj mic? Ne može.

Ugl. Pitao sam jel ti treba mic pošto sam mislio da razgovaraš preko njih. 

13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
ExStazy kaže...

A gdje ćeš uštekati taj mic? Ne može.

Ugl. Pitao sam jel ti treba mic pošto sam mislio da razgovaraš preko njih. 

Mislio gdje to mogu kupit, te sluške. Za mic mi je svejedno... ahhh

12 godina
neaktivan
p98cfc kaže...

De ponovno objasni sta točno trebaš i gdje da ti pošaljem

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo ovako nakon što oko 10 min. Igram igrice mob. mi se užasno grije,al nije baterija nego iznad baterije točnije onaj dio iza kamere.

Jel se to još nekom događa il da nosim na garanciju?

0 0 hvala 0
17 godina

To se svima događa, procesor se grije. Budi bez brige, neće mobitelu ništa biti.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja što više koristim JB to mi se nekak čini sve lošijim, messenger mi još uvijek nije proradio, Chrome mi se počeo rušiti svako malo, što se tiče fluidnosti mob je nešto malo brži, ali ništa pretjerano, i često kada izlazim iz aplikacija treba mu dosta vremena da učita  widgete i prečace na zaslonu i onda dok ne učita lagga ko lud(srećom pa je to par sekundi).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Mislio gdje to mogu kupit, te sluške. Za mic mi je svejedno... ahhh

Aha to haha, nisam te razumio dobro. U Ronisu na velesajmu, glavni ulaz.

Jackal kaže...

Ja što više koristim JB to mi se nekak čini sve lošijim, messenger mi još uvijek nije proradio, Chrome mi se počeo rušiti svako malo, što se tiče fluidnosti mob je nešto malo brži, ali ništa pretjerano, i često kada izlazim iz aplikacija treba mu dosta vremena da učita  widgete i prečace na zaslonu i onda dok ne učita lagga ko lud(srećom pa je to par sekundi).

Koristi preglednik, bolji je od chromea.

14 godina
Tomy Lee kaže...

Evo lista bugova koji su došli sa JB-om:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303276

sada znam zašto nemogu na internet koristeci data traffic...

Potvrđujem ove bugove. Svaki sam primijetio u dan korištenja JBa.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan

Još uvijek nisam primjetio sve bugove, ovo šta se govori za preglednik, koristite Dolphin Browser, a što se tiče za sluške, tnx. Messenger, također još nije proradio ( {#} ), a da pitam, negdje prije sam pročitao da nekome nije radio mobile data, sad neznam jer meni istekla tarifa pa nemam interneta (vrlo moguće) il je nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 9:21 (ExStazy).
14 godina
Sony Xperia S

Meni neradi mobile data.Istrazivajuci vidio da dosta ljudi ima takav problem,jedan od bugova.Stavio sam ranije link sa listom bugova pa vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Meni neradi mobile data.Istrazivajuci vidio da dosta ljudi ima takav problem,jedan od bugova.Stavio sam ranije link sa listom bugova pa vidi.

Meni sve normalno radi i za sad nisam ništa primjetio

15 godina
Tomy Lee kaže...

Meni isto nije radilo ,nezz jel si probao ali skini si opet internet settings fajlove

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo jedne stvari koja ce poboljsat bateriju. Probajte snimit Snapdragom battery guru aplikaciju, prva dva dana aplikacija je u modu ucenja i prikuplja podatke kako koristite uredjaj, kasnije kada pocinje stedit energiju , mobitel na bateriji traje i do 20% duze, evo ja sam isprobo bas i radi super. to je nesto slicno koa STAMINA MOD.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app&hl=hr

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ako ti ne treba mic, AKG K321

ipak neću akg, jel ima netko još neke? I kojim dućanima da tražim u ZG?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 18:42 (ExStazy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice